9.8 /10

checkbox100% beveelt AGlas Autoruitschade Veenendaal aan!

Snel contact, duidelijk en heel vriendelijk, binnen 2 dagen was de ruit vervangen.

01 Evaluatie schadeherstel

Hele vriendelijke man, goede werkzaamheden. Onze ruitenwisser werkte niet helemaal goed na het vervangen, en zonder moeite ervoor gezorgd dat alles weer goed werkt.

01 Evaluatie schadeherstel

Snel reparatie mogelijk, goede service, erg tevreden!

01 Evaluatie schadeherstel

Ik ben uitstekend geholpen bij A-glas Veenendaal. Vriendelijke man en uitstekende service.

01 Evaluatie schadeherstel

Ik kon bij A-Glas Veenendaal snel terecht. Na twee uur was mijn ruit vervangen en alles afgerond. Mijn auto was tevens ook schoon en ik kreeg complementair een glasreiniger mee naar huis. Erg tevreden!

01 Evaluatie schadeherstel

Uitstekende service. Eigenaar is een top gozer!

Eenmansbedrijf met veel ervaring

01 Evaluatie schadeherstel

Ervaring was naar verwachting en beter. Vriendelijke, volgens mij kundige man met ervaring

01 Evaluatie schadeherstel

Geweldige service en vakmanschap. Vriendelijk ontvangen en na de reparatie nog verwend met een klein cadeautje. Ook de cockpit helemaal mooi schoongemaakt. Echt super, een aanrader.

01 Evaluatie schadeherstel

Bijzonder vriendelijk ontvangen, snelle diagnose en duidelijke uitleg over procedure en risico's. Wachten met een kopje koffie in je hand maakt het toch minder erg, als je dan bij je auto komt en ziet dat alle ramen schoon zijn en de stofzuiger overtoeren maakt is dat service van de bovenste plank! Prima werk voor een vriendelijke prijs!

01 Evaluatie schadeherstel

Kon snel terecht, aardige behulpzame kerel, zelfs even stofzuiger doorheen gehaald, leuke fles glascleaner mee gekregen, top ervaring!

goed!

01 Evaluatie schadeherstel

Goed overleg, heel snel en netjes gerepareerd. Zeer vriendelijke medewerkers. Absoluut aanrader

01 Evaluatie schadeherstel

De afspraak was snel gemaakt en werd volledig nagekomen. Het contact was erg vriendelijk en de reparatie is zeer vakbekwaam verricht. De extra zorgen werden gewaardeerd, waaronder het (ongevraagd) overplaatsen van een Zwitserland sticker en het schoonmaken van het dashboard.

01 Evaluatie schadeherstel

Zeer vriendelijk en professioneel. Afspraak is snel gemaakt. Er moet toch gewacht worden dus de ramen worden binnen en buiten gereinigd en er was ook nog wat tijd om te stofzuigen. De reparatie is vakkundig uitgevoerd. Met een fles glasreiniger weer naar huis. De eigenaar heeft zeer goede eerste indruk achter gelaten.

01 Evaluatie schadeherstel

AGlas Autoruitschade Veenendaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

AGlas Autoruitschade Veenendaal heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10
  • checkEerste review geschreven op 9 mei 2024

Inductorstraat 55-22

3903KA Veenendaal

01 Evaluatie schadeherstel

Snel reparatie mogelijk, goede service, erg tevreden!

01 Evaluatie schadeherstel

Uitstekende service. Eigenaar is een top gozer!

Eenmansbedrijf met veel ervaring

goed!