Yasheng Luo
In principe was alles bijna goed geregeld. Het inschakelen bij de notaris was ik hiermee erg ontevreden. Want jullie hebben met de notaris niet goed op de hoogte gebracht voor het passeren. Jullie hebben alleen de notaris aangegeven dat de hypotheek akte moet gepasseerd worden. De notaris weet niet dat de akte van de levering ook moet gepasseerd worden. Jullie hebben de gewenste passeerdatum die in de offerte is vermeld geen rekening mee gehouden voordat jullie een notaris inschakelen. Jullie hebben de notaris helemaal niet gevraagd wanneer ongeveer gepasseerd kan worden. Jullie hebben de notaris niet goed geïnformeerd. Daarna laten jullie de klant zelf de notaris gaan inschakelen. Dat betekent dat jullie er bijna niets hebben gedaan voor het inschakelen voor een notaris.
- Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
- Jullie Inschakelen van een notaris die met de gewenste passeerdatum past. Jullie moeten ook de notaris eerst duidelijk aangegeven dat de hypotheek akte en de leveringsakte moeten gepasseerd worden. Anders heeft er weinig zin.