Henri
Keurig en nette afhandeling.
De configurator om mijn eigen zinken dakgoot samen te stellen is onwijs gebruiksvriendelijk. Na het samenstellen werd ik goed op de hoogte gehouden van de status. De dag voor ontvangst heb ik contact opgenomen omdat ik mijn goot (met enige spoed) de volgende ochtend moest hebben. Ze zijn uit hun weg gegaan om te zorgen dat ik de eerste in hun route was, we ontvingen onze materialen vroeg in de ochtend. Goede en vriendelijke service, echt vakmanschap.
De bestelling is precies gegaan zoals het moet, keurig en op tijd, zorgvuldig verpakt
Super👌🏻
Correcte snelle levering
Snelle levering en duidelijke website.
Uitstekende service
Snelle correcte levering
Ik heb dakgoot besteld en wel zes stukken van een meter. Toen bleken de verzendkosten ineens veel hoger dan verwacht. Toch even contact opgenomen. Het bleek met het systeem te maken te hebben dat kennelijk de verzendkosten voor langere stukken in tekening bracht. Het verschil zou achteraf worden terugbetaald. En dat is ook prompt gedaan. Ook snelle levering. Heel netjes al met al.
Ik ben uiterst tevreden. Mooie spullen, goede prijs, en super snel bezorgd (prima bezorger ook!) dus 5 sterren voor mij!
Zeer positief en correcte medewerking
correct
Top! Alles stond klaar bij het afhalen, zoals afgesproken
Snelle service en verzending. Uitstekende tracking. IK BEVEEL HET AAN.
Dakgootwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dakgootwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Super👌🏻
Correcte snelle levering
Snelle levering en duidelijke website.
Uitstekende service
Snelle correcte levering
Zeer positief en correcte medewerking
correct
Top! Alles stond klaar bij het afhalen, zoals afgesproken
Snelle service en verzending. Uitstekende tracking. IK BEVEEL HET AAN.
Dakgootwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt: