Henk van der Wind
We hebben een goed rendement via Mogelijk op onze spaartegoeden gekregen.
- Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
- Mogelijk heeft inmiddels wel erg veel regels ten opzichte van de eerste jaren.
Top
goed
De doorlooptijd was gezien de klantsituatie veel te lang.
Heel goed!
Niet goed. Veel te lang en heel heeel heeel veeeeeel dubbel werk
Bij eerdere financieringen altijd positief geweest. Zakelijk, vriendelijk en doeltreffend. Vanwege het feit dat er geen nieuw rekeningnummer gebruikt kan worden voor een nieuwe financiering vind ik de laatste ervaring een onvoldoende. Dat het niet te regelen is dat een nieuwe financiering een nieuw rekeningnummer krijgt, is onbegrijpelijk. Te meer omdat het eerder wel mogelijk was. Daarom een onvoldoende.
Uiterst positief
Zeer slechte service. 5 jaar geleden zouden ze mij helpen. Ik had alle stukken klaar en een taxatie rapport van ruim 900 euro aangekocht. Na zo een dure taxatie rapport aan te kopen namen ze mijn telefoon niet op laat staan mij helpen. Niet zaken doen zou ik zeggen want ze zijn onbetrouwbaar.
-Very good
super
Matig
Positief
Vriendelijk en zakelijk
Mogelijk Vastgoedfinancieringen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mogelijk Vastgoedfinancieringen heeft de volgende resultaten bereikt:
Top
goed
De doorlooptijd was gezien de klantsituatie veel te lang.
Heel goed!
Niet goed. Veel te lang en heel heeel heeel veeeeeel dubbel werk