Evelien Geuze
- Zo doorgaan
- Sterke punten
- Telefonische bereikbaarheid
Geen retourbetaling na niet leverbaar product
geweldige service van begin tot eind. nadat de levering had plaats gevonden had ik nog vragen omtrent de verwerking en ontving ik hiervan super handige en duidelijke instructie filmpjes die op de website staan vermeld. super blij met het resultaat !
Prima!
alles ok
Opnieuw zeer tevreden! Dit was ondertussen niet onze eerste bestelling bij Behangwebshop en opnieuw zijn we zeer tevreden. Alles verliep vlot van bestelling tot levering. Besteld vóór 17u en de volgende dag al geleverd. Sneller kan bijna niet. Het behang was netjes en stevig verpakt en de kwaliteit is opnieuw uitstekend. Ook het bestellen via de webshop verloopt eenvoudig en duidelijk. Voor ons alvast opnieuw een geslaagde bestelling. Een webshop met een ruime keuze, goede kwaliteit en vooral een uitstekende service. Zeker een aanrader!
perfect
Slecht
Zeer correct en zeer snel geleverd
Prima service
Prima. Snelle levering. De toon om uit te rekenen hoeveel rollen je nodig hebt is erg handig
Prima ervaring. Behulpzaam en netjes.
goed behang
Goede communicatie, denken met je mee, geven eerlijk advies en leveren topwerk. Ze schakelen snel en bieden goede service!
Behangwebshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Behangwebshop heeft de volgende resultaten bereikt:
perfect
Slecht
Zeer correct en zeer snel geleverd
Prima service
Prima ervaring. Behulpzaam en netjes.
goed behang
Behangwebshop heeft de volgende resultaten bereikt: