8.2 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox80% beveelt Moneybird aan!

Nita Kampinga

inkoopfacturen

Beschrijving
Het ziet er mooi uit, ik had liever alleen de bijlage aan de rechterkant gehad en de inkoopfactuur zoals als vroeger aan de linkerkant. Dat is ook je waar je zaken aanpast. Moneybird zit op mijn rechter beeldscherm en dan staat het werkgedeelte helemaal recht.

Titus

Hele fijne app en bank maar gemiste kans

Beschrijving
Hartstikke fijne app/dienst, veel handelingen worden geautomatiseerd en nemen daardoor werk uit handen alleen - hoe kan dat nou? - Een overboeking klaar zetten kan maar eenmalig. Dus jezelf salaris uitbetalen of een bedrag per maand sparen moet je ELKE maand handmatig doen. :-(

Antwoord Moneybird

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je voor het grootste deel tevreden bent over Moneybird! Het klopt inderdaad dat we momenteel nog geen mogelijkheid bieden om een automatische overboeking in te stellen. Deze vraag staat wel op onze wensenlijst voor toekomstige ontwikkelingen van Moneybird! Helaas kunnen we echter niet concreet aangeven of/wanneer er hiervoor aanpassingen worden gedaan.

Rein Mulder

Inkomend facturen nu veel onhandiger dan voorheen

Beschrijving
Waarom hebben jullie de manier van inkomende facturen toevoegen veranderd? Nu kan ik nog maar 1 bestand per keer toevoegen, in plaats van voorheen toen ik bij elkaar horende facturen in een bestand kon toevoegen en verwerken voor een kwartaal. Dit is echt ongelofelijk onpraktisch en kost VEEL meer tijd.

Antwoord Moneybird

Bedankt voor je review. In principe is er niks gewijzigd aan de manieren hoe je een inkomende factuur kunt uploaden in je administratie. Wanneer je navigeert naar het tabblad 'Inkomend' zie je bovenaan de pagina de mogelijkheid om facturen te slepen of te selecteren. Via deze weg kun je maximaal 15 facturen in één keer uploaden. Per bestand wordt er een nieuw document klaargezet in je administratie. Dit is niet gewijzigd in de nieuwe update. Mocht het naar jouw idee niet werken zoals hiervoor, zou je ons dan een bericht willen sturen? Dat kan via de help widget rechts onderin je scherm, of via support@moneybird.com. We helpen je vanaf daar graag verder!

Henk Pieper

Niet blij met nieuwe indeling

Beschrijving
Waarom is bij inkomend als ik in een inkoopfactuur zit ineens het Pdf in het midden geplaatst en het belangrijkste gedeelte naar rechts verplaatst. Hoop dat er snel een optie komt om dit weer terug te plaatsen zo als het was. Want dit werkt echt niet fijn.

Antwoord Moneybird

Bedankt voor je review. Jammer dat je minder tevreden bent over de nieuwe indeling voor het verwerken van inkomende documenten. Er is voor gekozen om de bijlage nu meer in het midden te plaatsen, omdat dit document de basis vormt voor de inkoopfactuur in Moneybird. Dat is dan ook het belangrijkste gegeven om te controleren of het document goed in de boekhouding staat. Daarom staat de bijlage nu centraal. Aan de linkerzijde van het scherm tonen we bijlage, aan de rechterzijde de acties. Het verwerken en controleren gaat dan organischer in elkaar over, in plaats van dat je bijvoorbeeld veel heen en weer moet scrollen tijdens het controleren/bewerken. Dan hoef je je ook niet opnieuw te oriënteren als je switcht van controleren naar bewerken. Mocht je hier nog verdere vragen over hebben, mag je ons altijd een bericht sturen via de help widget rechts onderin je scherm, of via support@moneybird.com.

Paul de Blaauw

Draak van een oplossing

Beschrijving
wat een draak van een softwareoplossing is dit geworden sinds die wijzigingen bij de inkopfacturen. Voor ons is dit geen aanbeveling meer.

Antwoord Moneybird

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je minder tevreden bent geworden sinds de nieuwe update van de inkomende documenten. Het projectteam blijft in de gaten houden hoeveel wijzigingen er nog worden doorgevoerd in documenten, nadat deze zijn geanalyseerd. Op basis hiervan worden er nog verbeteringen doorgevoerd. Wanneer je grote fouten in de analyse tegenkomt, of andere feedback wilt delen, mag je ons hier ook altijd een bericht over sturen via de help widget rechts onderin je scherm of via support@moneybird.com. Dan kunnen hier mogelijk ook nog extra verbeteringen voor worden doorgevoerd!

J.H. Bosman

grote teleurstelling

Beschrijving
bankpas nooit ontvangen, ondanks hierop te hebben gewezen, koppeling tussen app en bankrekening werkt niet, ondanks verzoek om support niet gekregen

Antwoord Moneybird

Bedankt voor je review. Vervelend dat je de betaalpas nooit hebt ontvangen. Het komt incidenteel voor dat de betaalpas die je hebt aangevraagd niet aankomt. De betaalpassen worden verzonden via de normale post via PostNL, dit kunnen we niet volgen. Je kunt in zo'n geval een nieuwe betaalpas aanvragen via Instellingen > Betaalpassen. Verder zie ik dat je inmiddels in gesprek bent met een van onze support medewerkers. We doen altijd ons best om je binnen een werkdag van een antwoord te voorzien. Echter kan het voorkomen dat je in drukke periodes (zoals nu in de btw-maand) iets langer op een antwoord moet wachten dan je van ons gewend bent. De medewerker waarmee je in gesprek bent zal deze situatie verder me je oppakken!

Simon

Matig

Simpele dingen heel complex maken lijkt de insteek

Antwoord Moneybird

Bedankt voor je review. Simpele dingen complex maken is zeker niet de insteek van Moneybird, we proberen juist het boekhouden zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken! Ik zie dat je ons een bericht hebt gestuurd met betrekking tot het gestructureerde betalingskenmerk dat wordt vermeld in de betalingsvoorwaarden onderaan de factuur. In dit kennisbank artikel kun je alvast meer lezen over dit kenmerk: https://helpcenter.moneybird.nl/nl/articles/207089-het-gestructureerde-betalingskenmerk We doen altijd ons best om je binnen een werkdag van een antwoord te voorzien. Echter kan het voorkomen dat je in drukke periodes (zoals nu in de btw-maand) iets langer op een antwoord moet wachten dan je van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak, we zullen je zo snel mogelijk proberen verder te helpen via het bericht dat je ons hebt gestuurd!

John Heijmeriks

werkt slecht

Beschrijving
niet elke verandering is een verbetering!

Antwoord Moneybird

Bedankt voor je review. Ik vermoed dat je het hier hebt over de nieuwe automatische analyse van je inkomende documenten. Jammer dat je nog niet tevreden bent over deze vernieuwde functionaliteit. Het projectteam blijft in de gaten houden hoeveel wijzigingen er nog worden doorgevoerd in documenten, nadat deze zijn geanalyseerd. Op basis hiervan worden er nog verbeteringen doorgevoerd. Wanneer je grote fouten in de analyse tegenkomt, mag je ons hier ook altijd een bericht over sturen via de help widget rechts onderin je scherm of via support@moneybird.com. Dan kunnen hier mogelijk ook nog extra verbeteringen voor worden doorgevoerd!

Matthijs Giezenberg

AI functies zijn verschrikkelijk

Beschrijving
Sinds te introductie van de AI functies is het werken met Moneybird verschrikkelijk. Hiervoor had ik zeker aangeraden, maar tegenwoordig is het 100% frustratie.

Antwoord Moneybird

Bedank voor je review. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de nieuwe update voor het verwerken van je inkomende documenten. Het projectteam blijft in de gaten houden welke gegevens er nog worden aangepast nadat een document is geanalyseerd. Op basis hiervan worden er ook nog verbeteringen doorgevoerd. Wanneer je grote fouten in de analyse tegenkomt, mag je ons hier ook altijd een bericht over sturen via de help widget rechts onderin je scherm of via support@moneybird.com. Dan kunnen hier mogelijk ook nog extra verbeteringen voor worden doorgevoerd!

erwin

Veel beter dan verwacht

Fijn moderne software

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met Moneybird :D

Sascha Labrujere

werken met het Moneybird programma

Beschrijving
Voor ons als Woontotaal Zeeland is dit een perfect programma. Wij werken er graag mee. Het scheelt heel veel tijd en is op alle vlakken duidelijk en overzichtelijk. Voor onze branche zou een online agenda het helemaal perfect maken, dan hebben we echt alles in een programma.

Antwoord Moneybird

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn dat jullie tevreden zijn over Moneybird en het een duidelijk en overzichtelijk programma vinden! Ik zal jouw vraag naar de mogelijkheid om een online agenda bij te houden noteren op onze wensenlijst voor toekomstige ontwikkelingen. Echter kunnen we helaas niet concreet aangeven of/wanneer hiervoor aanpassingen worden gedaan.

Daan Jesse Venmans

Werkt tijdsbesparend

Beschrijving
Dankzij Moneybird zijn wij niet veel tijd kwijt met onze administratie, waardoor wij meer tijd hebben voor onze klanten. Kan geen andere software beter aanbevelen dan Moneybird (en nee, ze betalen dit niet om te schrijven)!

Antwoord Moneybird

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn dat het gebruik van Moneybird jullie tijd bespaart waardoor er meer tijd vrij komt voor andere zaken! Bedankt voor de goede aanbeveling :D

Mosa b.v

gebruikvriendelijke

Beschrijving
Wij maken met veel plezier gebruik van Moneybird voor onze administratie en zijn hier erg tevreden over

Antwoord Moneybird

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met Moneybird :D

Cilou

Werkt prima en eenvoudig voor VvE

Beschrijving
Werkt prima en eenvoudig voor onze VvE, alleen jammer dat er geen mogelijkheid is om begroting in de zetten.

Antwoord Moneybird

Bedankt voor je review, fijn om te horen dat je tevreden bent over Moneybird! :D Het klopt inderdaad dat je geen begroting kan maken binnen Moneybird. Ik zal jouw vraag naar deze mogelijkheid noteren op de wensenlijst voor toekomstige ontwikkelingen van Moneybird! Helaas kan ik niet aangeven of/wanneer er hiervoor aanpassingen worden gedaan.

Meinders

support slecht geen contact medewerker

Beschrijving
Geen mogelijkheid meer tot direct contact met een medewerker. Alles moet via de Vink AI-chatfunctie. Als je daar om een medewerker vraagt, ontvang je pas na lange tijd een e-mail. Daarnaast is het nu verplicht om de dure Ponto-bankkoppeling af te nemen à €4 per rekening. Voor 4 bedrijven met in totaal 6 bankrekeningen lopen de kosten hoog op.

Antwoord Moneybird

Bedankt voor je review. Wanneer je ons een vraagt stelt, zal deze inderdaad eerst in behandeling worden genomen door onze AI bot Vink. Echter kun je op elk gewenst moment aangeven dat je in contact wilt komen met een medewerker. Vink zal je bericht dan doorsturen naar ons support team. We doen altijd ons best om je binnen een werkdag van een antwoord te voorzien. Echter kan het voorkomen dat je in drukke periodes iets langer op een antwoord moet wachten dan je van ons gewend bent. De afgelopen weken hadden we het bijvoorbeeld ook wat drukker. Excuses voor het ongemak! Als je een directe koppeling hebt met Knab, zal deze per 31-12-2025 worden beëindigd. Knab heeft namelijk besloten om de (verouderde) technieken waarop de koppeling gebaseerd is stop te zetten. Het is echter niet direct verplicht om je rekening via Ponto te koppelen. Je kunt je transacties bijvoorbeeld ook handmatig in je administratie toevoegen middels transactiebestanden (MT940 en CAMT.053). Als je de transacties nog steeds automatisch wilt laten toevoegen, dan is Ponto inderdaad wel de enige optie. Echter kost de koppeling niet € 4 per rekening! Wanneer je een Moneybird abonnement hebt, betaal je € 4 en kun je 6 rekeningen koppelen. Dat is dus niet € 4 per rekening, maar € 4 voor 6 rekeningen samen. Na de 6 rekeningen betaal je per rekening € 2. Als je geen abonnement hebt maar gebruik maakt van het gratis pakket, betaal je € 4 voor de eerste rekening die je koppelt. Voor de tweede en volgende rekeningen betaal je € 2 per rekening.

Geantwoord op

Moneybird verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Moneybird heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 14 april 2014

Moneybird

Plezier in je financiële zaken met Moneybird!

Moutlaan 35

Simpele dingen heel complex maken lijkt de insteek

John Heijmeriks

werkt slecht

Beschrijving
niet elke verandering is een verbetering!

Matthijs Giezenberg

Moneybird heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 14 april 2014

Moneybird

Plezier in je financiële zaken met Moneybird!

Moutlaan 35

7523 MC Enschede