Zeer prettig contact. De auto is perfect hersteld. en ze hebben mijn auto netjes gewassen en van binnen gezogen. Alles werkt naar behoren. Ik kan geen verbeter punten geven vandaar de maximale score.

Antwoord ASN Autoschade Schellekens Tilburg

Dank je wel voor je top review! Daar doen we het voor. We waarderen het zeer dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Dank daar voor. Team ASN AUTOSCHADE SCHELLEKENS TILBURG

SterSterSterHalve sterLege ster

Schade is prima herstelt, communicatie kon beter. Ik heb mijn auto gebracht op maandag. Deze zou woensdag klaar zijn. Woensdag aan het eind van de dag zelf gebeld of mijn auto inderdaad klaar was. Bleek niet het geval. Zou donderdag klaar zijn. Donderdag niets gehoord. Uiteindelijk werd ik vrijdag gebeld dat mijn auto klaar was.

Antwoord ASN Autoschade Schellekens Tilburg

Goedemiddag, dank U wel voor review. Vervelend dat de communicatie niet verlopen is als gewenst. Sorry voor het ongemak. Team ASN Autoschade Schellekens

SterSterSterSterLege ster

Zeer positieve ervaring. De ontvangst was erg vriendelijk en er is meegedacht om een vervangende auto te regelen toen bleek dat de bestelde auto nog niet aanwezig was.

Antwoord ASN Autoschade Schellekens Tilburg

Dank je wel voor de mooie beoordeling en dat u de moeite voor genomen hebt om een review achter te laten. Wij waarderen het zeer! Team ASN Autoschade Schellekens

Geantwoord op

Ik werd telefonische + op locatie gelijk vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. De auto was binnen enkele dagen weer gemaakt en in de tussentijd kreeg ik vervangend vervoer mee. Al met al een fijne ervaring!

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijk personeel en helder in de communicatie. En bovenal, de auto zonder schade en helemaal gereinigd teruggekregen. Wat wil een mens nog meer?

Antwoord ASN Autoschade Schellekens Tilburg

Goedemiddag, Dank U wel voor deze TOP review! Wij waarderen het zeer dat U de tijd genomen hebt om deze review achterlaten. Team ASN AUTOSCHADE SCHELLEKENS TILBURG

Geantwoord op

Wat mij naast het nakomen van gemaakte afspraken opviel waren de volgende zaken: Als klant hoefde ik alleen de sleutels van de prachtige vervangende auto in ontvangst te nemen. De rest werd vakkundig door heb richting mijn leasemaatschappij gecommuniceerd. Bij de aflevering kreeg ik een keurig gewassen auto waarbij de lakschade compleet verdwenen was. Ook de banden waren op juiste spanning gezet en werden nog met extra glans werden ingespoten. Samengevat, het bedrijf komt erg professioneel en klantvriendelijk op mij over.

Antwoord ASN Autoschade Schellekens Tilburg

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om voor ons een top review te schrijven. Wij waarderen dit zeer! Team ASN AUTOSCHADE SCHELLEKENS TILBURG

Geantwoord op

Vriendelijk en correct geholpen.

Antwoord ASN Autoschade Schellekens Tilburg

Dank je wel voor de TOP review! Wij waarderen het zeer dat u hier tijd voor vrijgemaakt heeft. Team ASN AUTOSCHADE SCHELLEKENS TILBURG

SterSterSterSterLege ster

vriendelijke medewerkers en fijne communicatie.

Antwoord ASN Autoschade Schellekens Tilburg

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw mooie review! Wij waarderen het zeer dat u de tijd genomen heeft om voor ons deze review te schrijven. Team ASN AUTOSCHADE SCHELLEKENS TILBURG

SterSterSterLege sterLege ster

Nette ontvangst, goede communicatie vooraf. Reparatie heeft veel langer geduurd dan initieel aangegeven. Geen tussentijdse update. Helaas is de reparatie ook niet 100% klaar, napoetsen is niet 100% gebeurd.

01 Evaluatie schadeherstel

- vlotte afwikkeling - goede haal en breng service - auto super netjes en schoon afgeleverd. Veel schoner dan ik hem had gebracht.

Dank je wel voor uw fantastische review! Team ASN AUTOSCHADE SCHELLEKENS

SterSterSterSterLege ster

is een heel goed service vervaren bij ASN. personeel zeer vriendelijk.

Antwoord ASN Autoschade Schellekens Tilburg

Fijn te lezen dat u tevreden bent en dank u wel voor de review!

Goed werk voor een nette prijs

Antwoord ASN Autoschade Schellekens Tilburg

Dank je wel voor de review! Super om te lezen dat u tevreden bent en dank voor de genomen moeite om een review voor ons te schrijven. Team ASN AUTOSCHADE SCHELLEKENS

Prettig te woord gestaan, efficiënt afgehandeld

Antwoord ASN Autoschade Schellekens Tilburg

Dank je wel voor uw fantastische review! Fijn dat u zo tevreden bent en de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Team ASN AUTOSCHADE SCHELLEKENS

Geantwoord op

“Mijn bumper had schade en dit is top gerepareerd. Het contact was prettig en alles werd netjes en professioneel afgehandeld. Erg tevreden met het resultaat!”

Antwoord ASN Autoschade Schellekens Tilburg

Hartelijk dank voor de fantastische review. Fijn dat u tevreden bent en de tijd hebt genomen een review achter te laten. Team ASN AUTOSCHADE SCHELLEKENS

Geantwoord op

Super service, vriendelijk personeel, uitstekend snel geholpen. Perfect!

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade Schellekens Tilburg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade Schellekens Tilburg heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 28 januari 2020

ASN Autoschade Schellekens Tilburg

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Watermanstraat 41

5015TG Tilburg

SterSterSterHalve sterLege ster

Geantwoord op

Vriendelijk en correct geholpen.

SterSterSterSterLege ster

vriendelijke medewerkers en fijne communicatie.

SterSterSterLege sterLege ster

Dank je wel voor uw fantastische review! Team ASN AUTOSCHADE SCHELLEKENS

SterSterSterSterLege ster

is een heel goed service vervaren bij ASN. personeel zeer vriendelijk.

Antwoord ASN Autoschade Schellekens Tilburg

Fijn te lezen dat u tevreden bent en dank u wel voor de review!

Goed werk voor een nette prijs

Prettig te woord gestaan, efficiënt afgehandeld

Geantwoord op

Super service, vriendelijk personeel, uitstekend snel geholpen. Perfect!

ASN Autoschade Schellekens Tilburg heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10