Leasem private lease
- Product of service:
- Mitsubishi Space Star
Top bedrijf. Goede adviezen en perfecte oplevering
Een uitstekend advies en een perfecte uitvoering.
Snelle, vriendelijke en professionele service
Heel erg goed, fantastische service. Doen meer dan alleen het noodzakelijke.
Uitstekende reparatie incl vervangend vervoer
Top bedrijf. Liet hier een deuk uit mijn deur halen afspraak gemaakt en het was zo geregeld. Klasse service 👍🏼👍🏼
Mijn auto had een behoorlijke schade. Na het herstellen hiervan was de auto weer in dezelfde staat als toen ik deze nieuw kocht. Het zijn vakmensen.
Perfect!
Super snel geregeld, auto kon worden gemaakt waar ik bij was. Vakmanschap, aardige gasten en prijs.
Super! En Martin is een topper.
Ze zijn heel transparant en dhr Jeffrey heeft ons heel goed geholpen.
Top, flexibel qua tijd, super vriendelijk
Super service en kwaliteitswerk
ASN Autoschade Vermaire Amstelveen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Vermaire Amstelveen heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Vermaire Amstelveen
Grutterij 30
1185ZW Amstelveen
Top bedrijf. Goede adviezen en perfecte oplevering
Een uitstekend advies en een perfecte uitvoering.
Snelle, vriendelijke en professionele service
Heel erg goed, fantastische service. Doen meer dan alleen het noodzakelijke.
Uitstekende reparatie incl vervangend vervoer
Perfect!
Super! En Martin is een topper.
Ze zijn heel transparant en dhr Jeffrey heeft ons heel goed geholpen.
Top, flexibel qua tijd, super vriendelijk
Super service en kwaliteitswerk