jan
- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
98% beveelt A.A.S. Schadeherstel aan!
supersnel geregeld
Groot prijsverschil met de prijsopgave vaan een plaatselijk schadeherstelbedrijf {800,--). Het uiteindelijke bedrag kwam bij Huiskes Kokkeler - het door de ANWB gecontracteerde bedrijf - op 2100,-- . Verschil 1300,--. Gevolg: ik viel veel treden terug in de no claim korting. Ik heb er over nagevraagd, hadden ze er een complete nieuwe bumper voorgezet ipv alleen spuitwerk. ANWB hierover geInformeerd.
Positief en klantvriendelijk
Zeer professioneel gehandeld en geholpen 10+
Snelle en correcte service
goed en vlot geregeld
vriendelijk, deskundig
Klantvriendelijke benadering, uitstekende communicatie, goede leenauto. Het herstel is prima uitgevoerd. Mooi resultaat. Auto weer als nieuw.
Keurig en snel geholpen zonder gedoe en nette fiets kunnen lenen voor die dag.
Goede correcte ervaring
Schade is conform de afspraak uitstekend hersteld en werd vervolgens keurig gewassen bij mij thuis afgeleverd. Perfecte service!
Ik ben met twee verschillende auto's in korte tijd langs geweest. Beiden voor een voorruit vervanging. Met allebei de auto's ben ik terug gegaan omdat er iets niet klopte. Bij auto 1 bleek de kit niet goed te dichten waardoor er een lek was en bij auto 2 bleek de regensensor niet meer goed te werken na vervanging. Volgende keer misschien toch maar naar een ruitschade herstelbedrijf.
Jammer dat de schade niet in 1x is gerepareerd. Nu moet ik weer helemaal naar Strijen een keer om m'n deurpost nog te laten maken. Kost allemaal extra tijd en benzine
Vlotte en duidelijke communicatie
A.A.S. Schadeherstel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
A.A.S. Schadeherstel heeft de volgende resultaten bereikt:
Positief en klantvriendelijk
Zeer professioneel gehandeld en geholpen 10+
Snelle en correcte service
goed en vlot geregeld
vriendelijk, deskundig
Keurig en snel geholpen zonder gedoe en nette fiets kunnen lenen voor die dag.
Goede correcte ervaring
Vlotte en duidelijke communicatie