Goede service en klantgericht, alleen vervangend vervoer is niet altijd beschikbaar
- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
Fijne club mensen die makkelijk benaderbaar zijn en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Was mijn eerste bezoek aan deze vestiging. Werd vriendelijk ontvangen en prettig geholpen. Mijn auto werd keurig schoon en gestofzuigd opgeleverd.
Goed en met personeel/ behulpzaam
Het contact met het schadebedrijf was prima. Duidelijke antwoorden op de gestelde vragen. Alle contacten met de verzekeringsbedrijven werden geregeld en gecommuniceerd. Vervangende auto voor 4,5 week was geen probleem. Auto goed gerepareerd en schoon en gepoetst opgeleverd. Na oplevering en gebruik geen klachten opgetreden. Ik ben een zeer tevreden gebruiker.
In één woord geweldig, van beoordeling van de schade tot het maken van de schade. Ik kom hier al jaren en ik wordt altijd netjes en vakkundig geholpen & bij het ophalen van de auto is deze altijd van binnen & van buiten weer helemaal schoon. Met vriendelijke groet, Dennis Belder
Goede service ,zeer vriendelijk geholpen, zorgvuldig afwerking , mijn busje brandschoon afgeleverd , Compliment waard.
Fijne ervaring. Snel en duidelijk geholpen. Leenvoertuig kunnen gebruiken en vervolgens de volgende dag na het achterlaten van de auto alweer kunnen ophalen. Top!
Prima service !
Top
Heel fijn bedrijf! Medewerkers zijn stuk voor stuk heel erg vriendelijk, tijdens het herstel een keurige leenauto meegekregen. Mijn auto is heel mooi hersteld, hij is als nieuw. Auto was zowel van binnen als vanbuiten helemaal schoongemaakt. Alles was perfect geregeld. Ik word hier heel blij van!
Schade prima hersteld. Auto prachtig schoon afgeleverd
Dit bedrijf is snel, vriendelijk en werkt nauwkeurig. Ik ben goed geholpen ook al is er een ingrijpende verbouwing gaande. Ik heb een factuur gekregen die voldoet aan mijn verwachtingen.
Keurige afhandeling van schade, van begin tot einde... Netjes en snel te woord gestaan door Anne
Top service
Ik ben steeds prima geholpen. Ik vind het een topbedrijf.
ASN Autoschade Oud-Beijerland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Oud-Beijerland heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima service !
Top
Schade prima hersteld. Auto prachtig schoon afgeleverd
Top service
Ik ben steeds prima geholpen. Ik vind het een topbedrijf.
ASN Autoschade Oud-Beijerland heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Oud-Beijerland