8.1 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox91% beveelt DAS Documentenshop aan!

Deskundigheid
Duidelijkheid
7.8/10
Gebruiksvriendelijkheid

Gerrit Jan Kreeftenberg

Gewoon goed

Adriaan Verduijn

Veel voorbeeldbrieven om in te vullen.

Antwoord DAS Documentenshop

Dankjewel voor je mooie beoordeling! In onze Documenten Selfservice vind je voor veel rechtsgebieden handige voorbeeldbrieven, zodat je snel verder kunt. Heb je in de toekomst nog eens een brief nodig? Neem dan gerust opnieuw een kijkje op onze site. We helpen je graag verder! Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Veronique Quentin-Mignolet

Duidelijke en makkelijk te volgen en in te vullen aanwijzingen. Prettig om gebruik te mogen maken van een vragenlijst waarvan de antwoorden door jullie in een ingebrekestelling brief worden verwerkt. Maakt het makkelijk en snel !

Product of service:
Ingebrekestelling formulier c.q brief.

Antwoord DAS Documentenshop

Dank je wel voor je positieve feedback en de mooie cijfers. Leuk om te horen dat de Self Service makkelijk en duidelijk voor je was, dat is precies de bedoeling. Nogmaals bedankt en je weet ons nu te vinden mocht het nodig zijn. Vriendelijke groeten, Brenda Het Webcareteam van DAS

Richard Camps

Zeer overzichtelijk

In gebreke blijven

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemorgen Richard, goed om te horen dat je tevreden bent over het gebruiksgemak van onze Documenten Service. Bedankt voor je mooie beoordeling en het delen hiervan. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Joey Hebing

Antwoord DAS Documentenshop

Goedendag Joey, dank je wel voor het delen van je ervaring. Fijn om te zien dat alles goed is verlopen en dat alles duidelijk voor je was. Vriendelijke groeten, Damita Het Webcareteam van DAS

arnold maas

SterSterSterSterLege ster

Eerste keer vraagstelling soms onduidelijk tip simpelere vraagstelling of voorbeelden

Gratis product

Antwoord DAS Documentenshop

Hallo Arnold, dank je wel dat je je ervaring met onze Documenten Self Service met ons deelt. We nemen je feedback ter harte en gebruiken deze om onze service verder te verbeteren. Vriendelijke groeten, Peet Het Webcareteam van DAS

anoniem

met een medewerker gechat en een standaard brief gratis mogen invullen en downloaden

gratis invul brief

Antwoord DAS Documentenshop

Dank je wel voor het delen van je ervaring met onze Documenten Self Service. Fijn om te horen dat je goed advies hebt gekregen en het document dat je nodig had snel hebt kunnen vinden. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

ruud wouterson

nuttige service

aangetekende mail

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemorgen Ruud, dank je wel voor je terugkoppeling. We vinden het fijn dat je onze Documenten Self Service nuttig en gebruiksvriendelijk vindt. Vriendelijke groeten, Peet Het Webcareteam van DAS

Sylvia Wessels

SterSterHalve sterLege sterLege ster

goed

WIK brief

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemorgen Sylvia, bedankt voor je beoordeling. We zien dat je op alle onderdelen een voldoende hebt gegeven en dat je tevreden bent, maar dat de totaalscore lager uitvalt. Zou je ons kunnen laten weten wat we kunnen verbeteren om jouw ervaring nog beter te kunnen maken een eventuele volgende keer? Jouw feedback helpt ons om onze service verder te optimaliseren. Je kunt dit doen door een mail te sturen naasr webcare@das.nl o.v.v. Documenten Self Service. Vriendelijke groeten, Damita Het Webcareteam van DAS

Snackbar Liberty

SterSterSterSterLege ster

Het is redelijk eenvoudig om op deze wijze een juridische brief te maken. Belangrijk is wel goed te controleren op juiste zinnen/teksten.

Conceptbrief ingebrekestelling

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemorgen, dank voor je feedback! Goed om te zien dat het eenvoudig was om een juridische brief op deze manier op te stellen. We blijven ons inzetten om de nauwkeurigheid en kwaliteit van onze dienstverlening verder te waarborgen. Vriendelijke groeten, Damita Het Webcareteam van DAS

Hasan Ertekin

Document

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemiddag Hasan, goed om te lezen dat je tevreden bent over onze DAS Documenten Selfservice en ons aanbeveelt. We zijn enorm blij met een eindoordeel van 5 sterren. Hartelijk dank voor het delen van je review! Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

Francesco Huitema

positief

modelbrief

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemiddag, dankjewel voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze Self Service. Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben, dan weet je ons te vinden 😉 Vriendelijke groeten, Brenda Het Webcareteam van DAS

Cor Dekker

Het lijkt zo simpel om een ingebreke-stelling te maken maar hoe doe je dat echt? DAS bracht het heel behulpzaam.

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemorgen Cor, wat mooi om te horen dat we je met onze Documenten Self Service goed hebben kunnen helpen bij het opstellen van een ingebrekestelling en dat veel van je vragen al zijn beantwoord. Hartelijk dank voor het delen van je mooie feedback. We waarderen dit enorm. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Sandra van de Veen

Top!

ingebrekestelling

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemorgen Sandra, wat fijn om te horen dat je het gebruik van onze Documenten Shop als heel toegankelijk hebt ervaren. Hartelijk dank voor het delen van deze mooie 5 sterrenbeoordeling. We waarderen het enorm. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

A.B.W.M. Vugt

Prima ondersteuning

Product of service:
Videodeurbel aangekocht bij Finex maar werkt vanaf het begin niet/met veel storingen

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemiddag, dank je wel voor je review. Fijn dat je onze Documenten Self Service zo positief beoordeelt. Vriendelijke groeten, Peet Het Webcareteam van DAS

Geantwoord op

DAS Documentenshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DAS Documentenshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juli 2019

DAS Documentenshop

Maak binnen 5 minuten jouw juridische document. Voor een vaste lage prijs.

De Entree 203 t/m 225

Gebruiksvriendelijkheid

Gerrit Jan Kreeftenberg

Gewoon goed

Adriaan Verduijn

Veel voorbeeldbrieven om in te vullen.

Veronique Quentin-Mignolet

Product of service:
Ingebrekestelling formulier c.q brief.

Richard Camps

DAS Documentenshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juli 2019

DAS Documentenshop

Maak binnen 5 minuten jouw juridische document. Voor een vaste lage prijs.

De Entree 203 t/m 225

1101 HG Amsterdam