Erica Leentvaar
Geweldig
- Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!
- Ga zo door was top
Super leuke oorbellen bij t’Juffie
Alles is perfect gegaan en snelle levering met een aardige persoonlijke noot!
Hele fijne en betrouwbare site. Leuke sale aanbiedingen.
Mooie sieraden van Ixxxi
Fantastisch!!! Supermooi ingepakt! Geweldig Bedankt!
SUPER GOED
Heel goed
Erg blij met mijn nieuwe oorbellen en armbandjes. Mooie sieraden, goede prijs-kwaliteit. Snel geleverd en leuk dat persoonlijke kaartje erbij. Bedankt!
Ik ben heel tevreden
Top
Altijd leuk een geschreven kaartje erbij en wat fijn is zijn de sieradenzakjes erbij
Mijn favoriet voor betaalbare sieraden!
top!
Mooie kwaliteit snelle levering
't Juffie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
't Juffie heeft de volgende resultaten bereikt:
Super leuke oorbellen bij t’Juffie
Alles is perfect gegaan en snelle levering met een aardige persoonlijke noot!
Hele fijne en betrouwbare site. Leuke sale aanbiedingen.
Mooie sieraden van Ixxxi
Fantastisch!!! Supermooi ingepakt! Geweldig Bedankt!
SUPER GOED
Heel goed
Ik ben heel tevreden
Top
Mijn favoriet voor betaalbare sieraden!
top!
Mooie kwaliteit snelle levering