8.1 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox91% beveelt DAS Documentenshop aan!

Deskundigheid
Duidelijkheid
7.8/10
Gebruiksvriendelijkheid

C E

Oplaadkabel

Antwoord DAS Documentenshop

Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fantastisch dat we een goed scoren voor onze documenten self service! Vriendelijke groeten, Danique Het Webcareteam van DAS

janny vonk

SterSterSterHalve sterLege ster

fijn dat er een aangetekende mail verzonden kan worden als betalingsherrinnering

betalingsherinnering aangetekend mailen

Antwoord DAS Documentenshop

Hallo Janny, wat fijn dat je gebruik hebt kunnen maken van de Documenten Self Service om een aangetekende mail te versturen als betalingsherinnering. Precies daarvoor hebben we die functie gemaakt: snel, duidelijk en zonder gedoe. Dank je wel dat je dit even wilde delen. Mocht je nog meer handige functies ontdekken of wensen hebben, laat het vooral weten.😊 Vriendelijke groeten Petra Het Webcareteam van DAS

Peter Christis

Document algemene voorwaarden

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemorgen Peter, dankjewel voor het delen van jouw positieve ervaring. Fijn om te zien dat je deze service goed en handig vindt en ons ook aanbeveelt, dat wordt gewaardeerd! Mocht je ons in de toekomst nogmaals nodig hebben dan weet je ons te vinden. Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

Remie Giebels

SterSterLege sterLege sterLege ster

Niks

Antwoord DAS Documentenshop

Dank je wel voor je feedback. Jammer om te horen dat je zoveel tijd kwijt was aan het zoeken van de juiste brief. In onze bibliotheek staan inderdaad veel voorbeeldbrieven voor zakelijke situaties, maar we helpen je natuurlijk ook graag met brieven voor particuliere zaken. Fijn om te horen dat de chat je uiteindelijk goed heeft kunnen helpen. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als je niet even snel kunt bellen. Telefonisch zijn we gewoon bereikbaar en denken we graag met je mee, zodat je sneller de juiste informatie vindt. We nemen je opmerkingen mee om onze dienstverlening verder te verbeteren. Vriendelijke groeten, Danique Het Webcareteam van DAS

Mike Schoonakker

Uitstekend

Aanmaning

Antwoord DAS Documentenshop

Hallo Mike, wat goed om te zien dat je zo tevreden bent over onze Documenten Self Service. Fijn dat je hiermee geholpen bent en ons een mooie 5 sterren beoordeling hebt gegeven, daar doen wij het voor! Wij staan een eventuele volgende keer ook weer graag voor je klaar. Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

Cor Mollink

Perfect

Ingebrekestelling

Antwoord DAS Documentenshop

Dank je wel voor de mooie review Cor! Fijn om te lezen dat alles perfect was. Daar doen we het voor. Mocht je in de toekomst nog een keer documenten nodig hebben dan staan we graag weer voor je klaar. Vriendelijke groeten, Danique Het Webcareteam van DAS

Evelien Hoffstedde-Kosses

disclaimer

Antwoord DAS Documentenshop

Dank je wel voor het delen van je ervaring met onze Documenten Self Service. Fijn dat het duidelijk voor je is geweest. We waarderen je feedback. Vriendelijke groeten, Brenda Het Webcareteam van DAS

Henk Wetterhan

Zeer goede hulp

Inktpatronen

Antwoord DAS Documentenshop

Hartelijk dank voor je positieve feedback. Leuk om te zien dat je zo tevreden bent. Je weet ons nu te vinden mocht het nog eens nodig zijn. 😉 Vriendelijke grroeten, Brenda Het Webcareteam van DAS

Przemyslaw Bazun

Dit is mijn eerste contact met dit bedrijf.

Faktura

Antwoord DAS Documentenshop

Hartelijk dank voor jouw positieve review! Wat fijn om te horen dat je onze eerste hulp als snel en oplossingsgericht ervaart, en het is mooi om terug te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Mocht je in de toekomst weer vragen of ondersteuning nodig hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS

AFT Metselbedrijf

Professioneel en klantvriendelijk

Aanmaning brief

Antwoord DAS Documentenshop

Hartelijk dank voor je geweldige 5 sterrenbeoordeling en aanbeveling. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat je het DAS Documenten Selfservice aanbeveelt. Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

Gerard Moerman

SterSterSterLege sterLege ster

Een goede ervaring

Rechts bijstand

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemiddag Gerard, wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze Documenten Selfservice. Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen, dat waarderen we enorm. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

EKA

Handig om zelf een document op te stellen

Warmtepompboiler

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemiddag Eka, fijn om te horen dat je het handig vindt en dat het jouw geholpen heeft.😊 Bedankt voor het delen van je ervaring en de tien! Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS

HJM Snippers

SterSterHalve sterLege sterLege ster

RVS product

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemorgen, fijn dat je jouw ervaring met onze Documenten Selfservice met ons hebt gedeeld. Mocht de brief niet het gewenste resultaat hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Claudia

brief in gebreke stelling

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemorgen Claudia, fijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Goed om te horen dat je erg tevreden bent en onze Documenten Selfservice met een prachtige ⭐⭐⭐⭐⭐ hebt beoordeeld. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Marie-José Van Hekke

snelle reactie, maar ik moet nu nog afwachten of DAS de incasso kan innen

aangetekende brief

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemorgen Marie-José, fijn om te horen dat je tevreden bent over onze Documenten Selfservice. Zie dat je vervolgens een incasso traject hebt opgestart. Heel veel succes met het vervolg van je zaak! Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Geantwoord op

DAS Documentenshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DAS Documentenshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juli 2019

DAS Documentenshop

Maak binnen 5 minuten jouw juridische document. Voor een vaste lage prijs.

De Entree 203 t/m 225

Henk Wetterhan

Zeer goede hulp

Inktpatronen

Przemyslaw Bazun

Dit is mijn eerste contact met dit bedrijf.

Faktura

DAS Documentenshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juli 2019

DAS Documentenshop

Maak binnen 5 minuten jouw juridische document. Voor een vaste lage prijs.

De Entree 203 t/m 225

1101 HG Amsterdam