Bklein
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World All White Center aan!
100% beveelt Electro World All White Center aan!
Goede bediening
Na aflevering van de nieuwe inbouwkoelkast bleek dat de montage deur op deur niet helemaal goed was gedaan. Een telefoontje naar de winkel en de dag erna kwamen gelijk andere monteurs om het alsnog in orde te maken. Die hebben het keurig opgelost, top service!
Erg aardige en nuttige service plus een prettig persoonlijk gesprek in de winkel: complimenten voor de medewerker. Bezireging gin meer dan goed, 2 bijzonder vriendelijke mannen
zeer vriendelijk en kundig geholpen
Goed en snel de inductieplaat ingemeten en geplaats
De man kwam netjes oprijd na een belletje en prima werk geleverd
Goede service
Goed ontvangen en heel veel aandacht gehad en uitstekende uitleg over de werking van de machines.
Correcte bediening
Goede zaak met een prima service.
Snel en fijn werd ik geholpen. Een goed contact met Fatih die onze apparatuur snel en vakkundig heeft geplaatst.
Diverse aankopen gedaan, inbouw perfect geregeld, goede servive en correcte tijden nagekomen. Niet alleen deze keer, maar ook vorige leveringen
Helemaal top de service is op elke locatie waar wij geweest zijn en of besteld hebben uitstekend. Zelfs het kleine stapjes extra om te zorgen dat alles helemaal goed is en klaar voor gebruik. Wij zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van de service
Zeer vriendelijke medewerkers. Ze hebben me goeie advies gegeven. Ze zijn ook zeer snel met bezorgen en als je vragen hebt luisteren ze naar je en geven goed advies. Top bedrijf.
Zeer fijne en prettige zaak. Heel vriendelijk en bekwaam personeel. Groot arsortiment.
Electro World All White Center verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World All White Center heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed en snel de inductieplaat ingemeten en geplaats
De man kwam netjes oprijd na een belletje en prima werk geleverd
Goede service
Correcte bediening
Goede zaak met een prima service.
Electro World All White Center heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World All White Center