- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
100% beveelt AGlas Autoruitschade Swierenga Veendam aan!
100% beveelt AGlas Autoruitschade Swierenga Veendam aan!
Goede ervaring. Snel gehandeld en goed communicatie.
Vriendelijk behulpzaam en goed geadviseerd Nieuw voorraam is perfect en netjes gemonteerd. En ramen achterzijde perfect geblindeerd. Al met al prima snelle service Heel tevreden met het resultaat zeer aan te raden
Uitstekend. Ik werd prima te woord gestaan. Duidelijke uitleg over de procedure. Tevens zeer netjes het raam vervangen.
Conform afspraak en goede service vakmensen
⁰ snel geregelt en goed gemaakt
Vlotte service dit was de 2e keer naar alle tevredenheid
Altijd goede en snelle service. Even langsrijden om de ruitschade op te nemen en er wordt meteen een afspraak gemaakt.
Ik ken leo al bijna 25 jaar, eerst als collega en nu als vriend. Veel geleerd van Leo. Is een fijne collega en vriend
Prima geholpen een fijne garage goed aan te bevelen.
Goede service, snelle reactie, als volgens de afspraken.
De afspraak was snel gemaakt en binnen een week kon ik geholpen worden. Het vervangen van het ruit was ook snel en goed geregeld. Toen de auto klaar was werd ik gebeld.
Men werkt secuur en met aandacht voor detail. Vriendelijk.
Snelle service en reactie
Altijd vriendelijk. Heel vakkundig. Gewoon een geweldige vent om je ramen bij te fiksen
Klantgericht, kundig en flexibel, zelfs de “Umweltplakette” werd weer aangebracht op de nieuwe ruit.
AGlas Autoruitschade Swierenga Veendam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
AGlas Autoruitschade Swierenga Veendam heeft de volgende resultaten bereikt:
AGlas Autoruitschade Swierenga Veendam
Cereslaan 1A
9641 MJ Veendam
Conform afspraak en goede service vakmensen
⁰ snel geregelt en goed gemaakt
Vlotte service dit was de 2e keer naar alle tevredenheid
Prima geholpen een fijne garage goed aan te bevelen.
Goede service, snelle reactie, als volgens de afspraken.
Men werkt secuur en met aandacht voor detail. Vriendelijk.
Snelle service en reactie
AGlas Autoruitschade Swierenga Veendam heeft de volgende resultaten bereikt: