Snel contact, duidelijk en heel vriendelijk, binnen 2 dagen was de ruit vervangen.
- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
100% beveelt AGlas Autoruitschade Veenendaal aan!
100% beveelt AGlas Autoruitschade Veenendaal aan!
Hele vriendelijke man, goede werkzaamheden. Onze ruitenwisser werkte niet helemaal goed na het vervangen, en zonder moeite ervoor gezorgd dat alles weer goed werkt.
Snel reparatie mogelijk, goede service, erg tevreden!
Ik ben uitstekend geholpen bij A-glas Veenendaal. Vriendelijke man en uitstekende service.
Ik kon bij A-Glas Veenendaal snel terecht. Na twee uur was mijn ruit vervangen en alles afgerond. Mijn auto was tevens ook schoon en ik kreeg complementair een glasreiniger mee naar huis. Erg tevreden!
Uitstekende service. Eigenaar is een top gozer!
Eenmansbedrijf met veel ervaring
Ervaring was naar verwachting en beter. Vriendelijke, volgens mij kundige man met ervaring
Geweldige service en vakmanschap. Vriendelijk ontvangen en na de reparatie nog verwend met een klein cadeautje. Ook de cockpit helemaal mooi schoongemaakt. Echt super, een aanrader.
Bijzonder vriendelijk ontvangen, snelle diagnose en duidelijke uitleg over procedure en risico's. Wachten met een kopje koffie in je hand maakt het toch minder erg, als je dan bij je auto komt en ziet dat alle ramen schoon zijn en de stofzuiger overtoeren maakt is dat service van de bovenste plank! Prima werk voor een vriendelijke prijs!
Kon snel terecht, aardige behulpzame kerel, zelfs even stofzuiger doorheen gehaald, leuke fles glascleaner mee gekregen, top ervaring!
goed!
Goed overleg, heel snel en netjes gerepareerd. Zeer vriendelijke medewerkers. Absoluut aanrader
De afspraak was snel gemaakt en werd volledig nagekomen. Het contact was erg vriendelijk en de reparatie is zeer vakbekwaam verricht. De extra zorgen werden gewaardeerd, waaronder het (ongevraagd) overplaatsen van een Zwitserland sticker en het schoonmaken van het dashboard.
Zeer vriendelijk en professioneel. Afspraak is snel gemaakt. Er moet toch gewacht worden dus de ramen worden binnen en buiten gereinigd en er was ook nog wat tijd om te stofzuigen. De reparatie is vakkundig uitgevoerd. Met een fles glasreiniger weer naar huis. De eigenaar heeft zeer goede eerste indruk achter gelaten.
AGlas Autoruitschade Veenendaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
AGlas Autoruitschade Veenendaal heeft de volgende resultaten bereikt:
AGlas Autoruitschade Veenendaal
Inductorstraat 55-22
3903KA Veenendaal
Snel reparatie mogelijk, goede service, erg tevreden!
Uitstekende service. Eigenaar is een top gozer!
Eenmansbedrijf met veel ervaring
goed!