- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
Hele goede personeel vriendelijk En netjes behulpzaam.
Schade aan mijn linker achterdeur laten repareren. Prima vaklui en een geweldige service. Bij het ophalen leek het wel of hij zo uit de showroom kwam, was mijn auto zelfs gewassen, en het lampje van mijn kapotte remlicht vervangen. Wat een service
Prima service!
Compliment voor Autoschadebedrijf ASN AUTOSCHADE VERMAIRE AMSTELVEEN Na een auto-aanrijding had ik een professionele inschatting van de schade nodig. Het eerste autoschadebedrijf waar ik naartoe ging, liet helaas sterk te wensen over: de communicatie was slecht, ik werd van het kastje naar de muur gestuurd en ik voelde me totaal niet serieus genomen. Daarom besloot ik zelf voor een andere aangesloten hersteller te kiezen. Zo kwam ik terecht bij het team van meneer Martin – en vanaf dat moment voelde alles als een verademing. Ik werd warm, professioneel en met oprechte aandacht ontvangen. Als vrouw voelde ik mij hier eindelijk serieus genomen in een omgeving die toch vaak door mannen wordt gedomineerd. De beoordeling verliep soepel, duidelijk en zorgvuldig. Er werd helder gecommuniceerd, afspraken werden keurig nagekomen en ik voelde mij als klant gewaardeerd en gehoord. Ik ben meneer Martin en zijn team enorm dankbaar voor hun vriendelijkheid, vakmanschap, eerlijkheid en betrokkenheid. Ik kan dit autoschadebedrijf dan ook van harte aan iedereen aanbevelen. Hartelijke groet, Lia H
Fantastische dienstverlening en duidelijk communicatie!
Amazing experience
Top
geweldige afhandeling en prima communicatie
Vriendelijke behandeling, goede medewerking om alles op tijd te regelen. Als keurig afgewerkt.
fantastisch geholpen, alles volgens afspraak- keurig hersteld en prettige medewerkers
Top service
Excellent. Would very happily return to this garage and have no hesitation in recommending.
Super service, snel en zeer vriendelijk. Schade perfect hersteld en een schone auto terug, zowel het interieur als de buitenkant. TOP!
Super
Altijd goed geholpen
ASN Autoschade Vermaire Amstelveen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Vermaire Amstelveen heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Vermaire Amstelveen
Grutterij 30
1185ZW Amstelveen
Prima service!
Fantastische dienstverlening en duidelijk communicatie!
Amazing experience
Top