9.2 /10

checkbox97% beveelt Buitenbart aan!

Herman Martens

Prima prijs kwaliteit, snelle levering

Spinazie & Spinoza, Willem

Fijn en professioneel bedrijf

terrasstenen en flagstones

C.R. de Graaf

SterSterSterSterLege ster

Geleverd zoals is afgesproken. Behulpzame chauffeur die het keurig heeft bezorgd.

Tegels en zand

Hein de Vries

Perfect ook mbt levering

Keramische tegels

Elena

Geweldige ervaring

Designtegel Antraciet 60x60x4cm

Anton Post

Wij hebben een zeer prettige ervaring met Buitenbart, van het bestelproces tot communicatie tussendoor via WhatsApp tot de levering was het tip top in orde. De levering was 2 dagen eerder dan verwacht maar dat was gelukkig te regelen thuis. Bij levering zeer professioneel en prettig te woord gestaan door de transporteur en in goed overleg de bigbags en tegels op de meest handige plaats neergezet. Je kunt hier met vertrouwen bestellen!

4 bigbags met split, 18 60x60x6 tegels

Henk van der Knijff/ Henk`s tuinen

Eenvoudig bestelproces, goede levering volgens afspraak. Een hele vriendelijke vrachtwagenchauffeur die de pakketten precies neerzette waar ik ze wilde hebben.

Tuintegel Hamburg 50x50 antraciet

Henk Blekkenhorst

Op Buitenbart heb ik de perfecte oplossing gevonden voor vervanging van mijn garagevloer voor een erg scherpe prijs in de vorm van geweldig mooie keramiek op beton tegels. De levering was al in een dag na de bestelling. Alles in perfecte staat.

Keramiek op Onderbeton Serana Antracite 30x60x4 cm, aantal 104 stuks

Vlekkeloos

Williamjoostman@gmail.com

Snelle bestelling

Timco

Prima snelle levering. Vriendelijke Chauffeur die keurig belde en ondanks dat we niet thuis waren de klant gerust stelt en kijkt naar de mogelijke waar hij de tegels het beste kon plaatsen. Gaan er zeker weer bestellen.

Antracietegels en bandjes

Amelia Lindner

Excellent! Smooth experience, order received as expected.

Syringe boom

Kevin De jong

In 1 woord Fantastisch

Product of service:
60/60 tegels & 120/40 tegels die echt perfect uitpakken in onze tuin. En opsluit bandjes natuurlijk

Buitenbart verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Buitenbart heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 30 mei 2014

Buitenbart

Buitenbart is het adres voor jouw sierbestrating. Bezoek een van onze winkels in IJsselmuiden, Emmeloord of Heerenveen. Liever online shoppen? Dat kan ook! Bekijk snel onze site op www.buitenbart.nl Bij Buitenbart staat klantgerichtheid, advies, scherpe prijzen en kwaliteit voorop. Dit maken wij waar door onze jarenlange ervaring en hoge mate van verantwoordelijkheid. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe tuin niet duur hoeft te zijn.

Kleiland 4

Snelle bestelling

Timco

Antracietegels en bandjes

Amelia Lindner

Excellent! Smooth experience, order received as expected.

Syringe boom

Kevin De jong