- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
100% beveelt AGlas Autoruitschade Veenendaal aan!
100% beveelt AGlas Autoruitschade Veenendaal aan!
Snelle én goede service!
Een afspraak was snel en op korte termijn gemaakt. Het contact was goed en vriendelijk. Tijdens vervanging gastvrij contact. De service was zeer goed!
Top service! Vriendelijke eigenaar! Snel geregeld!
Snelle service, duidelijk en vriendelijk. Zeer tevreden.
Goede ervaring. Vriendelijke man
Rustig, behulpzaam en komt zeer bekwaam over. Het gedane werk ziet er keurig uit.
Uiterst vriendelijk en snelle service
Goede service goed werk Erg tevreden
Eerste keer en er goede ervaring mee
Uitstekende en vriendelijke service. Goede uitleg over de werkzaamheden.
Super service van begin tot eind. Makkelijke communicatie en eindresultaat ziet er perfect uit. Mijn verwachtingen erg overtroffen.
Hele heldere en fijne communicatie. Snel een afspraak kunnen maken. Netjes afgewerkt, zelfs nog extra service; ruiten schoongemaakt en binnenkant uitgezogen.
Een prima ervaring
Ontvangst zeer professioneel, duidelijke uitleg van de werkzaamheden. Doorgenomen wat eventueel de werkzaamheden zouden kunnen tegenhouden of belemmeren ( denk aan uitlezen van de auto) . Gelijk erna de tijdslijn besproken. Werkzaamheden waren klaar bij terug komst.
Perfect herstel, goed contact.
AGlas Autoruitschade Veenendaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
AGlas Autoruitschade Veenendaal heeft de volgende resultaten bereikt:
AGlas Autoruitschade Veenendaal
Inductorstraat 55-22
3903KA Veenendaal
Snelle én goede service!
Top service! Vriendelijke eigenaar! Snel geregeld!
Snelle service, duidelijk en vriendelijk. Zeer tevreden.
Goede ervaring. Vriendelijke man
Uiterst vriendelijk en snelle service
Goede service goed werk Erg tevreden
Eerste keer en er goede ervaring mee
Uitstekende en vriendelijke service. Goede uitleg over de werkzaamheden.
Een prima ervaring
Perfect herstel, goed contact.
AGlas Autoruitschade Veenendaal heeft de volgende resultaten bereikt:
AGlas Autoruitschade Veenendaal