9.8 /10

checkbox98% beveelt MoneyMonk aan!

Fleur Augustinus

100 pro de beste en fijnste en handigste admin tool voor de nederlandse ZZP markt, super support > ga dit alsjeblieft niet te snel automatiseren / laat er altijd een mens tussen zitten :). Want dit is waarin jullie tot nu toe uitblinken vs. andere. En natuurlijk de super fijne time tracking tool met projectbudget, zodat je gemakkelijk je projectmanagement er ook grotendeels mee kan doen.

Wahine Wisse

De klantenservice van MoneyMonk is helder, snel, behulpzaam, aardig en zeer correct. Elke vraag die ik heb wordt serieus en goed behandeld, echt mega fijn in een wereld waar je zo'n beetje 99% van de tijd door een AI-bot wordt geholpen. Keep it up! Dat is echt een onderscheidende kracht van dit platform waar ik heel erg over te spreken ben.

Rick van der Zanden

MoneyMonk is een fijn programma met een goede ondersteuning en een snelle service als je er niet uitkomt. Ik ben eer super blij mee.

Rinus Hitzert

ik ben zeer onder de indruk van de service en juiste adviezen, zelfs na het opzeggen, ik ben gestopt, van mijn abbonement

Dyonne Vermeulen

Snel en duidelijke begeleiding!

Paul Denneman

SterSterLege sterLege sterLege ster

Met ineens een prijsverhoging van 27% was het toch al niet goedkope pakket niet meer interessant. Heeft veel tijd gekost om de administratie op te zetten en na 15 maanden weggegaan.

Aletta Smits

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Te vaak te snel verhoging van de prijs met elke keer het argument inflatie. Maar de inflatie was niet 10% per jaar de afgelopen jaren.

Irene Welter

Dank voor de snelle reactie en het oplossen

Erik De Vos

SterSterSterSterLege ster

Heel fijn pakket en goede support.

han Krijgsman

Bedankt. Ik had verwijderen al gevonden maar durfde dat niet zomaar te doen zonder zeker te weten dat ik daarna verwerking opnieuw kon uitvoeren.

Sibe de Beer

Perfect geholpen, ik kan niet anders zeggen!!

Remco Mulckhuyse

goed geholpen

Marianne Metselaar

Heel snel en duidelijk geholpen bij een vraag over afsluiten boekjaar.

Owen Gordon

Overzichtelijke software, goede handleiding en zeer vriendelijke support medewerkers.

Maarten Nieuwenhuizen

Topservice! Ik had een ticket aangemaakt vanwege een issue en kreeg snel een reactie. Super dat er zo snel wordt gereageerd. Dat laat zien dat er veel aandacht is voor goede en snelle service.

MoneyMonk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

MoneyMonk heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10
  • checkEerste review geschreven op 3 september 2018

MoneyMonk

Wij geloven in een technologische (totaal)oplossing die jou plezier geeft in het bijhouden van je administratie. Een nieuwe en slimme manier van je administratie doen die past bij de tijd waarin we leven en werken en waarbij jij in de lead bent. Met MoneyMonk beleef je plezier in het bijhouden van je administratie!

Catharijnesingel 33

3511 GC Utrecht

Fleur Augustinus

Wahine Wisse

Rick van der Zanden

Rinus Hitzert

Dyonne Vermeulen

Snel en duidelijke begeleiding!

Paul Denneman

SterSterLege sterLege sterLege ster

Aletta Smits

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Irene Welter

Dank voor de snelle reactie en het oplossen

Erik De Vos

SterSterSterSterLege ster

Heel fijn pakket en goede support.

han Krijgsman

Sibe de Beer

Perfect geholpen, ik kan niet anders zeggen!!

Remco Mulckhuyse

goed geholpen

Marianne Metselaar

Heel snel en duidelijk geholpen bij een vraag over afsluiten boekjaar.

Owen Gordon

Maarten Nieuwenhuizen