Paulien de Vries
- Product of service:
- Reis zuid Afrika
Heel goed. Perfect geregeld en goede zorg onderweg.
Na telefonisch overleg over hoe en wat kregen we een eerste voorstel. Na onze voorkeuren te hebben aangegeven was onze reis geregeld. Er was fijne communicatie en we kregen snel antwoorden op onze vragen. We hebben een prachtige reis gehad naar Zuid Afrika en Mauritius.
Fantastische reizen mogen maken met Mooi Vakanties! Door de jaren heen hebben we diverse keren de expertise gebruikt van Mooi Vakanties voor het samenstellen van mooie rondreizen. De accommodaties zijn uniek, de reizen zijn goed samengesteld qua reis en tijd, daarnaast is ter plaatse alles tot in de puntjes geregeld. Zo fijn! Wij zeggen....op naar de nieuwe reis weer!
Mooi Vakanties is zeer klantgericht en ontzorgt volledig. Het enige wat je zelf moet doen is van je vakantie genieten
Ons gezin heeft een fantastisch reis gemaakt door Zuid-Afrika en de Seychellen. Alles was weer super geregeld, we hebben op een aantal prachtige plekken gelogeerd en toen de vlucht naar de Seychellen een paar dagen voor vertrek geannuleerd werd, heeft Mooi direct een alternatief voor ons gevonden. Fijn als een organisatie zo met je meedenkt!
Een mooie reis samenstellen kunnen ze perfect. Enorm genoten van onze vakantie.
Heel fijn hoe de hele reis georganiseerd en geregeld is. Prachtig hoe alles aangeleverd wordt met een duidelijke reisbeschrijving en mooie foto's van de locaties en de omgeving. Je komt op unieke plekken die je zelf niet zo snel vindt!
Vriendelijk, goed verzorgd.
We hebben een prachtige reis naar Costa Rica gemaakt met Mooi Vakanties. Alles was goed geregeld en de reis voldeed helemaal aan onze verwachtingen. De communicatie met Mooi Vakanties verliep vlot en vriendelijk, en we voelden ons tijdens de voorbereiding en de reis zelf goed ondersteund. Kortom: een onvergetelijke ervaring die we zeker zouden aanraden!
Fantastisch en gemakkelijk reizen!
Wij hebben via Mooi vakanties een fantastische reis gemaakt naar Singapore, Cambodja, Laos en Thailand. Een fijne afwisseling tussen drukke steden en mooie natuur. Goede hotels op top locaties gelegen. Vanuit mooi vakanties was alles goed geregeld. Samenvattend: Zeer aan te bevelen!
Uitstekend!
Prettige communicatie en een verzorgde reis!
Wederom goed, professioneel, meedenkend en communicatief
Voor de tweede keer de organisatie van onze vakantie in samenspraak met Mooi Vakanties gedaan. Er wordt actief meegedacht. Ook nu was alles perfect geregeld. Mooie afwisseling qua natuur, cultuur en strand. Ook de hotels waren met zorg uitgekozen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Mooi Vakanties verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mooi Vakanties heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooi Vakanties
Jacob Catsstraat 13
3521 VD Utrecht
Heel goed. Perfect geregeld en goede zorg onderweg.
Een mooie reis samenstellen kunnen ze perfect. Enorm genoten van onze vakantie.
Vriendelijk, goed verzorgd.
Fantastisch en gemakkelijk reizen!
Uitstekend!
Prettige communicatie en een verzorgde reis!
Wederom goed, professioneel, meedenkend en communicatief
Mooi Vakanties heeft de volgende resultaten bereikt: