Marjan Janssen
- Agenda
Mooie en handige agenda 2026 in soft cover
Heel tevreden over de Moleskine agenda
Fijn en snel!
Bij deze bestelling ging het heel slecht. Tot twee keer toe is mijn mail over het hoofd gezien, waardoor het weken geduurd heeft voordat ik mijn bestelling kreeg toegestuurd. Uiteindelijk is het netjes afgehandeld.
prima
Verkeerde agenda besteld, terugestuurd, en direct de juiste daarna ontvangen
Iconisch. Kwalitatief.
Product voldoet niet aan mijn verwachtingen: te klein, gericht op Duitsland, meer agenda dan notitieboek. Zakmes (bijv) bij foto om maat te tonen. Expliciet aangeven dat het een Duits agendaatje is. Kortom: wees duidelijker naar de klanten over product.
ok
Al jaren de vaste agenda die ik als docent gebruik
Snelle levering, goede producten, snel contact bij vragen
Uitstekend product
Uitstekende kwaliteit van notebooks. Service altijd naar verwachting
Snel geleverd en prima product
Moleskine verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Moleskine heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooie en handige agenda 2026 in soft cover