Het was flink schrikken na mn aanrijding . De voorkant van mn auto zat flink in elkaar maar zeiden ze bij de balie,” geen probleem meneer we gaan dit helemaal in orde maken . Ik dacht nog dit zullen we nog wel eens zien ! Maar inderdaad na een week was de auto weer als nieuw .

Uitstekende schade afwikkeling

01 Evaluatie schadeherstel

Goede service en goed meegedacht hoe de tijd van de reparatie door te komen net als hoe de reparatie zelf aan te pakken. Er was zelfs met mijn lengte (2m+) een leenauto beschikbaar. Mijn eigen auto ziet er weer uit als nieuw!! Bedankt!!

01 Evaluatie schadeherstel

Na dat ik schade had aan mijn auto ben ik langs gereden en heeft de monteur de schade opgenomen en mij de kosten door gegeven. Helaas was er 1 onderdeel in back order en werd ik daar keurig op de hoogte voor gehouden. Ze hebben toen een nood oplossing gedaan waardoor ik weer kan rijden. Snelle en oprechte service.

01 Evaluatie schadeherstel

Betrouwbaar, snel en professioneel!

01 Evaluatie schadeherstel

Als je dan toch schade hebt aan je auto, dan kun je alleen maar wensen dat je hiet terecht kunt. Uiterste correct en vriendelijk is de schade afgehandeld.

SterSterSterSterLege ster

als particulier heb ik een afspraak gemaakt om een schade aan de rechter voorkant te laten taxeren. ik werd ontvangen in een fijne ruimte in Bergambacht en direct te woord gestaan. de prijs voor de afhandeling van de schade viel niet tegen en een paar dagen daarna vond al de uitvoering plaats. netjes gedaan en dit tevreden!

01 Evaluatie schadeherstel

Goede service. Klantvriendelijk. Netjes hersteld.

01 Evaluatie schadeherstel

Zeer klantvriendelijk geholpen en erg snel.

01 Evaluatie schadeherstel

Zeer vriendelijk personeel/baas,nemen de tijd voor je.en alles wordt vakkundig gemaakt ,en de auto netjes schoon terug

01 Evaluatie schadeherstel

buitengewoon goede service. Auto volgens afspraak gerepareerd en gewassen en uitgezogen terug.

Vriendelijk en hele goede service

01 Evaluatie schadeherstel

Goed laagdrempelig en eerlijk contact. Goede service, eerlijke info. Staan echt voor je klaar!

Aardig behulpzaam personeel. Vakkundig en goede service. Alles volgens afspraak

01 Evaluatie schadeherstel

Goede ervaring. Vriendelijk en correct behandeld. Prima herstel van de schade en geheel volgens de gemaakte afspraken. Aanrader!

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade Zijdepark Bergambacht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade Zijdepark Bergambacht heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 10 februari 2021

ASN Autoschade Zijdepark Bergambacht

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Smederijstraat 9

2861GP Bergambacht

Uitstekende schade afwikkeling

01 Evaluatie schadeherstel

Betrouwbaar, snel en professioneel!

SterSterSterSterLege ster

01 Evaluatie schadeherstel

Goede service. Klantvriendelijk. Netjes hersteld.

01 Evaluatie schadeherstel

Zeer klantvriendelijk geholpen en erg snel.

Vriendelijk en hele goede service

Aardig behulpzaam personeel. Vakkundig en goede service. Alles volgens afspraak