Taxiebedrijf Lappie
- Product of service:
- Herstel bumper
Heel goed
Mijn schade is nog niet hersteld, ik heb een schadecalculatie laten opstellen. Gelukkig kon ik tussen de bedrijven door geholpen worden, dat is erg fijn en waardeer ik. Ook de afhandeling gaat vlot en er wordt duidelijk gecommuniceerd, super. De prijsstelling van de schadecalculatie vind ik te hoog, de onderbouwing hiervan kan ik mij niet in vinden. Het is 10% van het schadebedrag, Hoe hoger het bedrag des te beter voor mij als eigenaar van de auto, dat begrijp ik. Enkel gekeken naar de werkzaamheden; 30 minuten werk + een bezoek van de expert in mijn geval vind ik het opstellen van een rapport maximaal 75 EUR waard. Kortom; ik ben blij met de service, communicatie en het contact. De prijsstelling kan ik mij niet in vinden.
Alles super hersteld en geregeld!
Geweldig. Snel ! Goede service en goede prijs
Prima afhandeling van schade. Goed bereikbaar en duidelijke afspraken. Fitst class. !
Al meerdere keren geweest voor herstel. Altijd snel en keurig geholpen.
Van een collega had ik al gehoord van een goede service door ASN autoschade Vermaire Amstelveen. Mijn auto had schade, voor mij voor het eerst. En door die collega dus naar Vermaire gegaan. Daar ontzettend fijn geholpen door Mark, die de tijd nam om alles uit te leggen, hoe het allemaal werkt, welke stappen enz. Daarna de auto laten repareren en daarna zo goed als nieuw weer terug gekregen. Heb het gevoel weer in een nieuwe auto te rijden.
Top
Uitstekend. Vriendelijk behulpzaam
Duidelijke afspraken, goed geregeld tussen ASN en leasemaatschappij. Denken mee. Ik hoop er niet te vaak te komen want dat zou betekenen dat ik vaak schade heb...😉 maar als ik schade heb weet ik waar ik heen moet!
Super service! Aardige mensen, regelmatig updates over de auto en een mooi resultaat
Heldere afspraken en prachtig resultaat
Supertevreden. Goede ontvangst, duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren met je auto en je wordt goed (per whatsapp) op de hoogte gehouden van voortgang. En ze zijn snel!
Prima geholpen. Fijne snelle service!
Altijd snel en vriendelijk geholpen
ASN Autoschade Vermaire Amstelveen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Vermaire Amstelveen heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Vermaire Amstelveen
Grutterij 30
1185ZW Amstelveen
Heel goed
Alles super hersteld en geregeld!
Geweldig. Snel ! Goede service en goede prijs
Al meerdere keren geweest voor herstel. Altijd snel en keurig geholpen.
Top
Uitstekend. Vriendelijk behulpzaam
Heldere afspraken en prachtig resultaat
Prima geholpen. Fijne snelle service!
Altijd snel en vriendelijk geholpen
ASN Autoschade Vermaire Amstelveen heeft de volgende resultaten bereikt: