Janny Schenkel
- ga zo door!
- Aangekocht product
- perzik en sinaasappelsmaak
Correct
Steeds top producten, gratis staaltje en aanduid boekje voor je favorieten + vlotte levering.
Met het bedrijf zelf nog geen contact gehad, maar ze zouden wel eens mogen vermelden vanuit welke winkel de producten komen, want ik zag ineens de spar verschijnen op men rekening en ik dacht was dees, ging alles blokkeren tot ik bolero zag staan, was volledig in de war en in paniek ik dacht dat er onterecht geld van men rekening was gegaan. Ik dacht dat jullie een officiële webwinkel waren van bolero zelf? Zelf heb ik nog geen beoordeling naar de smaken, want heb ze nog niet ontvangen..
Supper
De ervaring was goed
Super!
Prima, geen bijzonderheden.
Super fijn en makkelijk, veel keuze qua smaken.
Malkelijk te bestelle
Super bedrijf. Mijn bestelde artikelen werden snel geleverd. Daarnaast ben ik al bijna dik 2 jaar fan van jullie producten, zowel de flessen als de zakjes met smaken.
Top
Fijne bedrijf
Bolero verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bolero heeft de volgende resultaten bereikt:
Correct
Supper
De ervaring was goed
Super!
Prima, geen bijzonderheden.
Super fijn en makkelijk, veel keuze qua smaken.
Malkelijk te bestelle
Top