9.3 /10

checkbox99% beveelt Moose Färg aan!

Henk Lotgering

Fantastisch!

Alles is goed aan dit bedrijf: de persoonlijk service (goed en snel), een heel uitgebreide, duidelijke website en heel veel keus!
Eigenlijk geen .....
Moose F 50% Siljan Blå en 50% Dalarna Grön

Elly Camstra

Mooie verf

Snelle bezorging
Verf voor tuinhuis

Onno

Heel goed

Producten kwamen keurig verpakt binnen, dit alleen al geeft vertrouwen. Verf is een genot om mee te werken, we hebben ons schuurtje er mee gedaan en het resultaat mag er zijn. Dik tevreden.
Ga zo door

goede producten deskundig personeel goede sevice
verf voor schutting Moose Färg, svart

Simone Woolderink

Eigenlijk geen.
Goede foto's van de verschillende kleuren verf. Ook is de informatie over welke soort verf je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een schutting. Goede omschrijving hoe je de verf moet aanbrengen.
Antracit gra

Zeger

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima verf, maar dekking valt ietwat tegen

De hoeveelheid m2 die op de site staat wordt eigenlijk net niet gehaald. Voor een pallet-bankje een pot van 0,75L besteld en ik kwam eigenlijk tekort, 2L was dan weer veel te veel geweest. De dekking is nu net okee, met wat doorzichtige plekken nog. Op een warme dag ruim aangelengd met water (ca 15%) maar had eigenlijk meer verf nodig voor volledig dekken.
Mooi product en kleuren
moose f , dalarna groen 0,75l

Antwoord Moose Färg

Hoi Zeger, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je eerlijke review en je tips met ons te delen! We snappen je feedback over het rendement van de verf heel goed. Het rendement dat we op de website vermelden is een indicatie, in de praktijk zien we dat nieuw, ruw of onbehandeld hout (zoals pallet- of steigerhout) enorm kan zuigen. Hierdoor heb je voor een eerste laag vaak helaas net wat meer verf nodig dan gemiddeld om het hout goed te verzadigen. Wat jammer dat je nu net te kort kwam... Omdat een emmer van 2L inderdaad meteen een grote stap is vanaf 0,75L, nemen we je feedback hierover zeker mee. Hopelijk kun je desondanks genieten van je pallet-bankje! Team Moose Färg

Geantwoord op

Geerten Snoek

Ik heb kiruna grijs verf gekocht en anthraciet grijs

De verf en soort is duidelijk omschreven, heb wat tips gevraagd en kreeg een snelle en duidelijke reactie terug , daarna verf besteld, vlot en goed verpakt geleverd
Geen verbeterpunten
Anthraciet grijs en Kiruna grijs

Leo van Grinsven

heel goed

er is voor mij geen aanleiding om verbeterpunten te gaan bedenken
mijn bestelling van de verkeerde verfsoort kon door een van de medewerkers gelukkig op tijd worden gecorrigeerd , dank daarvoor
F-type FALU Rod

j. spijkers

Uitstekend

Snelle levering van n goed product!
Ga vooral zo door!

Dalarna Grön, Moose F

Luc D'Hondt

Kwaliteit

...
Kwaliteitsvolle producten die makkelijk te verwerken zijn.
Moose F 3 kleuren

Mw Wijk

Super

Prijs
Kwaliteit snelheid duidelijkheid
Verf

Maarten Driessen

Helemaal top!

Super goede verf, hoge kwaliteit. Zeer veel en duidelijke informatie op de website over welk product te kopen en hoe te gebruiken.
Moose F Rood

Jelle Hiemstra

Positief

6 liter blikken?
Uitgebreide beschrijving. Goede bezorging.
Zwart, wit, rood en groen

Moose Färg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Moose Färg heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 1 februari 2012

Moose Färg

Moose Färg, matte Zweedse houtverf, eerlijke bescherming van hout. Er is natuurlijk geen land ter wereld waar men beter weet hoe je hout moet behandelen dan in Zweden. Men bouwt er al generaties huizen van hout. Er heerst een wisselend en grimmig klimaat. Zij hebben ook de traditie om hun huizen te schilderen met unieke matte kleuren en zijn meesters in stijlvol design, met als kenmerk uitgekiende ruimtelijke licht en kleureffecten. Hier ontstond Moose Färg matte Zweedse ademende houtverf met ee

Witte Paal 304a

er is voor mij geen aanleiding om verbeterpunten te gaan bedenken
F-type FALU Rod

j. spijkers

Uitstekend

Snelle levering van n goed product!
Ga vooral zo door!

Dalarna Grön, Moose F

Luc D'Hondt

Kwaliteit

...
Kwaliteitsvolle producten die makkelijk te verwerken zijn.
Moose F 3 kleuren

Moose F Rood

Jelle Hiemstra

Positief

6 liter blikken?
Uitgebreide beschrijving. Goede bezorging.
Zwart, wit, rood en groen

Moose Färg heeft de volgende resultaten bereikt: