WR

SterSterSterSterLege ster

Is goed

Nelly

SterSterSterLege sterLege ster

Kan nog niet zeggen of het product irritatie veroorzaakt, ik gebruik het nog te kort

Antwoord Alka.nl

Beste Nelly, Onze producten ondersteunen het zuur-base evenwicht. Dit is een proces dat geleidelijk gaat. U kunt voor persoonlijk advies contact opnemen met een van onze specialisten, 040-3040017. Groet, team Alka

Brigitte

Het zijn fantastische producten met een heel vriendelijke klantenservice!

Antwoord Alka.nl

Beste Brigitte, Dank voor uw feedback. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent met onze producten en klantenservice. Groet, Belinda Alka

Carol

Alka is een Aanrader

Ilona

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

1e dag ging goed maar de 2e dag breekt mijn zweetgeur er gewoon door heen, hoe kan dit en hebben jullie nog tips?

Antwoord Alka.nl

Beste Ilona, Wij raden u aan Alka® Deo tenminste 2 weken uit te proberen. Als u voorheen een antitranspiratiemiddel hebt gebruikt, zijn de poriën onder uw oksels verstopt door de aluminiumzouten. Deze moet uw lichaam eerst afvoeren voordat het weer normaal kan functioneren. Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze specialisten, 040-3040017. Groet, Belinda Alka

Frederik

Geen idee

Marjolein Eysberg

Heerlijke thee, heerlijke greens.weinig last van meer van jicht

Antwoord Alka.nl

Beste Marjolein, Wat fijn te lezen dat het zo goed met je gaat! Dank voor het delen. Groet, Belinda Alka

Nvt

Gewoon goed

Monique Greuter

Bij het product wat in de actie is gelijk bij bestelling dat de actie korting eraf gaat of de code automatisch erin komt op de bon . Misschien kan dat technisch

Antwoord Alka.nl

Beste Monique, Sommige acties gaan automatisch maar het is bij ons technisch niet mogelijk dat een kortingscode automatisch op de bon komt. Groet, Belinda Alka

Gerard Holzken

Was zeer verrast over de Alka creme

Antwoord Alka.nl

Beste Gerard, Fijn dat u verrast bent over onze crème. De crème is inderdaad geweldig. Groet, Belinda Alka

Henk martens

Mijn zoon in Singapore gebruik het ook

Joan

Simone

Fijn dat Alka bestaat

Antwoord Alka.nl

Beste Simone, Dank voor jouw feedback! Wij zijn blij met onze klanten. Groet, Belinda Alka

T. Olsthoorn

Nee. Was snel besteld en binnen

Ton Peters

Echt een opknapper, voelt helemaal goed.

Alka.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Alka.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 14 januari 2014

Alka.nl

Alka is de zuur-base specialist voor iedereen. De basische supplementen, voeding, thee, huid,- en haarverzorging worden vergezeld van excellente, persoonlijke service en support.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

WR

SterSterSterSterLege ster

Is goed

Nelly

Brigitte

Het zijn fantastische producten met een heel vriendelijke klantenservice!

Carol

Fijn dat Alka bestaat

T. Olsthoorn

Nee. Was snel besteld en binnen

Ton Peters

Echt een opknapper, voelt helemaal goed.

Alka.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10