9.2 /10

Ilay

Super! En Martin is een topper.

Heel goed, duidelijke communicatie, vriendelijke ontvangst en goed resultaat

SterSterSterSterLege ster

Het duurde lang voordat de auto eindelijk hersteld kon worden. Dat is vervelend, maar ook een teken dat het goed goed bedrijf is anders zou het niet zo druk zijn. Bij het brengen en halen van de auto zijn medewerkers erg vriendelijk. De auto zo in ongeveer 5 werkdagen klaar zijn. Pas toen wij zelf belde kregen we te horen dat de auto naar een ander filiaal werd gebracht i.v.m. personeelstekort. De auto was uiteindelijk na 9 werkdagen klaar. We hadden vervangend vervoer dus ook dat was niet echt een probleem. Reparatie is zorgvuldig en zeer goed uitgevoerd.

ASN Autoschade Bergambacht is zeer klantvriendelijk. Zij denken met je mee. Wat ik ook zeer waardeer is de bejegening naar de klant toe. De communicatie is perfect. Ik ben zeer tevreden. Mijn complimenten!

Warm welkom, snelle en kwalitatieve service. Super geholpen!

Goede en snelle actie voor expertise van de schade en afspraak van de reparatie

De klantvriendelijkheid , service en totale uitvoering vd schade was helemaal top, ook hebben ze mijn auto binnen en buiten schoongemaakt. Ik raad iedereen ASN autoschade aan .

Dit was niet de eerste schade die ik door ASN heb laten herstellen! En ik ben wederom niet teleurgesteld. Ook de rekening viel erg mee. En dan de service: nadat ik de auto bij het bedrijf had afgeleverd werd ik door één van de medewerkers naar huis gebracht! Daar hield het niet mee op, want toen de auto gereed was werd die keurig gewassen bij mij thuis afgeleverd. Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit van het schadeherstel alsmede over de ontvangst en de service. Ik raad iedereen aan eventuele schade te laten herstellen door ASN!

Snelle service en erg vriendelijk. Top gedaan!

Zeer duidelijk en goed uitgelegd en ook duidelijk in de afspraken auto volgens afspraak keurig en netjes afgeleverd.

Zeer goed in alle opzichten

Zeer goed. Prima communicatie, nergens hoeven te wachten, goed wek geleverd. Een topbedrijf met een excellente service.

Correct en keuig behandeld en aanbevelends waard.

Prima bedrijf.

Ze zijn heel transparant en dhr Jeffrey heeft ons heel goed geholpen.

ASN Autoschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 8 februari 2015

ASN Autoschade

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Postbus 57652

1040 BN Amsterdam

Ilay

Super! En Martin is een topper.

Heel goed, duidelijke communicatie, vriendelijke ontvangst en goed resultaat

SterSterSterSterLege ster

Warm welkom, snelle en kwalitatieve service. Super geholpen!

Goede en snelle actie voor expertise van de schade en afspraak van de reparatie

Snelle service en erg vriendelijk. Top gedaan!

Zeer goed in alle opzichten

Correct en keuig behandeld en aanbevelends waard.

Prima bedrijf.

Ze zijn heel transparant en dhr Jeffrey heeft ons heel goed geholpen.

ASN Autoschade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10