9.3 /10

checkbox99% beveelt Moose Färg aan!

Ronald Everts

Ictoria Grun

Marika

SterSterSterHalve sterLege ster

Geen verzendkosten boven X bedrag
Persoonlijke service en uitleg bij het product.
Dekkende houtverf

Antwoord Moose Färg

Hoi Marika, bedankt voor je mooie feedback! En goed nieuws: de verzendkosten vervallen als je een bestelling plaatst boven de 225 euro :-) Groeten, Ryanne

Geantwoord op

Julien Dubois

Twee keer verf besteld

Gebruiksaanwijzingen en toepassing heel duidelijk
Nvt
Moose F en Moose RDM

Mies van Hout

We vinden de verf van Moose Färg erg prettig in gebruik. Het verft snel en soepel. En uit ervaring weten we dat het lang goed blijft.

Het is lastig de kwasten te reinigen. Daar moet je kennelijk speciale zeep voor hebben. Maar die hadden we niet.
Smeerbaarheid en dekking verf
verf voor schuur

Benoît WILLEMOT

Good

Goed product
Rood

Eppien Edzes

Uitstekend

Zeer uitgebreid verfadvies op de website. De kleurenkiezer is een fijn hulpmiddel evenals de voorbeeldfoto's. Dankzij de handgeverfde kleurenkaart krijg je een goed beeld hoe de verf er echt uitziet want een beeldscherm geeft toch niet de juiste kleur weer. Het advies over hoeveel verf je nodig hebt klopt. De verf strijkt erg gemakkelijk uit en is prachtig mat. Het is gemakkelijk in onderhoud en heel fijn dat het milieuvriendelijk is. Het personeel is uitermate vakkundig, vriendelijk en zeer behulpzaam. Ik heb een aantal keren gebeld voor overleg en het fijne was dat de telefoon direct opgenomen werd. Het bestellen ging erg gemakkelijk en de levering ging zeer snel.
Dalarna Grön

Katja Engelkamp

Zeer prettige persoonlijke service en top-verf om mee te werken.

Het is soms wat zoeken op de site naar de juiste informatie, omdat die wat verspreid is geplaatst.
Veel informatie te vinden op de site over de werkwijze en voorbeelden van klanten. Persoonlijk contact is fijn en behulpzaam. De verf is super in gebruik, makkelijk te verwerken, prachtig resultaat dat het karakter van het hout intact laat en super sterk. Omdat de kleuren onderling mengbaar zijn (ik heb gewerkt met 2 delen amal gron op 1 deel skiffer gra: aanrader voor een prachtig grijs-groene kleur, precies de kleur die ik zocht in elk geval!), zijn de mogelijkheden nog veel groter!
Monsters en daarna 2 kleuren Moose F en Topp lak

James Dooley

Kan niets bedenken. Levering ging moeizaam. Maar dat lag aan DPD de bezorgdienst.
Service

R Domine

Levert snel en wat je verwacht

Vlotte afhandeling
Anti schimmel middel

Petra Tolboom

Prima zowel online als in de Winkel in Schagen. Het was fijn om met iemand te overleggen. Bijzonder vriendelijk ook!

het verhaal en de verschillende producten
nog iets meer informatie over hoe het hout te behandelen, wanneer je het beste kunt schilderen (als het hout is uitgewerkt) en dat soort informatie. De gekregen folder bij de koop van beits is prima: die info heb ik niet op jullie ite gezien.
Kiruna Gra

Annemiek

Altijd goede ervaringen gehad

Zeer snelle service en persoonlijk geschreven kaartje erbij is toch geweldig

Gerard Woerdman

Zeer snelle levering.

Resumeren van adviezen in het kort. Aangeven walked verf. Daarna de uitgebreide versie. 1. Nieuw hout, 2 reeds behandeld hout. Etc.
Uitgebreide gebruiksaanwijziging van het product
Aangekochte verf
Ik Ben prettig verrast hoe in 2 keer het product een goede en matte dekking geeft.

Moose Färg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Moose Färg heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 1 februari 2012

Moose Färg

Moose Färg, matte Zweedse houtverf, eerlijke bescherming van hout. Er is natuurlijk geen land ter wereld waar men beter weet hoe je hout moet behandelen dan in Zweden. Men bouwt er al generaties huizen van hout. Er heerst een wisselend en grimmig klimaat. Zij hebben ook de traditie om hun huizen te schilderen met unieke matte kleuren en zijn meesters in stijlvol design, met als kenmerk uitgekiende ruimtelijke licht en kleureffecten. Hier ontstond Moose Färg matte Zweedse ademende houtverf met ee

Witte Paal 304a

Ictoria Grun

Marika

SterSterSterHalve sterLege ster

Geen verzendkosten boven X bedrag
Persoonlijke service en uitleg bij het product.
Dekkende houtverf

Eppien Edzes

Uitstekend

Dalarna Grön

Katja Engelkamp

Zeer prettige persoonlijke service en top-verf om mee te werken.

Monsters en daarna 2 kleuren Moose F en Topp lak

James Dooley