Haar deskundigheid en betrokkenheid
Ik kon snel terecht. Het maken van de eerste afspraak ging gemakkelijk online. Noah nam mijn klachten en gedachten hierover serieus. Tijdens de consulten een fijne combi tussen serieus zijn en waar kon met humor of een gezellig praatje.
Het klopte allemaal
Ik zou moventus aanbevelen wanneer iemand op zoek is naar een fysiotherapeut
Kamilla is een prettig mens, vakbekwaam en makkelijk in de omgang
Je wordt serieus genomen, goed geluisterd, deskundig en eerlijk.
Vak bekwame man,die goed luistert,en daarna handeld
Goed in haar werk, goede communicatie, legt uit waarom ze iets doet en vraagt ook of het goed gaat tijdens de behandeling
Ik vond Noah zeer kundig, vriendelijk en betrokken. Hij combineerde een aantal klachten en trok daaruit onmiddellijk de juiste conclusie. De oefeningen die hij voorschreef hadden ook direct effect.
Helaas kwam ik niet verder met deze blessure. Hiervoor ben ik nu bij m’n tennismaatje. En zei doet dry neeling.
Zeer betrokken, geeft goed advies, duidelijk.
Hij denkt goed als je doel heeft
Leuke interactie en een duidelijke manier van communiceren waardoor voor mij heel duidelijk was waar ik last van had en hoe ik mijn oefeningen moest doen
Aardig, betrouwbaar, empatisch, ik voelde mij op mijn gemak.
Moventes Fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Moventes Fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

Haar deskundigheid en betrokkenheid
Het klopte allemaal
Ik zou moventus aanbevelen wanneer iemand op zoek is naar een fysiotherapeut
Kamilla is een prettig mens, vakbekwaam en makkelijk in de omgang
Je wordt serieus genomen, goed geluisterd, deskundig en eerlijk.
Vak bekwame man,die goed luistert,en daarna handeld
Zeer betrokken, geeft goed advies, duidelijk.
Hij denkt goed als je doel heeft
Aardig, betrouwbaar, empatisch, ik voelde mij op mijn gemak.
Moventes Fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt: