L.N.S. Hickman
Compliment voor Autoschadebedrijf ASN AUTOSCHADE VERMAIRE AMSTELVEEN Na een auto-aanrijding had ik een professionele inschatting van de schade nodig. Het eerste autoschadebedrijf waar ik naartoe ging, liet helaas sterk te wensen over: de communicatie was slecht, ik werd van het kastje naar de muur gestuurd en ik voelde me totaal niet serieus genomen. Daarom besloot ik zelf voor een andere aangesloten hersteller te kiezen. Zo kwam ik terecht bij het team van meneer Martin – en vanaf dat moment voelde alles als een verademing. Ik werd warm, professioneel en met oprechte aandacht ontvangen. Als vrouw voelde ik mij hier eindelijk serieus genomen in een omgeving die toch vaak door mannen wordt gedomineerd. De beoordeling verliep soepel, duidelijk en zorgvuldig. Er werd helder gecommuniceerd, afspraken werden keurig nagekomen en ik voelde mij als klant gewaardeerd en gehoord. Ik ben meneer Martin en zijn team enorm dankbaar voor hun vriendelijkheid, vakmanschap, eerlijkheid en betrokkenheid. Ik kan dit autoschadebedrijf dan ook van harte aan iedereen aanbevelen. Hartelijke groet, Lia H
- Product of service:
- Taxatie rapport