Ronald
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World All White Center aan!
100% beveelt Electro World All White Center aan!
Top en snelle reactie op verzoek per mail
Goed service
gewoon Top
Fijne zaak
Klantvriendelijk, kennis van de apparaten goed advies.
Altijd goed geholpen. En snel antwoord op je vragen.
Ik ben bij binnenkomst van de winkel al gelijk goed geholpen. Mijn vragen zijn netjes en duidelijk beantwoord, daardoor heb ik mijn keuze kunnen maken bij mijn aankoop. De bezorging en de service is soepel en netjes verlopen, ik ben blij met mijn aankoop en zal ook anderen aanbevelen om hun witgoed bij Electro World All White Center te doen.
Ik ben in de winkel geweest bij Electro World All White Center, Hesseplaats Rotterdam. Het is een kleine winkel, maar ze hebben alles wat je nodig hebt en wat ze niet op voorraad hebben, kunnen ze bestellen.
Uitstekend bedrijf
Prettige zaak.
Goed geholpen in de winkel, duidelijke uitleg, bezorging met uiterst vriendelijke en behulpzame medewerkers. !
Kwamen eerst voor reparatie van de vaatwasser. Dit werd echter te duur mede door de leeftijd van de vaatwasser. Mede door het goede advies en het meedenken van de monteur besloten om bij All White een nieuwe aan te schaffen. In de winkel prima geholpen en het bezorgen en plaatsen van de nieuwe vaatwasser zijn prima en vakkundig gedaan. Kortom van harte aanbevolen.
Vakmensen Klantvriendelijk Ben al 50 jaar klant.
Electro World All White Center verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World All White Center heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World All White Center
Hesseplaats 90
3068 EA Rotterdam
Top en snelle reactie op verzoek per mail
Goed service
gewoon Top
Fijne zaak
Klantvriendelijk, kennis van de apparaten goed advies.
Altijd goed geholpen. En snel antwoord op je vragen.
Uitstekend bedrijf
Prettige zaak.
Vakmensen Klantvriendelijk Ben al 50 jaar klant.
Electro World All White Center heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World All White Center