Ger van Loo
- Product of service:
- Format gekregen
92% beveelt DAS Documenten Self Service aan!
92% beveelt DAS Documenten Self Service aan!
Slecht
niet goed
Het enige dat er niet goed aan waa, was dat ik had aangegeven particulier te zijn en er toch een bedrijfsnaam ingevuld moest worden, bij mijn eigen gegevens, om verder te kunnen gaan.
Contact leggen is heel gemakkelijk.
Fijn een gratis document, maar ik vond de toon erg hard, eerder een conflict uitlokken dan om nog tot een goede afloop te komen bij geconstateerde gebreken. De toon van het sjabloon dat ik na telefonisch contact kreeg, was veel genuanceerder en meer oplossingsricht, zonder verlies van duidelijkheid.
Ik vond het een hele fijne en vooral praktische ervaring
De zelf service werkt prima
Erg onduidelijk.
Online advies gevraagd, goed bevallen.
Ik ben geen ondernemer, maar krijg twee bevestigingsmails vanuit de ondernemersdesk, een verwarrende factuur van € 0 en twee keer de uitnodiging om feedback te geven. En alleen naar aanleiding van het downloaden van een voorbeeldbrief. De voorbeeldbrief leek zeer generiek geformuleerd waardoor ik alsnog een zaak heb aangemaakt via Das.nl.
Zeer goed en profesioneel.
Positief
DAS Documenten Self Service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DAS Documenten Self Service heeft de volgende resultaten bereikt:
DAS Documenten Self Service
De Entree 203 t/m 225
1101 HG Amsterdam
Slecht
niet goed
Contact leggen is heel gemakkelijk.
Ik vond het een hele fijne en vooral praktische ervaring
De zelf service werkt prima
Erg onduidelijk.
Online advies gevraagd, goed bevallen.
Zeer goed en profesioneel.
Positief
DAS Documenten Self Service heeft de volgende resultaten bereikt: