8.2 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox83% beveelt DAS Rechtsbijstand aan!

Deskundigheid
Duidelijkheid
Persoonlijk

anonymous

Heb 2 zaken bij das lopen, 1 is zojuist positief afgerond en 1 zaak loopt nog. Tot nu toe erg goed ervaring met das

Uitstekend

anonymous

De betrokkenheid en het goed luisteren naar het hele verhaal heeft een positieve indruk achtergelaten bij de verwerking van het ongeluk en de afhandeling ervan.

anonymous

ik refereer aan het bovenstaande en aan een brief over een medewerker van DAS, welke brief aan de leiding van DAS is verstuurd

SterSterSterLege sterLege ster

Ik betaal al jaren netjes iedere maand premie. Ik vind het dan ook bizar dat zelfs met een kleine vraag, waarbij je de jurist slechts 10-15 minuten spreekt, alsnog 100 euro eigen risico moet betalen. Onder aan de streep had ik beter geen hulp kunnen zoeken, was ik goedkoper uitgeweest. Daarbij onvoorstelbaar dat ik niet via de mail op de hoogte gehouden ben dat er een jurist toegewezen was en geen inloggegevens heb ontvangen van de "mijn das omgeving." Hierdoor de verkeerde keuze gemaakt in het telefonische keuzemenu, 70 minuten in de wacht gezeten. Vervolgens doorverbonden met een andere afdeling, nee, dit was ook de verkeerde afdeling. Vervolgens weer doorverbonden en weer 10 minuten in de wacht. Geeft de medewerkster aan dat ik had kunnen zien in de "mijn das omgeving" welke jurist gekoppeld was. Uh, ik heb geen informatie over een "mijn das omgeving" ontvangen. Hierop werd de inlog link naar mijn gemaild. Al met al een zeer negatief gevoel aan over gehouden. De jurist was prima. Vervelend dat hij me onder aan de streep niet kon helpen zoals ik had gehoopt, maar hij kent de wet beter dan ik. Maar Das als firma? Ik betwijfel of ik nog lang een verzekering zal houden. Heb in al die jaren 2x contact gezocht, 2x niet geholpen zoals gehoopt. Al die jaren premie betaald en dan alsnog ook 2x 100 euro armer voor hulp te kunnen krijgen. Ik betaal toch premie om hulp te kunnen krijgen? Dat eigen risico is volstrekt belachelijk.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Fijn dat je het contact met de jurist als positief hebt ervaren. Jammer om te horen dat het proces voor jou zo frustrerend is verlopen. Dat had niet zo mogen gaan. We nemen dit soort signalen serieus en gebruiken ze om te kijken waar we kunnen verbeteren. Dank dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. Mocht je hierover een klacht indienen dan kun je eventueel gebruikmaken van onze klachtenregeling via onze website: Klachtenregeling van DAS | DAS Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

Geen spoedig maar wel goed en deskundig

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Bedankt voor je fijne review en aanbeveling. Goed om te horen dat je onze service als deskundig hebt ervaren, ook al duurde het iets langer. Als je in de toekomst nog vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor je vertrouwen in onze diensten. Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Wat leuk dat je jouw goede ervaring met ons wilde delen. Je mooie cijfers en je aanbeveling waarderen wij enorm. Dankjewel daarvoor! Vriendelijke groeten, Brenda Het Webcareteam van DAS

SterSterLege sterLege sterLege ster

ChatGPT doet het beter

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Het is jammer om te horen dat je niet volledig tevreden bent. We gebruiken je feedback om onze service te blijven verbeteren. Wil je een klacht indienen, dan kun je gebruikmaken van onze klachtenregeling via onze website: Klachtenregeling van DAS | DAS Deze wordt zorgvuldig in behandeling genomen. Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, kort maar krachtig! Fijn dat je zo tevreden bent, een “goed” word ik heel blij van en ook van de mooie 4 sterren beoordeling die je ons hebt gegeven.. Dankjewel voor het delen van jouw posititeve ervaring en de aanbeveling. Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

SterSterSterSterLege ster

Per telefoon slecht te bereiken voor vragen. Zaak goed en deskundig afgehandelt.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Wij waarderen dat je even de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen. Vervelend dat wij telefonisch lastig te bereiken waren, dat is uiteraard niet wenselijk. Fijn om te lezen dat je positief bent over de goede en deskundige afhandeling van jouw dosser en bedankt voor de mooie beoordeling. Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

SterSterSterSterLege ster

De ervaringen met DAS zijn voor ons positief. Reageren snel op een verzoek tot rechtsbijstand. Wel duurt het soms lang voordat een jurist inhoudelijk op de zaak reageert

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, wat fijn dat je onze snelle reactie op het verzoek tot rechtsbijstand zo waardeert. We begrijpen tegelijkertijd dat het vervelend kan zijn wanneer het wat langer duurt voordat een jurist inhoudelijk op de zaak reageert. Goed om te zien dat je ervaringen met DAS positief zijn en je ons een mooie 4 sterren beoordeling geeft. Dankjewel hiervoor en mocht je ons overhoopt nogmaals nodig hebben, dan staan wij ook weer graag voor je klaar. Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

anonymous

Snel en vakkundig geregeld en heel veel begrip getoond.Dit is na 35 jaar nog steeds een dikke pluim waard.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Wat ontzettend fijn om te lezen. Dank je wel voor je mooie woorden en de dikke pluim. Het betekent veel dat je onze inzet zo waardeert, zeker na 35 jaar. Als je het leuk vindt dat we je compliment delen met onze collega, laat het ons dan gerust weten door een mail te sturen met het dossiernummer naar webcare@das.nl o.v.v. “Compliment” Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

SterSterSterSterLege ster

over het algemeen positief, prettig contact.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Bedankt voor je mooie review en de aanbeveling. Fijn om te horen dat je het contact als prettig hebt ervaren. We blijven ons best doen om je zo goed mogelijk te helpen. Als je het fijn vindt dat we je compliment doorgeven aan onze collega, kun je ons dat laten weten via een mailtje aan webcare@das.nl met het dossiernummer o.v.v. “Compliment” Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

Tevreden

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Hartelijk dank voor je positieve review en aanbeveling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de behandeling van je zaak. We stellen je vertrouwen in onze dienstverlening zeer op prijs en blijven ons inzetten om deze te verbeteren. Vind je het leuk als we jouw compliment doorgeven aan de behandelaar? Dan ontvangen we graag het dossiernummer per e-mail via webcare@das.nl o.v.v. Compliment. Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

anonymous

Goed en zeer snel geholpen. Alles was zeer duidelijk. Vriendelijke juriste.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Dank je wel voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je zo vlot bent geholpen en dat alles helder was. Mooi dat je zo’n goede indruk hebt overgehouden aan het contact. Mag ik onze vriendelijke collega dit compliment doorgeven? Je kunt hiervoor het dossiernummer sturen naar webcare@das.nl, we geven het graag door! Vriendelijke groeten, Damita Het Webcareteam van DAS

Geantwoord op

DAS Rechtsbijstand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2014

DAS Rechtsbijstand

Bij DAS helpen we onze klanten om problemen te voorkomen of op te lossen. Met juridische bijstand of financiële oplossingen. Verzekerd of niet verzekerd. Voor consumenten én ondernemers. DAS Rechtsbijstand N.V. is er speciaal voor klanten met een rechtsbijstandverzekering.

De Entree 203-225

Geen spoedig maar wel goed en deskundig

SterSterLege sterLege sterLege ster

ChatGPT doet het beter

SterSterSterSterLege ster

over het algemeen positief, prettig contact.

Tevreden

anonymous

Goed en zeer snel geholpen. Alles was zeer duidelijk. Vriendelijke juriste.

DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10