- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
Goede service en goed bereikbaar.
Goed, vriendelijke en duidelijke service. Tip: bord vanaf de weg voor makkelijkere vindbaarheid
Goede ervaring opgedaan. Eerst (regulier) afspraak voor schade inspectie/inventarisatie en vervolgens gelijk afspraak gemaakt voor het daadwerkelijk schadeherstel (ook regulier). Op de dag van brengen stond de leenauto al klaar en in plaats van 3 dagen was de schade al de volgende dag hersteld. Schade was niet groot maar toch, altijd fijn als het sneller gaat dan je verwacht. Communicatie was routineus en zakelijk maar zonder afbreuk te doen aan het klantvriendelijke aspect. Klein aandachtspunt: De leenauto was niet 100% afgetankt bij het ophalen (ongeveer 75%). Heb hem wel 100% afgetankt teruggegeven zoals afgesproken. Vandaar een 8 ipv een 10.
Ik kreeg snel en duidelijke informatie van ASN Autoschade Nieuwegein. Na het sturen van de foto's werd ik meteen gebeld om een afspraak in te plannen. De afspraak is goed verlopen. Vervangend vervoer was uitstekend geregeld. 3 dagen later was mijn auto helemaal als nieuw! Super bedankt!
Klantvriendelijk en snelle service.
Na dat ik contact heb gehad met ASN kon ik langs komen , de aardige medewerkster achter de receptie heeft foto's genomen van de schade en een afspraak gemaakt om de schade te herstellen. Nadat de schade hersteld was (binnen de af gesproken tijd werd ik gebeld dat ik de auto weer op kon halen. De schade was vakkundig hersteld een medewerker vertelde hoe de schade was hersteld. Ben zeer tevreden over dit bedrijf
Goede communicatie via de app en email. Allemaal helder en duidelijk. Leveren goed werk af. Hebben meestal nog wel een plekje in de agenda.
Afspraak was snel geregeld, top resultaat, super blij mee.
heel fijn bedrijf, werken super snel en auto’s weer netjes afgeleverd
Super is een enorme aanrader als je ze nodig hebt maak gewoon een afspraak en het komt goed
Bevestiging van de afspraak kwam pas na een neer nabellen. Schade afhandeling binnen verwachtte tijd. Nette leenauto meegekregen, schade gerepareerd conform verwachting.
Ze zijn vriendelijk en de schsde snel bekeken en foto's gemaakt en kreeg een leenauto. Het herstel was op dezelfde dag gereed en fond hert tof.
Goed alles was snel geregeld
Schade is prima verholpen alleen jammer dat ze een stuk zijn vergeten te spuiten waar door ik nog een keer terug moet komen en me auto zat van binnen onder het stof
Er wordt altijd erg goed werk afgeleverd door het team van ASN Nieuwegein. Meerdere auto's heen gebracht en iedere keer uitstekend uitgevoerd.
ASN Autoschade Nieuwegein verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Nieuwegein heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service en goed bereikbaar.
Klantvriendelijk en snelle service.
Afspraak was snel geregeld, top resultaat, super blij mee.
heel fijn bedrijf, werken super snel en auto’s weer netjes afgeleverd
Goed alles was snel geregeld