Vincent

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Kosten transparant weergeven van hrt volledige proces.

Kosten communiceren van tevoren, transparant handelen

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Wisselend. Het voortraject ten aanzien van publiceren aanvraag ging vloeiend. heel prettig samengewerkt. Snel en inhoudelijk goed contact. Nadat de investeerder gevonden was veranderde dit. het dossier ging over naar de financieringsexpert en dit contact verliep traag en stroperig. op vragen werd pas na 2 x mailen of bellen gereageerd. Pas na opschalen kreeg in inhoudelijke reactie terug. Omdat e.e.a. zo traag verliep kwam onze overdrachtsdatum onder druk. Om dit toch door te laten gaan is er door mogelijk een notaris gevonden die toch tijd had echter ver buiten onze woonplaats en voor ons 2 uur reistijd. We hebben voor een volmacht extra kosten moeten maken die niet nodig waren geweest als het proces soepeler was verlopen. Ik heb dus een gemengde ervaring. Het voortraject verliep goed maar op het moment dat we klant zijn geworden (publiceren aanvraag) leek de inzet van mogelijk kwalitatief veel minder te zijn geworden.

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
Verwachtingenmanagement verbeteren. Laat zien welke stappen er nog komen en hoe lang die duren. Update de informatie in de offerte omtrent bouwdepot. neem de exacte werking daar in op maar ook de te verwachten doorlooptijden. De informatie in de mail die ik van beheer krijg komt niet overeen met de informatie die in de offerte staat. consistentie en voorspelbaarheid is prettig voor de klant.

SterSterSterLege sterLege ster

Wispelturig. De ene keer veel zorg en aandacht. De andere keer een oorverdovende stilte. Vooral waar het betrekking heeft op het opties en claimen is het niet altijd eenduidig. Je neemt iets in optie om meer informatie te verkrijgen, als je vervolgens belt voor bijvoorbeeld een IM, dan wordt het al omgezet in een claim. Is mij 2 van de 4 investeringen gebeurd. Daarnaast zijn aflossingen soms niet aangekondigd en wordt het wel al teruggestort.

Zie boven

Marcel Rutten

SterSterSterHalve sterLege ster

Misschien iets beter voorbereiden op samenwerking met een Belgische notaris

Antwoord Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Geachte Marcel, Hartelijk dank voor uw bericht. Het doet ons plezier te horen dat het proces voor u soepel en zonder problemen is verlopen. We blijven ons inzetten om elke aanvraag zo prettig mogelijk te laten verlopen en waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt. Mocht u in de toekomst opnieuw iets willen bespreken, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Mogelijk

Jacob Mwese Nyamsangya

SterSterLege sterLege sterLege ster

Warig en onprofessioneel

Duidelijkheid en transparant

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Tot circa een jaar geleden zeer goed. Helaas is dit door vele fouten binnen Mogelijk Vastgoed gedaald naar ronduit slecht.

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
Nauwkeuriger werken (nu erg slordig) en afdelingen onderling beter communiceren opdat er eenduidig naar klanten wordt gecommunuiceerd

Zeer deskundig en prettig

Nee eigenlijk niet, alles verliep goed en volgens afspraak

Antwoord Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Geachte klant, Dank u wel voor uw mooie woorden. Het is prettig om te horen dat u onze aanpak als deskundig én prettig hebt ervaren. Dat is precies de combinatie waar we elke dag naar streven. Mocht u in de toekomst opnieuw iets willen bespreken, dan denken we graag met u mee. Met vriendelijke groet, Team Mogelijk

Carlo Grim

SterSterSterSterLege ster

Positief, alle betalingen verlopen strikt op tijd en Mogelijk toont zich een betrouwbare partner

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
Graag de klant actiever op de hoogte houden voordat een project naar de notaris wordt gestuurd, mijn ervaring is dat er te lang niet wordt gecommuniceerd

Antwoord Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Beste Carlo, Dank u wel voor uw positieve terugkoppeling. Het is waardevol om te horen dat de betalingen steeds punctueel zijn verlopen en dat u Mogelijk als een betrouwbare partner ervaart. Dat vertrouwen is precies waar we ons dagelijks voor inzetten. Als we u in de toekomst opnieuw kunnen ondersteunen, dan doen we dat graag. Met vriendelijke groet, Team Mogelijk

Johan van Benthem

SterSterSterSterLege ster

In het algemeen positief. Het gewenste doel is bereikt zonder al te veel hindernissen.

Nee.

Antwoord Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Beste Johan, Dank u wel voor uw terugkoppeling. Het is prettig om te horen dat u het traject over het geheel genomen positief hebt ervaren en dat het gewenste resultaat zonder noemenswaardige obstakels is bereikt. Mocht u in de toekomst opnieuw iets willen oppakken of vragen hebben, dan denken we graag met u mee. Met vriendelijke groet, Team Mogelijk

Antwoord Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Geachte klant, Dank u wel voor uw reactie. Het doet ons goed om te horen dat het proces voor u zonder problemen is verlopen. We blijven ons inzetten om elke aanvraag soepel te laten verlopen en waarderen het dat u dit met ons deelt. Mocht u in de toekomst opnieuw iets willen bespreken, dan denken we graag met u mee. Met vriendelijke groet, Team Mogelijk

Antwoord Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Beste klant, Dank u wel voor uw terugkoppeling. Het is prettig om te horen dat het traject voor u naar wens is verlopen. We blijven ons inzetten om elke aanvraag soepel en duidelijk te laten verlopen, dus uw ervaring waarderen we zeer. Als er in de toekomst iets is waarbij we kunnen meedenken, dan doen we dat graag. Met vriendelijke groet, Team Mogelijk

SterSterSterSterLege ster

Op zich positief, maar de communicatie met de notaris en de geldverstrekker had beter gekund. We hebben onnodig € 800 betaald voor een volmacht, die we ons hadden kunnen besparen aangezien we dachten dat dit nodig was terwijl we zelf naar Curaçao gingen en hadden het daar kunnen doen.

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
Geef een tijdlijn aan, wanneer alles aanwezig moet zijn bij de notaris, scheelt een hoop onnodige kosten

Antwoord Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Geachte klant, Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u over het algemeen positief bent, maar jammer dat de communicatie rondom de notaris en geldverstrekker niet optimaal is verlopen. Dat u onnodig kosten hebt gemaakt voor een volmacht terwijl dit achteraf niet nodig bleek, begrijpen we als bijzonder vervelend. We nemen uw feedback serieus en kijken graag intern hoe we dit soort situaties in de toekomst kunnen voorkomen. Mocht u hierover verder willen praten of nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Mogelijk

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
Erg leuk dat jullie op een verjaardagsdag gezonde smoothies sturen. Tip: Wijzig tomaat smaak naar een andere smaak. Communicatie zou beter mogen zijn, als we telefonisch contact opnemen dat er dan terug gebeld wordt of diegene beter bereikbaar is. Wel krijgen we altijd netjes een mail met of we een vraag hebben. Marcel Palsgraaf is verder een perfect contactpersoon en dit werkt heel erg fijn! Proces nadat object definitief is verbeteren; Dit proces duurt te lang en informatie verzamelen, dit in 1 keer aan de geldgever opvragen. Bij claim aangeven wanneer passeren verwacht wordt. Nu wordt ook veel info last minute opgevraagd, plan dit allemaal 4 weken vooraf i.p.v. las minute. Te weinig objecten worden er aangeboden. Objecten in meer landen aanbieden zoals bv. Zwitserland, Spanje, Australië etc. gaan aanbieden. Mensen met vermogen willen meer spreiden (buiten Nederland). In de Mogelijk app kan ik niet de aktes vinden, leensommen, facturen etc. Dat zou een mooie toevoeging zijn. Er is behoefte aan meer financiële wensen vanuit vermogende mensen. Nu is er vastgoed financiering, vastgoed, digitale munten, aandelen/obligaties en private equity. Mensen hebben behoefte aan meer spreiding, meer financiële investeringskeuzes maar die zijn er niet.

Antwoord Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Geachte klant, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. We stellen het zeer op prijs dat u de behandeling van uw aanvraag als prettig en professioneel hebt ervaren. Het is fijn om te horen dat onze dienstverlening naar tevredenheid is verlopen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Mogelijk

Prettig

Antwoord Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Beste klant, Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. We waarderen het zeer dat u onze dienstverlening als prettig hebt ervaren. Het is voor ons belangrijk dat klanten zich goed geholpen voelen. Met vriendelijke groet, Team Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Leo van Vliet

prima

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
jazeker. iedere notaris heeft een ander identificatie systeem. Kan Mogelijk hierin geen rol inspelen? Mogelijk heeft namelijk al mij paspoort en etc.

Antwoord Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Beste heet van Vliet, Hartelijk dank voor uw reactie. Het doet ons goed om te horen dat u onze dienstverlening als prima hebt ervaren. We blijven ons inzetten voor een professionele en soepele afhandeling en uw feedback motiveert ons daarin. Met vriendelijke groet, Team Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Geantwoord op

Mogelijk Vastgoedfinancieringen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Mogelijk Vastgoedfinancieringen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 17 maart 2021

Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Wilt u geld lenen voor de aankoop van een zakelijk pand? Zo lang het zakelijk vastgoed betreft, kan Mogelijk het financieren. De condities bieden u een grote mate van flexibiliteit! Wij focussen ons op het vastgoed, daarna pas op uw cijfers.

Vincent

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Kosten transparant weergeven van hrt volledige proces.

Kosten communiceren van tevoren, transparant handelen

SterSterHalve sterLege sterLege ster