9.4 /10

checkbox99% beveelt Je Baden+ badkamerspecialist aan!

Advies
Communicatie
Deskundigheid

Familie Boon

Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van onze nieuwe badkamer en toilet zijn wij enorm tevreden.

Korte lijnen en duidelijk.

Fam. Dorst

SterSterSterLege sterLege ster

Ervaring is goed

Goede vaklui in dienst.

fam . de Reu

Hele fijne ervaring. Door Paul goed geholpen met de materialen en hij dacht mee over de uitstraling, kwam ook met leuke ideeën. De badkamer is heel netjes geïnstalleerd door Jurgen.

klantvriendelijk, samenwerking, meedenken, adviseren, ook tijdens de verbouwing is er netjes gewerkt, kwaliteit.

Familie Teding van Berkhout

Zeer prettig, goed uitgewerkt, prima service

Oede ontvangst, bijzonder vriendelijk, geduldige uitleg en hulp bij maken van keuzes. Zeer servicegericht, uitstekende vakmensen, die duidelijk eer in hun werk stellen. Uiterst precies samengestelde offerte
Niet van toepassing. Ga zo door!

De boer

Uitstekend

Persoonlijk en vriendelijk

A.M. van Hoeve

Als je een nieuwe badkamer wil dan moet je bij Bliek Sanitair zijn. Ik heb het ervaren en het was een hele fijne ervaring. Van begin tot eind professioneel, betrokken, plezierig. Het hele team komt afspraken na, werkt heel netjes, denkt mee, geeft professioneel advies, is vakkundig en levert kwaliteit.

Komt afspraken na, denkt mee, is heel plezierig in de omgang en werkt heel netjes.
Het enige dat ik kan bedenken is dat je lang moet wachten. Dat is hun luxe probleem omdat ze zo goed zijn, dat ze een volle planning hebben. Maar het is het wachten waard :) !

dhr. en mw. Thijssen

Super prettige ervaring. Goed en duidelijk advies waarbij meegekeken en gedacht werd. Samen tot een prachtige badkamer gekomen door vakkundig is geïnstalleerd door Jurgen.

Vriendelijk, meedenken, inspelen en nog een keer meekijken. Bij telefonisch contact wist iedereen waar het over ging en schakelde door. Erg prettig.

Fam. van hooydonk

SterSterSterSterLege ster

Erg tevreden! Fijn geholpen met materiaalkeuze, duidelijke communicatie tijdens de renovatie en écht uitstekend vakwerk geleverd. Ik kan het alleen maar aanbevelen!

Snelle en duidelijke communicatie, en deskundigheid op het gebied van de juiste materiaalkeuze. Eindresultaat mag er zeker wezen!
n.v.t.

Familie Steur

Goede service, duidelijke communicatie en leuk, vertrouwd personeel

Klein team, waardoor altijd bekende gezichten. Het zijn vakmensen die al over jaren ervaring beschikken waardoor je het met alle vertrouwen uit handen kan geven.

Fred en Marijke Borst

Joustra Badkamers

Vragen naar de status en verloop. Meedenkend.

Familie Vlutters

We hebben onze badkamer en toilet laten renoveren, van sloop tot oplevering. Goed advies gehad en er wordt met je meegedacht.

Geen verbeteringspunten, ga zo door TOP.
Goede communicatie een vast persoon als aanspreekpunt

Henk

Klantvriendellijk. Nemen de tijd voor goed ontwerp. Showroom lijkt klein maar bevat veel opties en stijlen zodat je toch verrassend veel combinaties kunt bekijken. Montage vrij snel, duidelijke planning en netjes werken.Vriendelijke monteur / tegelzetter.

Geen.
Vriendelijk, aandacht voor details. Goede project planning.

Familie Kluinhaar

Wij zijn zeer tevreden met Oude Geerdink fijne mensen goede planning doen wat ze zeggen

Wanneer wij niet tevreden zouden zijn dan wordt het door hun opgelost tot in de kleine puntjes TOp
Zou geen verbeter punten weten het is goed zeer goed vakkundige mensen leuke nainspectie

Fam. Bekkers

SterSterSterSterLege ster

We zijn prima geholpen bij het uitkiezen van onze nieuwe toiletruimte. De uitvoering verliep ook vlot.

Nvt
Goede planning, deskundige medewerkers

G.B.

Ik heb het als heel fijn ervaren. Vriendeljjk, duideljjk en heel belangrijk de korte lijntjes. Snel bereikbaar.

Zou ik zo niet weten.
Het snelle en directe contact!

Je Baden+ badkamerspecialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Je Baden+ badkamerspecialist heeft de volgende resultaten bereikt:

Advies
Communicatie
Deskundigheid

Familie Boon

Korte lijnen en duidelijk.

Fam. Dorst

SterSterSterLege sterLege ster

Ervaring is goed

Goede vaklui in dienst.

fam . de Reu

Familie Teding van Berkhout

Zeer prettig, goed uitgewerkt, prima service

Niet van toepassing. Ga zo door!

De boer

Familie Steur

Goede service, duidelijke communicatie en leuk, vertrouwd personeel

Fred en Marijke Borst

Joustra Badkamers

Vragen naar de status en verloop. Meedenkend.

Familie Vlutters

Geen verbeteringspunten, ga zo door TOP.
Goede communicatie een vast persoon als aanspreekpunt

Henk

Geen.
Vriendelijk, aandacht voor details. Goede project planning.

Familie Kluinhaar

Fam. Bekkers

Nvt
Goede planning, deskundige medewerkers

G.B.

Zou ik zo niet weten.
Het snelle en directe contact!

Je Baden+ badkamerspecialist heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10