9 /10

checkbox98% beveelt A.A.S. Schadeherstel aan!

Berends

Goede ervaring

Hans Driessen

Vriendelijk en behulpzaam

Annie Weijs

SterSterLege sterLege sterLege ster

De schade is heel netjes hersteld, daar ben ik tevreden over. De schade zou op ongeveer 1750 euro komen. Maar dit werd 2800 euro zag ik bij de verzekering. Als ik dit geweten had, had ik liever niet de verzekering ingeschakeld en het zelf betaald, omdat ik nu uit de all-risk ben.

Schade door geschampt tegen carport

Schade is prima hersteld. Afspraken prima nagekomen ( met name de huurauto, datum herstel auto).

Marcel

Ben zeer tevreden. Alles word geregeld door jullie van A tot Z. En de auto is perfect gerepareerd

mark driesen

goede service , vriendelijk , nemen de tijd

Peter van de watering

Mieke

Zeer vriendelijk en kundig personeel. Zowel achter de balie als de monteurs. Komen afspraken netjes na. Fijne leenauto mee gekregen

Rieks Twickler

Prima ervaring , houden je goed op de hoogte van het verloop , waardoor je tijdig je planning kan aanpassen.

Fam. Van Schijndel

SterSterSterHalve sterLege ster

Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Verder hoorden we achteraf dat zij de nieuwe onderdelen die besteld moesten in Belgie werden besteld. Terwijl in Breda alles op voorraad lag. Dat duurde best lang voordag ze dan weer verder konden. Van Kerst 2025 tot en met mei 2026. Hierdoor hadden wij ook geen vervangauto. Dit hadden wij zelf geregeld wat ons € 1500,00 heeft gekost die wij nergens op konden verhalen.

Bert Rossenaar

Zeer klantvriendelijk, hartelijke medewerkers, grote bereidheid om ruimte te zoeken in de planning zodat onze vakantie niet hoefde te worden uitgesteld. Fantastisch resultaat, niets op aan te merken. Reparatieduur conform de afspraken. Auto was gewassen en schoon. Ik ben voortaan vaste klant hoewel ik hoop ze niet meer nodig te hebben.

Gerrit Luggenhorst

Correct en volgens afspraak!

Tom Pronk

Je uitstekend geholpen

01 Evaluatie schadeherstel

De auto was snel klaar ondanks de vakantieperiode De auto is zelfs naar huis gebracht helemaal top

01 Evaluatie schadeherstel

A.A.S. Schadeherstel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

A.A.S. Schadeherstel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 16 februari 2019

A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met meer dan 100 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Berends

Fam. Van Schijndel

SterSterSterHalve sterLege ster

Bert Rossenaar

Gerrit Luggenhorst

Correct en volgens afspraak!

Tom Pronk

Je uitstekend geholpen