Natali
Ik zocht iets voor de hond op internet om rustiger te worden en je website en omschrijvingen stonden me positief aan.
Ik gebruikte bach resquespray als ik me onrustig voelde. Na wat zoeken kwam ik jullie producten tegen en deze zijn voor langere tijd te gebruiken en dat sprak me aan.
Omdat ik iets zocht om niet te snaaien
Ik heb in het verleden al eens eerder een bestelling geplaatst. Dit is mij toen ook goed bevallen.
Al eerder besteld en over dat product heel tevreden
Ik heb eerder besteld, dit is een herhaalrecept
Om op een natuurlijke wijze ondersteuning te krijgen,ook voor onze katten is het zeer effectief.
Op advies van iemand
Heb jullie leren kennen via de mensen van Hope4Pets
Ik hoorde dat het goed was .
Op basis van reviews
Keuze
Omwille van de persoonlijke aanpak
Goede ervaringen in het verleden
Al eerder gehoord over bachbloesem, deze website trok mijn aandacht. Mijn witte herder Loki ( 4 jr) heeft een hele gevoelige maag en darmen sinds zijn pubertijd, regelmatig diaree en overgeven zonder echt duidelijke reden. Van alles geprobeerd in voeding, medicatie, enz maar probleem blijft terugkomen. Lijkt hormonaal gerelateerd, een loopse hond in de buurt…. Loki heeft problemen met maag/darm, terwijl hij absoluut geen hinderlijk gedrag vertoont. Ik wil hem bij voorkeur niet laten castreren , wat de dierenarts als enige overgebleven optie ziet. Ben nu 3 dagen onderweg met de bachbloesemmix ‘gezonde darmflora’ en ik zie nu al verschil, waar zijn ontlasting al ruim 2 jaar erg zacht tot dun is, heeft hij vanochtend voor het eerst weer een normale ontlasting! Ook lijkt hij veel ontspannender te slapen en is weer een stuk vrolijker. Hij laat de druppels makkelijk toedienen alsof hij weet ‘ dit helpt mij’ voormalige medicatie of supplementen waren altijd een drama. Heel blij hiermee!
Bach Bloesem Mix van Greetje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bach Bloesem Mix van Greetje heeft de volgende resultaten bereikt:
Al eerder besteld en over dat product heel tevreden
Ik heb eerder besteld, dit is een herhaalrecept
Op advies van iemand
Heb jullie leren kennen via de mensen van Hope4Pets
Ik hoorde dat het goed was .
Op basis van reviews
Keuze