- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World All White Center aan!
100% beveelt Electro World All White Center aan!
Fijne zaak en goed geholpen. ook het afleveren was goed, vriendelijke heren
Fijn dat jullie luisteren naar de klant en nog service bieden.
Goede en snelle service
Top service zoals het naar mijn mening HeurT!
Klantgericht, meedenkend, serviceminded, goed geinformeerd
Zeer goed
Netjes en vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, advies en snelle en vriendelijke bezorging.
een topper doet wat het zegt heel fijn
Reparatie service is perfect. Betrouwbaar en snel!
Goede en rustige uitleg. Vakkennis van de verkochte artikelen ( we hebben meerdere)
Snelle levering in geval van nood
Snelle levering, vriendelijk personeel en goede communicatie.
Goede service en goed geholpen
Electro World All White Center verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World All White Center heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World All White Center
Hesseplaats 90
3068 EA Rotterdam
Fijne zaak en goed geholpen. ook het afleveren was goed, vriendelijke heren
Fijn dat jullie luisteren naar de klant en nog service bieden.
Goede en snelle service
Top service zoals het naar mijn mening HeurT!
Klantgericht, meedenkend, serviceminded, goed geinformeerd
Zeer goed
een topper doet wat het zegt heel fijn
Reparatie service is perfect. Betrouwbaar en snel!
Snelle levering in geval van nood
Snelle levering, vriendelijk personeel en goede communicatie.
Goede service en goed geholpen
Electro World All White Center heeft de volgende resultaten bereikt: