Ronald Everts
- Geen vraag
Top goede info, proef nog doen maar ga zeker verf bestellen
iedere meer prima
Twee keer verf besteld
We vinden de verf van Moose Färg erg prettig in gebruik. Het verft snel en soepel. En uit ervaring weten we dat het lang goed blijft.
Good
Uitstekend
Zeer prettige persoonlijke service en top-verf om mee te werken.
Levert snel en wat je verwacht
Prima zowel online als in de Winkel in Schagen. Het was fijn om met iemand te overleggen. Bijzonder vriendelijk ook!
Altijd goede ervaringen gehad
Zeer snelle levering.
Moose Färg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Moose Färg heeft de volgende resultaten bereikt:
Top goede info, proef nog doen maar ga zeker verf bestellen
iedere meer prima
Twee keer verf besteld
Good
Uitstekend
Zeer prettige persoonlijke service en top-verf om mee te werken.
Levert snel en wat je verwacht
Altijd goede ervaringen gehad