Marvin Berrenstein
- Product of service:
- 18kt koningsketting van 176.81g
Mijn ervaring was meer dan aangenaam en ik raad Mokieno voor een ieder aan.
Superfijn en zeer vriendelijk geholpen bij het kopen van 2 ringen, mooi assortiment!
Ik heb in augustus een ketting gekocht. Vorige week ging hij stuk. Toen heb ik gebeld en hun hebben hem gerepareerd koste me niks en ik heb zelfs de verzendkosten die ik moest betalen terug gehad. Ik zal hier vaker wat kopen als ik wat nodig heb. Jammer dat ik geen 10 sterren kan geven anders had ik dat gedaan
Een hele fijne ervaring met de aankoop van een ring bij Mokieno. Mijn vrouw was afgelopen Juni haar verlovingsring verloren in Turkije en was hier zeer verdrietig van. Na lang zoeken vondt ik exact dezelfde ring op de site van Mokieno. Hoe kan je het treffen een verloren ring van 12 jaar oud gevonden te hebben en in de maat 18 terwijl mijn vrouw 17,5 heeft, maar hij past perfect. Dank je wel Linda voor de service en het lieve kaartje wat je erbij had gedaan. Mvg. Raymond
Wij hebben zeer goede ervaringen met dit bedrijf: vriendelijk personeel, ze nemen alle tijd voor je, hebben verstand van zaken en geven eerlijk advies. Een echte aanrader om eens te kijken, ze hebben de funfactor.
Zeer positief! Vriendelijk contact aan de telefoon en behulpzaam. Website bijzonder duidelijk en verzorgd. Je proeft de aandacht en de liefde die erin zijn gestoken. Foto's bijzonder goed en productomschrijving prima.
Wat een bijzondere mooie zaak met geweldig personeel!! Ik heb een prachtige zwarte diamanten pave ring gevonden bij deze winkel. Deze ring was nergens beschikbaar, maar dankzij mijn zoektocht heb ik haar gevonden. Ik heb gesproken met Monique wat een lieve bijzondere dame. Zij heeft mij zo goed geholpen. De ring ging keurig voor 17.00 op de post verzekerd en had de ring de volgende dag in huis. De ring was zo prachtig mooi en heb mijn moeder blij kunnen maken. Nu zit ik elke dag op hun site om nog meer juwelen te vinden. De prijs is super goed en de service krijgt van mij een dikke 10!!! Bedankt voor alles lieve Monique🙏🏻
Gisteren de oorbellen mogen ontvangen. Mooi ingepakt en met een handgeschreven persoonlijk briefje erbij.Ik vind ze prachtig en ben er erg blij mee! Heel erg bedankt voor het meedenken, fotootje sturen en goede voorlichting. Zeker tot een volgende keer.
Zeer fijne ervaring mee
Snelle levering van een heel mooi ingepakt cadeautje. Heel blij mee. Dankjewel!
Netjes en mooi ingepakt, en wat een leuk kaartje! Ben erg blij met me sieraad!
Prachtige ring gekocht voor mijn vriendin waar ze erg blij mee is. Mooie website met duidelijke foto's. Snelle service en het was feestelijk ingepakt.
Goede kwaliteit en duidelijke foto's die matchen met de realiteit. Snelle levering en geweldige klantenservice.
Razend snel en super goed!
Mokieno verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mokieno heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer fijne ervaring mee
Snelle levering van een heel mooi ingepakt cadeautje. Heel blij mee. Dankjewel!
Netjes en mooi ingepakt, en wat een leuk kaartje! Ben erg blij met me sieraad!
Razend snel en super goed!
Mokieno heeft de volgende resultaten bereikt: