johan van Doorn
Je wordt altijd snel geholpen. Zo fijn ook dat jullie nog telefonisch te bereiken zijn. Vriendelijk en veel geduld dat ervaar ik bij jullie. Ik ben een zeer tevreden klant.
Als boekhouder werk ik het liefste met Moneymonk in vergelijking met alle andere boekhoudprogramma's. Naast dat er een zeer fijne klantenservice is, is het goed te begrijpen voor de klant. Aanrader!!
De snelheid van reageren is echt fantastisch en heel belangrijk voor mij.
Ik ben heel erg tevreden met het gebruik van MoneyMonk.
Ik ben niet echt een held in boekhouden. Voor mijn bedrijf is een boekhouding nodig. Zo fijn dat je een vraag kan stellen en snel antwoord krijgt. Al doende leer ik van alles bij op dit gebied. Leuke bijkomstigheid.
Top!
Ben heel blij dat er snel op werd gereageerd. En ook super blij dat uw medewerkster de telefoon heeft gepakt en snel mij heeft geholpen. Complimenten. !!!
Ik ben geen ster in (digitaal) boekhouden. Maar elke keer wanneer ik om ondersteuning vraag krijg ik het. Wordt met alle geduld uit gelegd en eind van de rit komt staat alles netjes geregistreerd.
Ik ben zooo happy met jullie service! Dank voor alle hulp bij mijn tickets. Snelheid en correct antwoord, wat wil je nog meer!
MoneyMonk werkt perfect en krijgt ook structureel updates. MoMo is ook een mooie toevoeging, iets minder handwerk.
Ik ben ontzettend tevreden over Moneymonk. Bij alle vragen krijg ik altijd direct en duidelijk antwoord zodat ik meteen weer door kan gaan met mijn administratie.
veel dank
Wat een fijn programma om mee te werken. Mijn bedrijf is maar klein en daarom red ik het met de gratis versie. Wel ben ik aan het overwegen om de boekhouding van de stichting waarvoor ik penningmeester ben, ook over te zetten naar MoneyMonk.
Snel reactie
Heel snel geholpen. Bedankt!
MoneyMonk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MoneyMonk heeft de volgende resultaten bereikt:
MoneyMonk
Catharijnesingel 33
3511 GC Utrecht
De snelheid van reageren is echt fantastisch en heel belangrijk voor mij.
Ik ben heel erg tevreden met het gebruik van MoneyMonk.
Top!
veel dank
Snel reactie
Heel snel geholpen. Bedankt!
MoneyMonk heeft de volgende resultaten bereikt:
MoneyMonk