Meindersma
- Product of service:
- Geen
Prima geholpen
Snelle schadeafwikkeling en n prettige behandeling.
Everything is fine, I am very satisfied, the company is trustworthy and recommendable
Prima meegedacht en meegewerkt. Heldere info gedurende herstelproces
Goed ervaring
Geweldig geholpen
Top
Ik ben uitstekend geholpen en de reparatie is perfect uitgevoerd.
Top geregeld, keurig op de hoogte gehouden en de auto is weer super netjes afgeleverd.
Super geholpen en ook bizar goed hoe je op de hoogte gehouden wordt via whatsapp berichten!
Perfect
Heel goed geholpen Ook met contact verzekering
Top bedrijf! Heeft mij goed geholpen in het proces en alles snel afgehandeld.
Goed bedrijf vakkundig en houd je goed op de hoogte van wat er allemaal gebeurt.
ASN Autoschade Vermaire Uithoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Vermaire Uithoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Vermaire Uithoorn
Joh. Enschedeweg 17
1422DR Uithoorn
Prima geholpen
Snelle schadeafwikkeling en n prettige behandeling.
Prima meegedacht en meegewerkt. Heldere info gedurende herstelproces
Goed ervaring
Geweldig geholpen
Top
Ik ben uitstekend geholpen en de reparatie is perfect uitgevoerd.
Perfect
Heel goed geholpen Ook met contact verzekering
Top bedrijf! Heeft mij goed geholpen in het proces en alles snel afgehandeld.
ASN Autoschade Vermaire Uithoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Vermaire Uithoorn