- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
100% beveelt AGlas Autoruitschade Veenendaal aan!
100% beveelt AGlas Autoruitschade Veenendaal aan!
Een prima ervaring
Ontvangst zeer professioneel, duidelijke uitleg van de werkzaamheden. Doorgenomen wat eventueel de werkzaamheden zouden kunnen tegenhouden of belemmeren ( denk aan uitlezen van de auto) . Gelijk erna de tijdslijn besproken. Werkzaamheden waren klaar bij terug komst.
Perfect herstel, goed contact.
Goede service. Leenfiets beschikbaar en goede en eerlijke prijs. De voorruit is heel netjes gemonteerd in de Nissan Micra uit 1997. De auto is zelfs vanbinnen schoongemaakt en gestofzuigd terwijl er geen glas in de auto was gekomen door de schade. Alle ruiten waren gereinigd.
Goede ervaring met het laten vervangen van de voorruit van mijn mercedes uit 1980. Vakkundig werk en heel transparant. Ik zou zeker een keer terug komen!
Ik was verrast door de goede service en deskundigheid van de hersteller bij de vestiging Veenendaal. Mocht ik nog een keer ruitschade hebben dan zal ik zeker naar A glas Veenendaal gaan. Al was het alleen om de vriendelijke bejegening.
Ik ben goed geholpen door de eigenaar Ano!! Wat een service. Ik weet meteen als er ruitschade is waar ik naar toe moet gaan. Maakte mijn ramen schoon en een klein presentje achter gelaten voor mij. Erg lief. Terwijl hij dat verdient. Nogmaals Bedankt. Groetjes Shahrazaad
Zeer vakkundig en vriendelijk. Duidelijk met afspraak maken. En zeer comfortabele wachtruimte.
Ik ben goed en vakkundig geholpen voor een nette prijs. De auto is zelfs schoongemaakt en gestofzuigd!! Ook nog een fles ruitenreiniger cadeau. Ik ben zeer tevreden en kan A+Glas zeker aanraden.
Prettig contact en kon plaatsnemen in kantoor en daar zelf werken terwijl de ruit gemaakt werd - met koffie - auto netjes uitgezogen met de stofzuiger en de parkeerplaats was netjes sneeuwvrij gemaakt
Zeer goed. Vriendelijk en vakkundig personeel
Een vakkundig bedrijf met service van een niveau dat je zelden tegenkomt! Zeer goed in het contact en overleg, met de duidelijke insteek de klant zoveel mogelijk tot dienst te zijn. Een absolute aanrader!
Heel goed! Heel tevreden. Alleen mondelingen afspraak om de auto eerder te brengen was hij vergeten. Hij had de afspraak voor half 11 erin gezet .Rond 9 u brengen. Maar er was helemaal niemand. Uiteindelijk na paar min wachten toch maar even gebeld. Heel blij met de geurattentie en de a glas ruitenspray! Dank daarvoor !
Snelle en meedenkende service. Zeer aan te raden!
Afspraak is afspraak, goede service en snel geholpen!
AGlas Autoruitschade Veenendaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
AGlas Autoruitschade Veenendaal heeft de volgende resultaten bereikt:
AGlas Autoruitschade Veenendaal
Inductorstraat 55-22
3903KA Veenendaal
Een prima ervaring
Perfect herstel, goed contact.
Zeer goed. Vriendelijk en vakkundig personeel
Snelle en meedenkende service. Zeer aan te raden!
Afspraak is afspraak, goede service en snel geholpen!
AGlas Autoruitschade Veenendaal heeft de volgende resultaten bereikt:
AGlas Autoruitschade Veenendaal