Rudi David Sedney

Kan ik niet 123 bedenken

Karel André Lovers

SterSterSterHalve sterLege ster

Positieve ervaring. Snel reageren en snel zaken afhandelen.

Gewoon zo doorgaan.

Antwoord Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Geachte Karel, Hartelijk dank voor uw recensie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het doet ons plezier om te horen dat u onze snelle reacties en efficiënte afhandeling als positief heeft ervaren. Wij streven er altijd naar om onze klanten zo goed en vlot mogelijk van dienst te zijn. Uw feedback bevestigt dat wij op de juiste weg zitten. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw gebruik willen maken van onze diensten, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Homme Sjoerd de Haan

SterSterSterLege sterLege ster

Goed maar kan beter laatste financiering heeft veel tijd gekost.

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
Betere communicatie over wanneer hypotheek getekend wordt. Tijds panne van acceptatie tot tekenen akte.

Straado Vastgoed B.V.

Prettig en snel

Antwoord Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Beste klant, Wij willen u hartelijk danken voor uw positieve review. Het is prettig om te weten dat u heel tevreden was met onze dienstverlening en dat er geen verbeterings-suggesties zijn aangegeven door u. Met vriendelijke groeten, Team Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Henk Brunt

redelijk tot goed

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
soms graag meer een terugkoppeling over de stand van zaken. Het is moeilijk contact te krijgen met ons contactpersoon.

Jaap-Jan Kuyvenhoven

prima

Antwoord Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Beste Jaap-Jan, Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als prima ervaart. Dit zien wij als een mooie bevestiging dat onze aanpak aansluit bij uw verwachtingen. Met vriendelijke groet, Team Mogelijk Vastgoedfinancieringen

niet zo goed

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
u moet de klant veel beter infomeren, over de (notariële)stappen, hoe 't proces wordt doorlopen enz.

Christian Wehnes

Nvt

Antwoord Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Beste klant, Dank voor uw beoordeling. Het is waardevol te horen dat u onze dienstverlening als goed ervaart. Wij zien dit als een bevestiging dat onze inzet wordt herkend en blijven ons richten op een duidelijke en soepele samenwerking met onze klanten. Met vriendelijke groet, Team Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Antwoord Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Beste klant, Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als goed ervaart. We zien dit als een bevestiging dat onze aanpak aansluit bij uw verwachtingen en blijven ons inzetten om dit niveau vast te houden. Met vriendelijke groet, Team Mogelijk Vastgoedfinancieringen

matig

helder zijn over factorings kosten

Jos van de Boel

Matig

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
“Een op een” geldlening zou medio September plaats moeten vinden maar is pas 6 November gerealiseerd. Tussentijds was ik het die steeds contact opnam en het meedtal met een terugbelverzoek moest doen. Beter om één aanspreekpunt te hebben en van alle voortgang of vertraging in het proces direct op de hoogte gesteld te worden vanaf één mail adres.(ivm het terug zoeken van berichten)

Prettig

Niet

Antwoord Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Beste klant, Hartelijk dank voor uw reactie. Het doet ons veel plezier te horen dat u de behandeling als prettig heeft ervaren. Dat is precies onze bedoeling: wij streven ernaar dat het gehele traject voor onze klanten zo aangenaam en duidelijk mogelijk verloopt. Met vriendelijke groet, Team Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Daniël Willem Peperkamp

Prettig en makkelijk in contact. duidelijke communicatie

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
Het zou fijn zijn om online te kunnen zien in welke fase het dossier zich bevind. Nu moet je bellen om te weten waar in het proces de aanvraag is

Antwoord Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Beste Daniël, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier te horen dat u het contact als prettig en de communicatie als duidelijk heeft ervaren. Uw opmerking over het inzicht in de fase van het dossier waarderen wij zeer. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk en overzichtelijk te informeren over de stand van zaken, onder andere via onze communicatie per mail. Ook denken wij mee over verdere verbeteringen om dit proces nog transparanter te maken. Dank dat u dit bij ons heeft aangekaart. Met vriendelijke groet, Team Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Soner Kipel

Perfect

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
Rentes mag iets gunstiger zijn!!!

Antwoord Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Beste Soner, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het doet ons veel plezier dat u onze dienstverlening als perfect heeft ervaren. Wij hebben uw opmerking over de rente goed vernomen en waarderen dat u dit met ons deelt. Met vriendelijke groet, Team Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Geantwoord op

Mogelijk Vastgoedfinancieringen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Mogelijk Vastgoedfinancieringen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 17 maart 2021

Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Wilt u geld lenen voor de aankoop van een zakelijk pand? Zo lang het zakelijk vastgoed betreft, kan Mogelijk het financieren. De condities bieden u een grote mate van flexibiliteit! Wij focussen ons op het vastgoed, daarna pas op uw cijfers.

Rudi David Sedney

Kan ik niet 123 bedenken

Karel André Lovers

SterSterSterHalve sterLege ster

Positieve ervaring. Snel reageren en snel zaken afhandelen.

Gewoon zo doorgaan.

Homme Sjoerd de Haan

SterSterSterLege sterLege ster

Goed maar kan beter laatste financiering heeft veel tijd gekost.

Straado Vastgoed B.V.

Prettig en makkelijk in contact. duidelijke communicatie

Soner Kipel

Perfect

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
Rentes mag iets gunstiger zijn!!!

Mogelijk Vastgoedfinancieringen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10