9.6 /10

checkbox100% beveelt Mooi Vakanties aan!

Sjabrina Aarnink-ten Haken

Na telefonisch overleg over hoe en wat kregen we een eerste voorstel. Na onze voorkeuren te hebben aangegeven was onze reis geregeld. Er was fijne communicatie en we kregen snel antwoorden op onze vragen. We hebben een prachtige reis gehad naar Zuid Afrika en Mauritius.

Rondreis naar Zuid Afrika en Mauritius

Daisy de Lange

Fantastische reizen mogen maken met Mooi Vakanties! Door de jaren heen hebben we diverse keren de expertise gebruikt van Mooi Vakanties voor het samenstellen van mooie rondreizen. De accommodaties zijn uniek, de reizen zijn goed samengesteld qua reis en tijd, daarnaast is ter plaatse alles tot in de puntjes geregeld. Zo fijn! Wij zeggen....op naar de nieuwe reis weer!

reis

fam. Cornelissen

Mooi Vakanties is zeer klantgericht en ontzorgt volledig. Het enige wat je zelf moet doen is van je vakantie genieten

vakantie naar Thailand, Laos en Cambodja

Pauline

Ons gezin heeft een fantastisch reis gemaakt door Zuid-Afrika en de Seychellen. Alles was weer super geregeld, we hebben op een aantal prachtige plekken gelogeerd en toen de vlucht naar de Seychellen een paar dagen voor vertrek geannuleerd werd, heeft Mooi direct een alternatief voor ons gevonden. Fijn als een organisatie zo met je meedenkt!

Shanaz

Een mooie reis samenstellen kunnen ze perfect. Enorm genoten van onze vakantie.

Zuid-Afrika en Mauritius

Marloes

Heel fijn hoe de hele reis georganiseerd en geregeld is. Prachtig hoe alles aangeleverd wordt met een duidelijke reisbeschrijving en mooie foto's van de locaties en de omgeving. Je komt op unieke plekken die je zelf niet zo snel vindt!

Rondreis Zuid-Afrika en Mauritius

Mandy

Vriendelijk, goed verzorgd.

Vakantie

Mieke Adriaens

We hebben een prachtige reis naar Costa Rica gemaakt met Mooi Vakanties. Alles was goed geregeld en de reis voldeed helemaal aan onze verwachtingen. De communicatie met Mooi Vakanties verliep vlot en vriendelijk, en we voelden ons tijdens de voorbereiding en de reis zelf goed ondersteund. Kortom: een onvergetelijke ervaring die we zeker zouden aanraden!

Reis naar Costa Rica

Nys - Puls

Fantastisch en gemakkelijk reizen!

Product of service:
Wij hebben reeds 2x gereisd met deze organisatie en zijn heel tevreden over de dienstverlening, de expertise en de communicatie.

Sander

Wij hebben via Mooi vakanties een fantastische reis gemaakt naar Singapore, Cambodja, Laos en Thailand. Een fijne afwisseling tussen drukke steden en mooie natuur. Goede hotels op top locaties gelegen. Vanuit mooi vakanties was alles goed geregeld. Samenvattend: Zeer aan te bevelen!

Rondreis door Zuid - Oost Azië

Jan van Bilsen / Katja Waltje

Uitstekend!

Reis naar Z-Afrika en Mauritius

Fam Van den Heuvel

Prettige communicatie en een verzorgde reis!

Reis Sri Lanka

Mirjam

Wederom goed, professioneel, meedenkend en communicatief

Rondreis Vietnam

Margreet

Voor de tweede keer de organisatie van onze vakantie in samenspraak met Mooi Vakanties gedaan. Er wordt actief meegedacht. Ook nu was alles perfect geregeld. Mooie afwisseling qua natuur, cultuur en strand. Ook de hotels waren met zorg uitgekozen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Martine

Jorg en Corinne denken mee in de opbouw van onvergetelijke vakanties. Ook tijdens de vakantie volgen ze je reis en eventuele wijzigingen worden actief gecommuniceerd. Top! En een superfijne service.

Rondreis Zuid-Afrika

Mooi Vakanties verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Mooi Vakanties heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 19 april 2019

Mooi Vakanties

Mooi Vakanties helpt u bij het samenstellen van uw ideale vakantie. Ons team van ervaren en enthousiaste reisadviseurs inventariseert uw wensen, maakt een persoonlijk reisvoorstel en regelt uw vluchten, hotels en vervoer zodat u zorgeloos op reis gaat. Laat u inspireren door de talrijke voorbeeldreizen, die we graag aanpassen aan uw specifieke wensen.

Jacob Catsstraat 13

fam. Cornelissen

vakantie naar Thailand, Laos en Cambodja

Pauline

Shanaz

Een mooie reis samenstellen kunnen ze perfect. Enorm genoten van onze vakantie.

Zuid-Afrika en Mauritius

Vakantie

Mieke Adriaens

Reis naar Costa Rica

Nys - Puls

Fantastisch en gemakkelijk reizen!

Sander

Rondreis door Zuid - Oost Azië

Jan van Bilsen / Katja Waltje

Uitstekend!

Reis naar Z-Afrika en Mauritius

Fam Van den Heuvel

Prettige communicatie en een verzorgde reis!

Reis Sri Lanka

Mirjam