9.1 /10

checkbox100% beveelt Electro World All White Center aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Sahin

Hele vriendelijke personeel. Ze helpen je heel goed en met alle geduld. Ik kom graag bij deze winkel wanneer ik wat nodig heb.

Monica

Efficiënt en plezierig . Netjes en reeel.

Michel Post

Ze waren iets te laat, t.o.v. de afspraak, maar verder super tevreden over de installatie!

Yasin Eroglu

Perfecte service, beter dan alle andere webshops. Hebben een fysieke winkel altijd fijn

Cor

Zeer vriendelijk en goed uitleg aan de klant

Pamela Schut

Top

Tevreden klant!

Top service! Vooraf al snel contact gehad n.a.v. een vraag over een kapotte wasmachine waarbij wij een eerlijk advies hadden gekregen. Dat was voor ons de aanleiding om jullie winkel te bezoeken en bij jullie een nieuwe wasmachine te kopen. Ook daar alles top!

Brigitte

Een fijne medewerking in de winkel, en een hele goede service. Snelle levering en ook de bezorgers vriendelijk.

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Het was makkelijk om een afspraak te maken. Ze kwamen keurig op tijd, gaven zelfs een belletje op het moment dat ze eraan kwamen en hebben me goed geholpen. Ik heb al richting meerdere mensen mijn tevredenheid geuit.

Ruud

Zowel telefonisch als in de winkel handelen de medewerkers alles netjes af; ze hebben verstand van zaken en zijn geduldig met "leken". De reparatie daarna aan onze ijskast is (na het ontvangen van de benodigde onderdelen) snel en goed uitgevoerd. We zijn uitermate tevreden.

SterSterSterSterLege ster

Fijne winkel Goed geholpen Veel uitleg over de nieuwe machine en snel thuis bezorgd

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World All White Center verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World All White Center heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 25 december 2018

Electro World All White Center

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Niet alleen zijn wij één van de grootste Nederlandse franchiseformules in consumentenelektronica; al onze vestigingen zijn van zelfstandige ondernemers. Mensen met passie voor hun werk. Hun doel is u helpen een juiste keuze te maken. Zodat u tevreden bent met uw aankoop. Het maakt daarbij natuurlijk geen verschil of u in de winkel koopt, of in onze webwinkel.

Hesseplaats 90

3068 EA Rotterdam

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Sahin

Monica

Efficiënt en plezierig . Netjes en reeel.

Michel Post

Yasin Eroglu