Marjolein Eijgelaar
- Aangekocht Sieraad
- Ring met borstvoeding en laten ingraveren.
100% beveelt Moedersmooiste Sieraden aan!
Zeer tevreden. Een erge mooie ring die mij nu heel dierbaar is.
Super! Vriendelijk in contact. Carolien denkt met je mee en de 2 sieraden die zij voor mij heeft gemaakt zijn heel mooi en blijven ook heel mooi. Ik zou haar absoluut aanraden.
Goede ervaringen. Zowel een ring als kettinghanger laten maken met moedermelk. Zeer mooie exemplaren, fijne service en goed contact.
Heel blij met het resultaat. Communicatie was correct en duidelijk.
Heb geen kontakt gehad,maar de ring is prachtig. Kunnen alle wensen aangebracht worden!
Na fijn contact een prachtig bedeltje ontvangen. Super trots op en blij mee.
Fijne webshop voor een moedermelksieraad. Het kitje voor de moedermelk werd snel opgestuurd. Het duurde even voordat de hanger klaar was, maar het resultaat mag er zeker zijn. Ik draag het graag
Heb een hele fijne ervaring gehad bij Carolien. De communicatie was heel prettig en het eindresultaat van mijn sieraad is prachtig!
Mooie ring, de communicatie was wel wat minder.
Fijne communicatie met Carolien, die eerder een as-sieraad op maat voor mij maakte. Dit keer vroeg ik haar een moedermelk ring te maken ter ere van mijn dochtertje. Het is een prachtige ring geworden die ik met trots en liefde draag.
Ik heb een prachtige ring ter herinnering van de periode waarin ik borstvoeding heb gegeven. Voor altijd bij mij dankzij Carolien.
Super mooie sieraad ontvangen
Reageert snel als je een vraag heb. de kit om moedermelk te versturen was inclusief envelop met postzegel. Dit maakte alles heel gemakkelijk. Ben benieuwd naar het sierraad, die moet ik nog krijgen.
Heel erg blij met mijn armbandje! Na de geboorte van mijn tweede dochter heeft Carolien er een extra melkcomponent en extra geboortesteen bij kunnen plaatsen. Mooie herinneringen voor altijd.
Fijn en meedenkend, mooi resultaat! Ze heeft ook veel voorbeelden.
Moedersmooiste Sieraden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Moedersmooiste Sieraden heeft de volgende resultaten bereikt:
Moedersmooiste Sieraden
Vlaardingerdijk 91
3117EE Schiedam
Zeer tevreden. Een erge mooie ring die mij nu heel dierbaar is.
Heel blij met het resultaat. Communicatie was correct en duidelijk.
Na fijn contact een prachtig bedeltje ontvangen. Super trots op en blij mee.
Mooie ring, de communicatie was wel wat minder.
Super mooie sieraad ontvangen
Fijn en meedenkend, mooi resultaat! Ze heeft ook veel voorbeelden.
Moedersmooiste Sieraden heeft de volgende resultaten bereikt:
Moedersmooiste Sieraden