Loek Janssen
Goede service, de vragen via de chat gaan niet naar een robot. Er is duidelijke informatie. Het formulier invullen is heel makkelijk.
- Product of service:
- Brief ingebreken stelling
91% beveelt DAS Documenten Self Service aan!
91% beveelt DAS Documenten Self Service aan!
Helaas geen voorbeeld te zien van aankoop, en later aanpassingen doen niet mogelijk, ja pas maar aan via het word document, maar niet een herkansing, want ik heb toch geen idee wat een andere keuze precies doet. Ik had bijvoorbeeld verkeerd aangegeven dat deze online wordt getekend, wat die ook wordt, maar daarvoor zijn de tekenvakjes wel nodig. die zetten zij er alleen bij offline tekenen bij. simpel om het dan even opnieuw te doen, zodat het document juist gegenereerd word. Maar niet bij DAS. U zoekt het maar uit. Documentenservice van dezaak geeft wel voorbeelden, waarna je nog wijzigingen kan doen.
Super handig
Pentest vrijwarings template gezocht en gekocht bij DAS
Was een verrassing dat mijn rechtsbijstandsverzekering onder de categorie ‘ikzelf’ val. Waarschijnlijk bij overgang van Aegon naar Das wel gecommuniceerd, maar dat heb ik dan gemist. Het was dus allemaal even wennen om met deze onpersoonlijke verrassing mijn weg te vinden.
Uitstekend
Super, mensen staan je netjes te woord en men begrijpt je.
Heb liever gelijk een duidelijke antwoord dan allerlei stappen volgen
Duidelijk en makkelijk toegankelijk
geen, tot heden niets gehoord
Slecht
Nvt
Het is me zeker bevallen. Het was een grote opluchting om zo snel en makkelijk een voorbeeldbrief te kunnen vinden en maken.
Wij zijn bij jullie verzekerd en heb een ingebrekestelling gedownload
DAS Documenten Self Service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DAS Documenten Self Service heeft de volgende resultaten bereikt:
DAS Documenten Self Service
De Entree 203 t/m 225
1101 HG Amsterdam
Super handig
Pentest vrijwarings template gezocht en gekocht bij DAS
Uitstekend
Super, mensen staan je netjes te woord en men begrijpt je.
Heb liever gelijk een duidelijke antwoord dan allerlei stappen volgen
Duidelijk en makkelijk toegankelijk