- Product of service:
Goed. En zeer vriendelijk
Heel goed.
Prima tot nu toe
Heel goed
Contact gehad mbt schade en voortijdige beëindiging contact. Alles netjes en correct afgehandeld.
Prima, duidelijk en tot nu toe geen verassingen
aan de telefoon is iedereen heel vriendelijk en behulpzaam bij lease afdeling maar als er een kleine storing is met de auto en je komt bij garage van Mossel in TILBURG IS DE SERVICE VER TE ZOEKEN.B.V. HEB SRORING MET DE NAVIGATIE ER WORDT GEMELD MELDEN BIJ DE GARAGE. MAAK EEN AFSPRAAK MOET 14 DAGEN WACHTEN VOOR IETS WAT ZE TER PLAATSE OP KUNNEN LOSSEN ZEGT MEN RIJ MEER DAN 50 JAAR AUDI MAAR SINDS IK LEASE EN VAN MOSSEL VEEL TE GROOT GEWOREDEN IS IS DE SERVICE VER TE ZOEKEN
Op zich goed, maar ik zou graag een maandelijks overzicht willen ontvangen om de financiën meer inzichtelijk te krijgen. B.v.d.
Duidelijke uitleg en informatie.
goed
Alles netjes geregeld, verder weinig contact mee.
Audi Financial Services verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Audi Financial Services heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed ,jammer dat we de incasso datum niet kunnen kiezen
Goed. En zeer vriendelijk
Heel goed.
Prima tot nu toe
Heel goed
Prima, duidelijk en tot nu toe geen verassingen
Duidelijke uitleg en informatie.
goed
Alles netjes geregeld, verder weinig contact mee.
Audi Financial Services heeft de volgende resultaten bereikt: