8.8 /10

checkbox92% beveelt 24high NL aan!

Spaans

John bijster

zeer tevreden goede kwaliteit en snelle levering

Gerry

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

heel snelle bezorging, echter product is niet potent zoals wordt geadverteerd.

Antwoord 24high NL

Goedemorgen, we hebben u inmiddels meerdere keren bericht om de situatie met u te bespreken en samen tot een passende oplossing te komen. Helaas hebben we tot nu toe geen reactie van u ontvangen. We horen graag van u, zodat we dit alsnog netjes kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Mark

candan

snelle levering en prima product

Titia

Uitstekend, zeer professioneel

Bandill

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nog niks ontvangen ook geen geld teruggave behalve een mail waarin ze nogmaals om dezelfde gegevens vroegen alsof het daardoor niet geleverd was..

Antwoord 24high NL

Goedemorgen, Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat het vervelend is dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Bij de bestelling was helaas een onjuist adres opgegeven. We proberen momenteel alsnog ervoor te zorgen dat de bestelling bij u terechtkomt. De extra gegevens hebben we nodig om dit goed te kunnen regelen en verdere problemen met de bezorging te voorkomen. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. Met vriendelijke groet, Team 24High

Alex

Overzichtelijk assortiment, snelle levering

Anon

Goed, wat besteld is, is geleverd

RT

SterSterSterSterLege ster

Normaal Gezien ben ik zeer tevreden maar deze keer was ik diep teleurgesteld want beide producten hadden geen effect

Vaak pyschedelica gekocht

Jan

Tevreden

Ed

Zeer net verpakt en snel verzonden.

Tom

SterSterSterSterLege ster

24high NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

24high NL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 26 januari 2022

24high NL

24HIGH is een gloednieuwe webshop die een High Quality Assortiment biedt in Smart- en Headshop producten.

Laan van s-gravenmade 40R

John bijster

zeer tevreden goede kwaliteit en snelle levering

Gerry

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

heel snelle bezorging, echter product is niet potent zoals wordt geadverteerd.

candan

Vaak pyschedelica gekocht

Jan

Tevreden

Ed

Zeer net verpakt en snel verzonden.

Tom

24high NL heeft de volgende resultaten bereikt: