Sahin
Hele vriendelijke personeel. Ze helpen je heel goed en met alle geduld. Ik kom graag bij deze winkel wanneer ik wat nodig heb.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World All White Center aan!
100% beveelt Electro World All White Center aan!
Efficiënt en plezierig . Netjes en reeel.
Ze waren iets te laat, t.o.v. de afspraak, maar verder super tevreden over de installatie!
Perfecte service, beter dan alle andere webshops. Hebben een fysieke winkel altijd fijn
Goede service en aardig personeel
er wordt als client goed naar jouw wensen geluisterd
Goede adviezen, denkt mee met de klant en doet wat het zegt
Kundig klantvriendelyk..
Zeer vriendelijk en goed uitleg aan de klant
Top
Top service! Vooraf al snel contact gehad n.a.v. een vraag over een kapotte wasmachine waarbij wij een eerlijk advies hadden gekregen. Dat was voor ons de aanleiding om jullie winkel te bezoeken en bij jullie een nieuwe wasmachine te kopen. Ook daar alles top!
Een fijne medewerking in de winkel, en een hele goede service. Snelle levering en ook de bezorgers vriendelijk.
Het was makkelijk om een afspraak te maken. Ze kwamen keurig op tijd, gaven zelfs een belletje op het moment dat ze eraan kwamen en hebben me goed geholpen. Ik heb al richting meerdere mensen mijn tevredenheid geuit.
Zowel telefonisch als in de winkel handelen de medewerkers alles netjes af; ze hebben verstand van zaken en zijn geduldig met "leken". De reparatie daarna aan onze ijskast is (na het ontvangen van de benodigde onderdelen) snel en goed uitgevoerd. We zijn uitermate tevreden.
Fijne winkel Goed geholpen Veel uitleg over de nieuwe machine en snel thuis bezorgd
Electro World All White Center verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World All White Center heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World All White Center
Hesseplaats 90
3068 EA Rotterdam
Efficiënt en plezierig . Netjes en reeel.
Goede service en aardig personeel
er wordt als client goed naar jouw wensen geluisterd