Max Bos
top
Snel en goed geholpen. Mijn vraagstuk was binnen enkele minuten opgelost! Super service :)
Super blij met Money Monk, kind kan de administratie doen! En toen ik toch ergens tegenaan liep, kon ik een vraag stellen. Door de reactie op mijn vraag had ik precies de juiste info om verder te kunnen, waar ik zelf nooit uitgekomen was!
100 pro de beste en fijnste en handigste admin tool voor de nederlandse ZZP markt, super support > ga dit alsjeblieft niet te snel automatiseren / laat er altijd een mens tussen zitten :). Want dit is waarin jullie tot nu toe uitblinken vs. andere. En natuurlijk de super fijne time tracking tool met projectbudget, zodat je gemakkelijk je projectmanagement er ook grotendeels mee kan doen.
De klantenservice van MoneyMonk is helder, snel, behulpzaam, aardig en zeer correct. Elke vraag die ik heb wordt serieus en goed behandeld, echt mega fijn in een wereld waar je zo'n beetje 99% van de tijd door een AI-bot wordt geholpen. Keep it up! Dat is echt een onderscheidende kracht van dit platform waar ik heel erg over te spreken ben.
MoneyMonk is een fijn programma met een goede ondersteuning en een snelle service als je er niet uitkomt. Ik ben eer super blij mee.
ik ben zeer onder de indruk van de service en juiste adviezen, zelfs na het opzeggen, ik ben gestopt, van mijn abbonement
Snel en duidelijke begeleiding!
Te vaak te snel verhoging van de prijs met elke keer het argument inflatie. Maar de inflatie was niet 10% per jaar de afgelopen jaren.
Met ineens een prijsverhoging van 27% was het toch al niet goedkope pakket niet meer interessant. Heeft veel tijd gekost om de administratie op te zetten en na 15 maanden weggegaan.
Dank voor de snelle reactie en het oplossen
Heel fijn pakket en goede support.
Bedankt. Ik had verwijderen al gevonden maar durfde dat niet zomaar te doen zonder zeker te weten dat ik daarna verwerking opnieuw kon uitvoeren.
Perfect geholpen, ik kan niet anders zeggen!!
goed geholpen
MoneyMonk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MoneyMonk heeft de volgende resultaten bereikt:
MoneyMonk
Catharijnesingel 33
3511 GC Utrecht
top
Snel en duidelijke begeleiding!
Dank voor de snelle reactie en het oplossen
Heel fijn pakket en goede support.
Perfect geholpen, ik kan niet anders zeggen!!
goed geholpen
MoneyMonk heeft de volgende resultaten bereikt: