Koen
Goede verkoper in de winkel en ook prima installateur. Vakkundig en zeer snel Goed bedrijf
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World All White Center aan!
100% beveelt Electro World All White Center aan!
Zeer goede leverancier van keuken apparatuur. Al vele jaren ons vaste adres. Zij hebben ook goede en klant vriendelijke monteurs voor reparatie , onderhoud of het installeren van nieuwe apparatuur. Betrouwbaar.
Super vriendelijk en zeer hulpvaardig.
Snelle goede service
Fijn dat ze daar ook mee denken! Daardoor prima geholpen tot aan het helpen bij afleveren in de auto.
Direct contact en goede uitleg over de wasdroger.
Goed uitgebreid uitleg....snelle levering ....montage....vriendelijk...gezellig team...
Snelle reacties Goede prijs Snel verzonden
Heel goeie service .
Uitstekende
Goede duidelijke uitleg
Heel fijne zaak met goed en vriendelijk personeel. Toen onze vaatwasser voor de feestdagen kapot ging, werden we supersnel geholpen. Daarnaast bleek het installeren in onze keuken lastig, vanwege een verhoogde vloer, maar werd dat zonder problemen en voor een hele goede prijs dezelfde dag opgelost. Top!
Ik heb ervaren dat jullie snel reageren, niet uit zijn op de verkoop van het duurste (adviezen uitbrengen die 200 euro goedkoper uitvallen, maar mij ook de ruimte bieden om toch voor iets anders te gaan :-) Jullie hebben snel geleverd, en hebbende apparatuur ook kort daarop vakkundig ingebouwd.
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Electro World All White Center. De service was vriendelijk en professioneel, en ik ben zowel via e-mail als telefonisch uitstekend geholpen. Ik was op zoek naar een inbouwkoelkast en kreeg duidelijk en deskundig advies over de verschillende mogelijkheden. Er werd echt met mij meegedacht om de juiste keuze te maken.
Tevreden klant
Electro World All White Center verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World All White Center heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World All White Center
Hesseplaats 90
3068 EA Rotterdam
Super vriendelijk en zeer hulpvaardig.
Snelle goede service
Direct contact en goede uitleg over de wasdroger.
Snelle reacties Goede prijs Snel verzonden
Heel goeie service .