Pasta e Basta
Hele fijne instructeur. Goede uitleg, oefeningen nuttig. Goede ervaring
- Welk onderdeel vond je sterk tijdens de cursus?
- Reanimatie
- Wat vond je van de instructeur(s)?
- Top
- Heb je suggesties ter verbetering van de cursus?
- Nee
Hele fijne instructeur. Goede uitleg, oefeningen nuttig. Goede ervaring
Kort en duidelijk uitgelegd. Nieuw voor mij was de pop met silicoonborsten - interessant.
Erg leuk en dynamische manier van lesgeven
Veel praktijk en oefeningen, duidelijke uitleg
Goede ervaring. Vooral de praktijk bij de theorie is prettig. Ook de praktijk voorbeelden (video's, verhalen, foto's) dragen bij aan een compleet beeld.
Bijzonder goed
Leuk en weer erg leerzaam
Prima.
Goed! Interessant, afwisseling tussen theorie en praktijk. Goede praktijkvoorbeelden. Rustige uitleg en aanpak.
Het was super!
Duidelijk en heel prettig
Goede ervaring. Goed om zelf handelingen uit te voeren en zo te oefenen.
Heel goed!
Alles is duidelijk uitgelegd.
BHV First Aid verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BHV First Aid heeft de volgende resultaten bereikt:
Leuk en weer erg leerzaam
Prima.
Het was super!
Duidelijk en heel prettig
Goede ervaring. Goed om zelf handelingen uit te voeren en zo te oefenen.
Heel goed!
Alles is duidelijk uitgelegd.
BHV First Aid heeft de volgende resultaten bereikt:
BHV First Aid