Goed telefonisch bereikbaar. Snel afspraken kunnen inplannen en reparatie keurig uitgevoerd
- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
100% beveelt ASN Autoschade Ter Horst Heinkenszand aan!
100% beveelt ASN Autoschade Ter Horst Heinkenszand aan!
Vriendelijk en buitengewone afhandeling van de schade
Snelle reparatie, goede communicatie, vakwerk
Heel erg tevreden. Leveren super netjes werk. Ook word je altijd persoonlijk en goed geholpen bij de afwikkeling van alles. Gelukkig geen groot bedrijf waar je als “nummertje” behandeld wordt.
Goed, snel, vriendelijk, service.
Service en persoonsgericht.
goed contact gehad met vriendelijk personeel, de auto was klaar kreeg ik een mail ,en nog een telefoontje auto ziet er weer keurig ,gewassen en blinkend uit
Zeer goed geholpen, schade heel goed hersteld, en alles werd geregeld met mijn verzekering. Leenauto was ook geen probleem. Met volgende schade weet ik waar ik moet wezen , al hoop ik dat dat voorlopig niet nodig is.
Na de schade kon er snel een afspraak gemaakt worden en vriendelijk opgevangen en vakkundig geholpen, goede duidelijke afwikkeling van het papierwerk , nette klantauto, en snel gerepareerd. Resultaat is keurig niks meer van te zien.
Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Het contact verliep soepel en volgens de afspraken. Ook met ophalen en afhandeling verliep alles netjes. Zelfs de auto helemaal schoon en de schade keurig netjes verholpen.
Een woord fantastisch. Klant vriendelijk en prachtig werk.
Zeer prettige ervaring. Mee denken en luisteren.
Zeer persoonlijke benadering, schade zeer netjes hersteld. Ik ben zeer positief .
Altijd vriendelijk en professioneel, goed vervangend vervoer beschikbaar en de schade is uitstekend gerepareerd.
Deskundig advies snelle antwoorden op alle vragen.zeer klantgericht
ASN Autoschade Ter Horst Heinkenszand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Ter Horst Heinkenszand heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Ter Horst Heinkenszand
Schouwersweg 15
4451HS Heinkenszand
Vriendelijk en buitengewone afhandeling van de schade
Snelle reparatie, goede communicatie, vakwerk
Goed, snel, vriendelijk, service.
Service en persoonsgericht.
Een woord fantastisch. Klant vriendelijk en prachtig werk.
Zeer prettige ervaring. Mee denken en luisteren.
Deskundig advies snelle antwoorden op alle vragen.zeer klantgericht
ASN Autoschade Ter Horst Heinkenszand heeft de volgende resultaten bereikt: