- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
100% beveelt AGlas Autoruitschade Veenendaal aan!
100% beveelt AGlas Autoruitschade Veenendaal aan!
Vriendelijk en vakkundig geholpen aan een nieuwe autoruit
Prima geholpen. Kon snel een afspraak maken, repartie verliep snel, alle papierwerk met verzekering regelde Aglas.
Een scheur in mijn ruit zorgde ervoor dat ik niet meer in de auto kon rijden. Een afspraak gemaakt bij een andere partij welke aangaf dat ik begin augustus ingepland kon worden. Voor mij geen optie omdat ik mijn auto echt nodig had. Via mijn verzekeringsadviseur ben ik bij A.Glas Autoruitschade Veenendaal terecht gekomen. Binnen twee dagen was de afspraak ingepland! Een mooie en fijne bijkomstigheid was dat de auto in de ochtend werd opgehaald en in de middag, keurig werd afgeleverd bij mij thuis (auto was aan de binnenkant nog even netje gemaakt door een stofzuiger er doorheen te halen). Fantastische ervaring, ik hoop dat ik voorlopig zonder ruitschade auto kan rijden maar mocht het nogmaals nodig zijn, weet ik waar ik naar toe ga! Dank A-Glas Autoruitschade Veenendaal
Wat een geweldige service! Mijn eerste ervaring en ik weet waar ik moet zijn de volgende keer. Als ik iemand ooit hoor over een ster vertel ik over jou bedrijf!
Prima, ruit is heel netjes vervangen zonder zichtbare resten van lijm aan de binnen kant e.d. alles sluit netjes aan
Fijne communicatie. Precies zoals afgesproken. Goed geregeld. Klaar terwijl je wacht
Zeer goed
Alles verliep zoals afgesproken. Top bedrijf, is mij persoonlijk aangeraden door mijn verzekerings agent. Staat daar bovenaan de lijst. Hele prettige ervaring. Ruit is perfect en camera , etc. werken perfect.
Netjes geholpen, ruim binnen de afgesproken tijd die het kon duren, monteur had zelfs nog even een doekje over het dashboard gehaald etc, wat mij betreft een aanrader.
Persoonlijke benadering, extra service buiten het standaard. Supervriendelijk en uitstekende service
Afspraak was snel en makkelijk gemaakt. Goede service. Zeer tevreden
goede kwaliteit,snel en duidelijk in communicatie
Zeer vriendelijk geholpen. De nieuwe voorruit zit er weer mooi in. Als extra service was mijn auto ook nog helemaal schoongezogen, en er lag een leuk presentje op de passagiersstoel. Ik kan A•Glas Autoruitschade Veenendaal van harte aanbevelen.
Makkelijk plannen, snelle afhandeling
Goed!
AGlas Autoruitschade Veenendaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
AGlas Autoruitschade Veenendaal heeft de volgende resultaten bereikt:
AGlas Autoruitschade Veenendaal