duidelijkheid
Het is jammer dat de verf alleen in grote hoeveelheden verkrijgbaar is. Het zou leuk zijn als er ook potjes met 250 mL werden aangeboden tbv kleinere projecten.
Bedankt voor uw mooie feedback. Dank ook voor de tip. We zullen er eens naar kijken of we dit formaat mogelijk ook kunnen gaan aanbieden.
Online aanschaf en verzending. Prettige mensen zodra het op persoonlijk contact aankomt.
De verschillen op de bestelsite tussen Moose S,F of RDM zijn verwarrend. Dit mag duidelijker verwoord of onderscheiden worden om bestelfouten te voorkomen.
Hoi Erik, dank voor je feedback en de nuttige tip. Deze moeten zeker niet door elkaar gehaald worden dus ik zal hier absoluut aandacht aan besteden. Mocht je specifiek een pagina of plek weten waar...
Prijs/ kwaliteit
Zeer prettige verf om mee re werken, erg zuinig in gebruik.
Wellicht vaste klanten korting geven of af en toe een kortingscode aangezien het geen goedkope verf is.
Netjes verpakt
Duidelijke omschrijving en handleiding product. Simpel besteld, sneller bezorgd dan aangegeven.
Voor mij is het niet nodig de informatie over product ook nog in luxe uitvoering op papier te krijgen.
Bedankt voor je feedback en tip Marleen!
Heel mooi product
Fijne verf