Jos
Zoekend via Google naar ondersteuning bij mijn klachten, kwam ik bij jullie terecht. Eerder al goede ervaringen gehad met Bach Bloesem bij mijn kinderen.
Toevallig bij uitgekomen.
Uitproberen
Via google kwam ik op jullie website terecht
Om onze 14jarige viervoeter die wat onrustig is omwille van dementie rustig te krijgen.
Om het persoonlijke contact
Toeval
Goede reviews en goede uitleg over product
Onberekenbaar gedrag van mijn dochter
Veel goeds gehoord
Omdat het goed aanvoelde
Via internet gezocht, en kwam ik jullie tegen.
Mond aan mond reclame
Bach Bloesem Mix van Greetje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bach Bloesem Mix van Greetje heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede reviews en goede uitleg over product
Onberekenbaar gedrag van mijn dochter
Veel goeds gehoord
Omdat het goed aanvoelde
Via internet gezocht, en kwam ik jullie tegen.
Mond aan mond reclame
Bach Bloesem Mix van Greetje heeft de volgende resultaten bereikt: