Aukje Mesken
Als ondernemer voel ik mee met deze mede-ondernemer. Grove fouten in de offerte, niet in het voordeel van de Audidealer. Na het verkrijgen van een nieuwe offerte heb ik een afspraak gemaakt om een proefrit te maken met de desbetreffende auto en toegezegd dat de offerte akkoord is. De auto zou uit de opslag worden gehaald, maar om 1 of andere reden bleek dit bij aankomst niet te zijn gelukt (…). Een warm ontvangst door medewerker, bos bloemen, excuses en andere zaken, met een gedesillusioneerd gevoel weer huiswaarts gekeerd. Je kan concluderen dat ik aanschouwer ben geweest van een prachtig toneelstuk, waar met een handige truc de fouten door deze dealer zijn gecorrigeerd. De auto is niet beschikbaar na accordering van de offerte. De koop zou vanuit mij dus gesloten moeten worden, zonder eerst te zien wat ik koop. Ik wens deze ondernemer veel sterkte en wijsheid in de toekomst. Ik beveel het bedrijf aan, omdat ik als mede-ondernemer mijn les hieruit trek; wat er ook gebeurd, bespeel je (potentiële) klant nooit.
- Product of service:
- Het is helaas niet gelukt