Sahida
- Product of service:
- rondreis zuid Afrika en strandvakantie Mauritius
heel goed geholpen en hebben veel ervaring van het gebied waar je heen wilt.
Goede ervaring. Er werd goed geluisterd naar de wensen en vragen. De terugkoppeling tijdens het maken van een reis op maat was goed. Met wat wijzigingen last minute van onze kant, werd heel goed en flexibel op gereageerd. De uitgezochte accomodaties waren kleinschalig en karakteristiek wat wij erg leuk vonden. De transfers waren goed geregeld.
Wij hebben onlangs een onvergetelijke gezinsreis naar de Seychellen gemaakt die door Mooi Vakanties werd georganiseerd. Wij zijn super tevreden over Mooi Vakanties. Alles was tot in de puntjes geregeld. Mooi Vakanties heeft ons wat betreft de keuze van accommodaties, vluchten en transfers heel goed geadviseerd waardoor de reis heel goed aansloot bij onze kinderen. Voor ons was dit de eerste ervaring met deze reisorganisatie en wat ons betreft zeker niet de laatste!
Mooi Vakanties een top reisagent. Corinne en Jorg hebben veel ervaring en voelen uitstekend aan wat de wensen zijn. Ze spannen zich in om voor jou de mooiste reis samen te stellen die bij jouw ideeën en budget past. Het contact is persoonlijk en snel. Wij hebben al vijf keer een reis met Mooi Vakanties gemaakt en elke keer tot volle tevredenheid. We kunnen niet wachten om weer te gaan.
Geweldige ervaring met Mooi Vakanties! Voor de tweede keer, en zeker niet de laatste keer, zijn we op vakantie gegaan met Mooi Vakanties. Alles werd tot in de puntjes geregeld en het was een zorgeloze ervaring van begin tot eind. Van tevoren werden al onze wensen uitgebreid besproken en het advies was altijd professioneel en passend bij onze verwachtingen. Wat er beloofd werd, werd ook echt waargemaakt: de vluchten, accommodaties en huurauto’s waren perfect geregeld. We konden ons volledig richten op het genieten van de vakantie, wetende dat alles achter de schermen tot in de details was verzorgd. Een speciale dank aan Corinne, die altijd klaarstaat om te helpen en die ons gedurende het hele proces enorm goed heeft ondersteund. Haar betrokkenheid en klantgerichte aanpak maken het verschil. Dankzij Mooi Vakanties hebben we een onvergetelijke vakantie gehad, en we kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw gebruik te maken van hun diensten!
alles keurig geregeld en bij vragen een snelle reactie en goede betrokkenheid
Altijd een onbezorgde vakantie met Mooi Vakanties!!! Want alles is tot in de puntjes goed georganiseerd.
We hebben genoten van een zeer afwisselende, goed georganiseerde reis. Het contact was heel prettig: er werd snel gereageerd en goed meegedacht.
We zijn zeer tevreden over onze ervaringen met Mooi vakanties!
Heerlijke vakantie gehad, alles prima geregeld
Uitstekende ervaring met Mooi Vakanties! Alles was perfect geregeld, van autohuur tot hotels en vouchers voor excursies. De keuze van de hotels was precies conform onze wensen en ook de samenstelling van de reis was zeer gebalanceerd en helemaal zoals we het graag hebben wilden. Grote complimenten voor de hele organisatie en informatieverstrekking.
We hebben al heel wat afgereisd met Mooi Vakanties en altijd weer verassend goed. Onze laatste vakantie naar Zuid Afrika en Seychelles was zorgvuldig samengesteld met fijne tips en adviezen. Fijne aanloop, altijd service gericht met eerlijk advies, een persoonlijke url met geweldige planning, unieke locaties en erg ontspannen en passend bij onze wensen. Gewoon fantastisch!
Wij zijn al een paar jaar vaste klant bij Mooi Vakanties. Wij boeken graag georganiseerd reizen zodat je altijd op de mooiste plekjes komt en je op iemand terug kan vallen als het een keer fout gaat. Alles verliep de afgelopen reizen naar Thailand en Zuid- Afrika bijvoorbeeld altijd super, heerlijke vakanties. Echter deze zomer voor het eerst verliep onze reis naar Marokko niet helemaal super. Alhoewel niet de schuld van Mooi vakanties waren er toch onder contractanten die foutjes hadden gemaakt. En dan juist blijkt de kracht van dit bedrijf en Corinne en Jorg want of het nu zondag middag is of vrijdagavond, ze springen in de telefoon en gaan voor je aan de slag tot de oplossing is gevonden. Ronduit fantastisch. Helemaal nu bij terugkomst ook nog eens blijkt dat we financieel gecompenseerd worden. Overal waar mensen werken worden weleens fouten gemaakt, hoe je dit als het gebeurt oplost daar draait service om wat ons betreft. Dikke Pluim voor Mooi Vakanties.
uitstekend
uitstekend, vlot reagerend, goede planning
Mooi Vakanties verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mooi Vakanties heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooi Vakanties
Jacob Catsstraat 13
3521 VD Utrecht
alles keurig geregeld en bij vragen een snelle reactie en goede betrokkenheid
We zijn zeer tevreden over onze ervaringen met Mooi vakanties!
Heerlijke vakantie gehad, alles prima geregeld
uitstekend