Karin
Top!
De auto is netjes hersteld en afgeleverd, het hele proces is in overleg en met uitleg uitgevoerd echt top.
Super goed, een aanrader waard
Ik kom al meer dan 20 jaar bij ASN Utrecht (voorheen Rijnbergen) en heb de dienstverlening altijd als kwalitatief hoogwaardig ervaren. Mocht er nog iets zijn achteraf, dan wordt het ook opgelost.
Lang geleden met m’n eerste leaseauto bij Blewanus terecht gekomen en zo tevreden over de kwaliteit die werd geleverd dat ik met schade aan ondertussen een privé auto geen moment twijfel om bij hen langs te gaan voor herstel.
Nu de 2de keer dat ik er kom. En weer goed en duidelijk geholpen. En de schade weer netjes gemaakt
Goed geholpen. Ze denken mee en zijn snel in communicatie
Vlotte afhandeling van de schade en vriendelijke bejegening. Behulpzaam en perfecte kwaliteit van het herstel.
Erg prettig. Goed en snel in contact en zeer klantvriendelijk
Prima bedrijf1 Komen de afspraken na en de auto staat, na reparatie, weer tip top gereed
Netjes conform afspraak de auto hersteld. Vriendelijk personeel! Het wassen van de auto voordat deze wordt afgeleverd mag een stuk beter.
Klantvriendelijk en goede service
Duidelijke offerte, heldere afspraken die nagekomen worden. Als er een wijziging in de werkzaamheden naar voren komen wordt er contact gelegd en overleg gepleegd
Wordt altijd hoed en netjes geholpen.
Super goed geholpen en geïnformeerd over het proces ga zo door
ASN Autoschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade heeft de volgende resultaten bereikt:
Super goed, een aanrader waard
Goed geholpen. Ze denken mee en zijn snel in communicatie
Erg prettig. Goed en snel in contact en zeer klantvriendelijk
Klantvriendelijk en goede service
Wordt altijd hoed en netjes geholpen.
Super goed geholpen en geïnformeerd over het proces ga zo door
ASN Autoschade heeft de volgende resultaten bereikt: