Sander

SterSterSterLege sterLege ster

Mooie jaloezieën, jammer van het totaalplaatje

Khadija

SterSterLege sterLege sterLege ster

Geen beste ervaring! Eerst worden mijn jaloezieën tot 2 x toe naar een ander adres opgestuurd waar ik achteraan moest gaan. Daarna word mij beloofd om 20% van de aankoopbedrag terug te storten op mijn rekening die ze niet zijn nagekomen dus weet er achteraan gegaan maar ze reageren gewoon niet meer! Nee nooit meer bij dit bedrijf.

Antwoord Mr. Jealousy

Wat ontzettend vervelend dat je ervaring zo is gelopen — dat spijt ons oprecht. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het moet zijn geweest dat je jaloezieën tot twee keer toe verkeerd zijn bezorgd. De fout lag bij de koeriersdienst, maar wij hebben hier uiteraard onze verantwoordelijkheid voor genomen. We hebben je daarom ook 20% van het aankoopbedrag aangeboden en gerestitueerd als compensatie, zoals afgesproken. We hebben steeds geprobeerd om transparant en eerlijk met je te communiceren en hebben ons best gedaan om alles zo netjes mogelijk op te lossen. Dat jij het alsnog als negatief hebt ervaren, vinden we jammer en nemen we serieus. We vinden het net zo vervelend als jij dat dit zo is gelopen, en hopen dat je inmiddels tevreden bent met het eindresultaat. Mocht je toch nog iets missen of willen bespreken, dan staan we daar altijd voor open. Hartelijke groet, Team Mr. Jealousy

Geantwoord op

Kelsey

Ik had een bedrijf laten komen om onze raamdecoratie in te laten meten. Ook de jaloezie voor in de badkamer. Ik vond alleen de jaloezieën die zij aanboden niet mooi en kwam uit bij Mr.Jelousy! Hier vond ik mijn perfecte match voor in onze nieuwe badkamer. De maten die het andere bedrijf had gemeten klopte niet maar wij kregen van Mr.Jelousy een nieuwe met de juiste maten opgestuurd! De service en het contact zijn fantastisch en er word met je mee gedacht. Wij zijn blij met onze mooie nieuwe jaloezie 😍.

Diana

Vandaag de op maat gemaakte luxaflexen binnen gekregen,Alles past perfect en de kleur is supermooi! Coffee koper😍 Makkelijke bevestiging ook! Bestellen ging makkelijk,fijne instructies en snelle levering,top!

Agatha

Prachtig, de kleur de kwaliteit alles

Kristiaan

Op alle gebied heel professioneel.

lars

Perfect

Julie

Mooi

Graziëlla

Fijn contact via app, prachtige jaloezieën , glitter goud, met lichte bediening. Wat een verademing met mijn vorige jaloezieën.

Shannah

Wow!

Yasmine

Prachtige kleur, goede kwaliteit en snelle levering. Daarnaast ook een top service wanneer we toch nog een ander koordgewicht wilden hebben!

Dionne

Mooie kleur, voldoet zeker aan mijn verwachting! Alleen jammer dat de bezorgpartij enkel op dinsdag en donderdag levert.

Jairo

Leuk leuk leuk

Karen

Prachtige kleur en snelle levering!

Ingrid

Mooie kwaliteit, snelle levering, goede klantreis! Heel leuk volgproces (kaartje, muziekje etc.).

Mr. Jealousy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Mr. Jealousy heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 4 april 2023

Mr. Jealousy

The finest jaloezieën van hout, bamboe of aluminium die je super makkelijk en met een dikke glimlach zelf inmeet & ophangt.

Sander

Diana

Agatha

Prachtig, de kleur de kwaliteit alles

Kristiaan

Op alle gebied heel professioneel.

lars

Dionne

Jairo

Leuk leuk leuk

Karen

Prachtige kleur en snelle levering!

Ingrid

Mr. Jealousy heeft de volgende resultaten bereikt: