N.v.t.

John van der Jagt

Heel goed geholpen Ook met contact verzekering

Schade achterzijde

GoodFlow BV

Top bedrijf! Heeft mij goed geholpen in het proces en alles snel afgehandeld.

Toyota Yaris

Erwin

Goed bedrijf vakkundig en houd je goed op de hoogte van wat er allemaal gebeurt.

Fady

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb helaas een slechte ervaring gehad met dit schadeherstelbedrijf. Ik heb mijn Skoda Fabia bij hen gebracht vanwege schade aan de deur. De rechterdeur is vervangen en dat leek in eerste instantie goed gedaan. Toen ik de auto ophaalde, zag ik echter dat de rechter ruitenwisser kapot was, wat vóór de reparatie niet zo was. Ik ben teruggegaan om dit te melden, maar ik werd op een onvriendelijke manier geholpen. Er werd gezegd dat zij hier niets mee te maken hadden en dat het niet hun verantwoordelijkheid was. Ik voelde mij niet serieus genomen en er werd geen oplossing aangeboden. Dit vind ik erg jammer, want ik verwacht van een schadeherstelbedrijf dat zij zorgvuldig omgaan met de auto van de klant en netjes reageren als er een probleem wordt gemeld.

S

L

Voelde me erg gehoord en serieus genomen. Alles is vakkundig en met zorg besteld en gemaakt. Er werd enorm de tijd voor mij genomen, en ik werd geholpen met al mijn vragen. Je wordt super goed op de hoogte gehouden met apjes, en je kunt daardoor ook makkelijk tussendoor vragen stellen. Zonder enige problemen een leen auto mee gehad. Echt top service, raad jullie zeker 100% aan.

Reparatie voertuig.

Raadschelders

Goed bedrijf, je wordt goed op de hoogte gehouden met de verloop van de reparatie.

Auto schade na een ongeluk

Klantvriendelijk en goede service

JAN

Duidelijke communcatie, goede service en n super mooi resultaat

J. de Jonker

Erg klantgericht, uitleggend over de hun geziene schade zonder paniek te zaaien!

Natalie

Goed, meedenkend en servicegericht. En bij vandalismeschade aan auto heel fijn dat ik snel terecht kon. En tot mijn aangename verrassing ook nog een gepoetste auto bij ophalen.

Andre

Goede ervaring. Vriendelijke mensen. Weten waar je aan toe bent. Zeer tevreden over het resultaat

Schade herstel

ASN Autoschade Vermaire Uithoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade Vermaire Uithoorn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 3 mei 2018

ASN Autoschade Vermaire Uithoorn

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Joh. Enschedeweg 17

John van der Jagt

Heel goed geholpen Ook met contact verzekering

Schade achterzijde

GoodFlow BV

Top bedrijf! Heeft mij goed geholpen in het proces en alles snel afgehandeld.

Toyota Yaris

Fady