Oleksiy
Deze week is mijn Tesla gerepareerd. Over het algemeen heb ik gemengde gevoelens over de ervaring. De schade is in principe hersteld, maar de kwaliteit van het werk laat te wensen over. Je hebben weliswaar een goede locatie gekozen voor de spuitlijn, maar het is hen niet gelukt om die lijn strak en netjes af te werken. Hoe dat precies kan, weet ik niet Daarnaast was er spuitnevel op een deur die helemaal niet gerepareerd hoefde te worden. Dit hadden ze zelf niet opgemerkt. Toen ik de auto kwam ophalen, moesten ze die plek nog snel ter plaatse op straat polijsten. Helaas is dat ook niet goed gelukt: door "geen zon" was het moeilijk te zien, maar nu zijn er nog steeds vlekken zichtbaar. Tot slot had ik mijn auto schoon afgeleverd, maar bij het ophalen was het dak bedekt met vogelpoep. De medewerker aan de balie zei dat ze daar niets aan konden doen “omdat er vogels overvliegen”. Dat snap ik, maar ik vind niet dat dit mijn probleem zou moeten zijn. Zet de auto dan bijvoorbeeld bij de wasstraat, of zorg voor een overdekte opslag. Zou ik hier terugkomen met mijn privéauto? Daar ben ik op dit moment niet zeker van.