9.2 /10

checkbox98% beveelt Dakgootwinkel.nl aan!

Akkerman

Goed, goede prijs, fijn, snel geleverd. Ook lange lengtes. Met fijn transportbedrijf!

H grift

Ik heb een bestelling gedaan en netjes op tijd ontvangen Ik had 1kopschotje te weinig ( niet goed gelezen) heb er 1 op gehaald in Elburg hij wilde hem gratis mee geven ik heb hem wel betaald Maar het gebaar was wel heel goed

Ted

top!

S. Boorsma

Makkelijk toegankelijke website, eenvoudig bestellen en zeer snelle levering.

Edwin

Snelle levering, stijlvol product, vragen per mail werden voiraf snel beantwoord

John Dullemans

Goede website alle materialen netjes verpakt prima

Bob De Groot

Super service!!! Ik heb via de mail al complimenten gegeven. Je ziet nog maar weinig bedrijven met zo’n service!

Jeffrey van der Weide

ik vind dit een geweldig bedrijf. Een perfecte service. Ik had een fout gemaakt in de bestelling. Ik werd opgebeld met de opmerking dat er waarschijnlijk iets niet goed was besteld. En ik kreeg tevens het advies om een zinken regenpijp te vervangen voor een aluminium. Dit in verband met de kleurechtheid. Prima service.

Hans

Dik tevreden

MJG

Prima levering, prima materiaal en snelle aflevering

Ben Stoltenborg

Zeer goede ervaringen met Dakgootwinkel. Snelle levering, duidelijk en goed op de hoogte gehouden en goede kwaliteit van de producten. Ik ben zelfs een keer gebeld omdat ik de verkeerde klemmen bij de regenpijpen had besteld.

Particulier.

Netjes en snel geleverd

RHJ van de Klashorst

Snelle en goede service

Jeroen Kemp

Zeer goed, duidelijk en goede uitleg over producten en montage

Henk

Prima, alles zoals verwacht.

Dakgootwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dakgootwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 15 maart 2017

Dakgootwinkel.nl

Dakgootwinkel is een onderdeel van HWA Totaal en is gebouwd rondom één helder hoofddoel: het aanbod zo transparant en overzichtelijk mogelijk aan bezoekers presenteren. Breed assortiment en kilometers aan materiaal. Ieder jaar leveren wij kilometers aan dakgoten en regenpijpen door heel Nederland en België. Onze klanten variëren van onderhoudsbedrijven, beheerders, pandhouders en klusbedrijven tot installateurs, aannemers, dakdekkers en handige doe-het-zelvers.

Westerlengte 8

8081PZ Elburg

Akkerman

H grift

Ted

top!

S. Boorsma

Makkelijk toegankelijke website, eenvoudig bestellen en zeer snelle levering.

Edwin

Snelle en goede service

Jeroen Kemp

Zeer goed, duidelijk en goede uitleg over producten en montage

Henk

Prima, alles zoals verwacht.

Dakgootwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10