9.2 /10

L.N.S. Hickman

Compliment voor Autoschadebedrijf ASN AUTOSCHADE VERMAIRE AMSTELVEEN Na een auto-aanrijding had ik een professionele inschatting van de schade nodig. Het eerste autoschadebedrijf waar ik naartoe ging, liet helaas sterk te wensen over: de communicatie was slecht, ik werd van het kastje naar de muur gestuurd en ik voelde me totaal niet serieus genomen. Daarom besloot ik zelf voor een andere aangesloten hersteller te kiezen. Zo kwam ik terecht bij het team van meneer Martin – en vanaf dat moment voelde alles als een verademing. Ik werd warm, professioneel en met oprechte aandacht ontvangen. Als vrouw voelde ik mij hier eindelijk serieus genomen in een omgeving die toch vaak door mannen wordt gedomineerd. De beoordeling verliep soepel, duidelijk en zorgvuldig. Er werd helder gecommuniceerd, afspraken werden keurig nagekomen en ik voelde mij als klant gewaardeerd en gehoord. Ik ben meneer Martin en zijn team enorm dankbaar voor hun vriendelijkheid, vakmanschap, eerlijkheid en betrokkenheid. Ik kan dit autoschadebedrijf dan ook van harte aan iedereen aanbevelen. Hartelijke groet, Lia H

Jolande

Fantastische dienstverlening en duidelijk communicatie!

Geen schade meer te zien, en zelfs schoongemaakt.

Goede en snelle contacten. Denken mee om te zorgen dat je zo snel mogelijk en op voor mij geschikt moment de schade kon laten herstellen. Duidelijke en goede vriendelijke communicatie

Schade is top herstelt,alles binnen afgesproken tijd, verder geen omkijken naar, alles wordt geregeld met de verzekering

Ze denken met je mee en zoeken alternatieve oplossingen.

Het contact met het bedrijf is goed en duidelijk. Met name de tussentijdse melding over de status van de auto De medewerkers zijn klantvriendelijk en zijn goed op de hoogte van de situatie

SterSterSterSterLege ster

Dienstverlening was uitstekend. Het schadebedrijf heeft alles voor mij geregeld, ook de financiële kant ervan. Helemaal top! Heb een mooie leenauto gekregen. Dat was prettig.

Goede betrouwbare service met extra aandacht voor het auto wassen en uitzuigen van het interieur. Het bedrijf komt de afspraken na en het personeel is gemoedelijk.

Zeer prettige en efficiënte aanpak. Auto was veel sneller klaar dan gedacht. Vriendelijke bejegening.

Heel snel en vriendelijk geholpen, blij met het resultaat, ik rijd met plezier weer tegen paaltje (grapje..)

Vanaf het eerste contact moment, duidelijk gecommuniceerd over het proces. Een leenauto mee. De schade netjes verholpen. Fijne service. Top.

De ontvangst is gemoedelijk zowel bij brengen als halen van de auto. Bij het halen was ik te vroeg en werd ik niet in een hoek gezet en wacht maar, maar netjes opgevangen en werd er door een monteur tijd gestoken in het regelen van het retourneren van mijn auto. Dus wat mij betreft super gegaan.

Vriendelijk, professioneel en zeer kostenefficiënt.

Prima service, voldaan aan verwachting en mooi herstelwerk

ASN Autoschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 8 februari 2015

ASN Autoschade

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Postbus 57652

1040 BN Amsterdam

L.N.S. Hickman

Jolande

Fantastische dienstverlening en duidelijk communicatie!

Geen schade meer te zien, en zelfs schoongemaakt.

Ze denken met je mee en zoeken alternatieve oplossingen.

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk, professioneel en zeer kostenefficiënt.

Prima service, voldaan aan verwachting en mooi herstelwerk

ASN Autoschade heeft de volgende resultaten bereikt: