Henriette van Weezel Errens
heldere uitleg op mijn vragen
Snelle reactie op mijn vraag, en direct actie ondernomen door de helpdesk!
In mijn eerste paar maanden als zzp-er (na 35 jaar in loondienst te zijn geweest) is de service van MoneyMonk echt super: snelle antwoorden en als het effectiever is bellen ze zelfs en helpen on-line. TOP.
Intuïtief en efficiënte software. Ook de aan de achterkant erg fijne communicatie voor mij als boekhouder.
De medewerkers van Moneymonk reageren snel. Mijn vragen worden ook snel beantwoord. Wat een fijn boekhoudprogramma. Mijn boekhouder werkt er ook gemakkelijk mee.
Supersnelle en praktische antwoorden bij vragen over het boekhoudsysteem zodat ik zelf weer altijd verder kan.
Ontzettend fijne service. Snelle reactie en denken echt met je mee. Echt een aanrader.
Ik ben een leek in het boekhouden, maar met MoneyMonk zijn wij een goed team.
Helder en fijn om te horen dat er wat met suggestie gedaan wordt.
Graag een darkmode. Dat wit is zo fel.
MoneyMonk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MoneyMonk heeft de volgende resultaten bereikt:
MoneyMonk
Catharijnesingel 33
3511 GC Utrecht
heldere uitleg op mijn vragen
Snelle reactie op mijn vraag, en direct actie ondernomen door de helpdesk!
Ik ben een leek in het boekhouden, maar met MoneyMonk zijn wij een goed team.
Helder en fijn om te horen dat er wat met suggestie gedaan wordt.
Graag een darkmode. Dat wit is zo fel.
MoneyMonk heeft de volgende resultaten bereikt:
MoneyMonk